باند اینفینیتی کابا 693 بهتره یا کدنس؟؟؟؟ پسرخاله من یه کدنس دسته دوم بسته 180 هزار تومان. ولی صدای بلند و شفافی داره بیسشم خوبه. میخواستم بدونم بین این 2 کدوم بهتره؟؟؟
باند اینفینیتی کابا 693 بهتره یا کدنس؟؟؟؟ پسرخاله من یه کدنس دسته دوم بسته 180 هزار تومان. ولی صدای بلند و شفافی داره بیسشم خوبه. میخواستم بدونم بین این 2 کدوم بهتره؟؟؟
مهدی جان شما اصلا به فکره این نباش که روی باند چه قدرتی رو نوشتهنقل قول:
صدا رو گوش کن
خوشت اومد بگیر
این جایی که امیر میگه فکر کنم برات تست هم بتونه بکنه توی باکس سیلد
سلام دوستان گلم! خسته نباشيد. دوستان يه پرايد دارم که سيستم صوتيش فايريکه خودشه و کلا همه چيزش ديگه داره حالمو به هم مي زنه...! هي واسه خودش سي دي رو ايجکت مي کنه! کيفيتش هم خيلي داغونه.
خلاصه اينکه من در ضمينه ي سيستم صوتي ماشين هيچ اطلاعي ندارم. اگه ميشه راهنمايي کنيد يه سيستم خوب با چقدر ميشه جمع کرد؟ با ۲۰۰ مي تونم جمع کنم؟ دوستان اگه قيمت پايينه يه قيمت پيشنهادي بديد و خلاصه اينکه راهنماييم کنيد که بدون اطلاع نرم پيش مغازه دار...!
واقعا ممنونم.
منتظر راهنماييهاتون هستم
سلام.با یکمی گشت وگذار رسیدم به این بلندگو.پایونرTS-A1683 گرد.قبلانم گفتم که دنبال یه باند کرد میگردم که بدون امپ روی چنجر فابریک پرشیا صداش خوب باشه.استید اگه اطلاعاتی راجبه این باند دارن لطفا راهنماییم کنن.چجور باندیه؟کیفیتش چجوریه؟میخوام4 تا روی پرشیا جای فابریکش بذارم.یه سوال دیگم داشتم اونم اینکه بلاپونکت های فابریک پرشیا خروجی امپ داره یا نه؟
salam.5150نقل قول:
کاپا میشه گفت شفاف ترین صدا رو داره بین باندهای بیضی ولی بیس خوبی نداره . اگه ساب داری به بیس بادن احتیاجی نیستنقل قول:
داداش اگه سیستم باز نیستی و با ولوم بالا گوش نمیدی یه پخش معمولی و یه جفت معمولی میکنه 200 تومننقل قول:
سلام.5150تصویری عالی است:18:
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام ساب هم بزارم. اگه ساب نخوام بزارم بین باند های بیس دار کدوم ها هستن و اینکه کدوم بهتره؟؟؟ مثلا بین کدنس و MTX کدوم بهتره؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
میشه یه پخش و باند خوب معرفی کنید . در حد سیستم نمیخوام .
تقریبا همه پخش پایونر رو پیشنهاد کردن فقط نمیدونم چه مدلیشو بگیرم . امروز یه پایونر دیدم منوی افتضاحی داشت و خیلی کند بود.
هزینش زیاد مهم نیست . میخوام چیزی که میگیرم ارزش داشته باشه
واسه باند هم خیلی ها 718 رو پیشنهاد کردن . البته من بیشتر کیفیت واسم مهمه و صدای خیلی بلند، زیاد واسم مهم نیست
نظرتون چیه؟