نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=255884
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=255884
سلام
سیستم من بطور داعم وصل به نت هست و ویندوز که آپدیت شده کرکش از بین رفته و میگه : this copy of windows is'nt genuine ( برای ویندوز 7 هم جدیدا همین شده )
کسی کرک ویندوز را نداره ؟
سلام
دوستان من یه مشکل چندین ساله! با فونت فارسی کامپیوترم دارم.از ویندوز 2000 گرفته تا سرویس پک 2 و الان هم سرویس پک 3.چند روز پیش هم رفتم تو قسمت language کنترل پنل و یه کارایی کردم که باعث شد دیگه نتونم فارسی بنویسم ولی بعدا رفتم cd سرویس پک3 را گذاشتم تو کامپیوتر و فونتهای فارسی نصب و مشکل حل شد.مشکلی که الان دارم اینه که بعضی از نرم افزارهایی که تو قسمت زبانشون,فارسی هم توی پیشفرض نرم افزار هست را که انتخاب مبکنم فونتش نا خواناست یعنی مربع مستطیل مینویسه و این خیلی برام عذاب آور شده.از دوستان اگر کسی راهنمایی بفرمایند ممنون خواهم شد.
ببخشید سوالم خیلی پیش و پا افتاده بود.
ممنون
سلامنقل قول:
با یه سرچ کوچولو به راحتی پیدا میشد .
با نرم افزار زیر مشکلتون حل میشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4764872&postcount=420
این مشکل به احتمال زیاد برمیگرده به ویندوزی که ازش استفاده میکنید.نقل قول:
موفق باشید :40:
دوستان مشخصات دقیق ویندوز xp پک 3 چی هست؟!
تمام پک ها رو خریدم از لرد بگیر تا گردو همشون ویندوز رو آپدیت کردند!
آقا ما نخوایم ویندوزمون دستکاری بشه کیو باید ببینیم؟
آخرین ویندوز بدون آپدیت مایکروسافت همون ویندوزیه (پک 3) که ie 6 و wmp 9 داره؟!
سبلام دوستان
مدتی چند مشکل زیر رو دارم :
1. فرمان در Run اجرا نمیشه .
2. هیچ مرور گر وبی ( یعنی اپرا - IE- GoogleChrome ) صفحه ای رو برای من باز نمی کنه جز Mozila !!
3. آی دی مسنجرم به هیچ وجه باز نمیشه و ارور میده( معمولا همون کد :81003004) گاهی هم یه چیز دیگه.
خواستم این موضوع رو تو "اورزانس سیستم هایه آلوده مطرح کنم ولی ازونجایی که از آنتی ویروس Eset Smart ver :4.0.470.0
Valid serial number و همیشه بروز شده استفاده می کنم و همچنین اینکه تمام هارد هامو + کول دیسکامو رویه سیستم
دیگه ای که درست انتی ویروس بالا رو داشت پاک سازی کردم گمون نمی کنم که از ین باشه.
راستی حدود 4-5 روز پیش تمام فایل های موجود در پوشه ی Cookies رو پاک کردم .. مشکل موقت( برای کمتر از یک ساعت بر طرف
شد)
لطفا راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
مسیر زیر را برو:
start>control panel>internet option
بعد سربرگ کانکشن برو و روی کانکشنی که باهاش میری نت کلیک کن و از گزینه بقل گزینه settings را بزن
بببین گزینه use proxy server for this conction.... تیک هست؟
اگر آره تیکش را بردار و ok کن بیا بیرون/
ببین مشکلت حل میشه؟
یا اینجا:
Control Panel > Internet Options > Connections (tab) > Lan Settings (button) then uncheck the Proxy server checkbox and check automatically detect setting
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان چرا دستور ipconfig /flushdns با موفقیت اجرا نمیشه و not flush میده؟
برای اجرا یک گیم لازم دارم
سلامنقل قول:
برو تو Run و دستور زیر رو توش کپی کن و اینتر بزن :
سپس ویندوز رو Restart کن.کد:REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dnscache /V Start /T REG_DWORD /F /D 2
موفق باشید :40:
کلید z در کیبورد آلمانی حرف y رو تایپ میکنه و بالعکس. اگر بخوام همون حرف z رو تایپ کنه چکار باید کنم ؟
ممنون.