زنگ زدم به نظام وظيفه گفت تا آخر شهريور وقت داري كه ايشالا تا اون موقع علوم پزشكي تهران رو شاخشه :n26:
زنگ زدم به نظام وظيفه گفت تا آخر شهريور وقت داري كه ايشالا تا اون موقع علوم پزشكي تهران رو شاخشه :n26:
تغییر رشته مشکلی ندارهنقل قول:
واسه انصراف و اقدام برای خدمت اصلا معلوم نیست چقدر طول میکشه ، شاید 1 ماهه همه جوابا بیاد و بری خدمت.
اگه بری آموزشی میتونی واسه کنکور بیای چرا نمیتونی ! مرخصی میدن میای کنکور میدی و میری
اگه هم کنکور بدی و بعدش بری خدمت ، اگه قبول بشی خب ترخیص میشی و میای دانشگاه البته اگه غیبت نداشته باشی
.
منظورتون بدون اقدام برای سربازی هست؟ آخه من چون یه بار قبلا تغییر دادم دیگه نمیشه و مجبورم ظاهرا اقدام کنمنقل قول:
تغییر رشته مشکلی نداره
خب اگه حالت دوم باشه آیا میتونم در حین "دوماه آموزشی" ترخیص بشم؟ فرض کنید اعزام رو گذاشتم تابستان اما مثلا شهریور شد و تا مهر طول کشید آیا میتونم بعد یک ماه ولم کنن بیام وارد دانشگاه بشم؟نقل قول:
آیا کسی که در مقطع کارشناسی پیوسته انصراف داده و حالا می خواد کاردانی ناپیوسته بخونه ، با توجه به اینکه کاردانی یک مقطع پایین تر نسبت به کارشناسی پیوسته ای بوده که قبلا می خونم می تونم معافیت تحصیلی بگیرم ؟ و اینکه بعد از اخذ کاردانی هم امکان ادامه تحصیل واسم در مقطع کارشناسی وجود داره ؟
خب یه بار تغییر رشته دادین دیگه اجازه نمیدن بهتوننقل قول:
بله میتونی در حین خدمت ترخیص بشی البته این در صورتی هست که غیبت نداشته باشی .بهتره بری نظام وظیفه شهرتون واست استعلام بگیره و شرایطتو بگو ببینه غیبت نداشته باشی
از مقطع بالا نمیتونی بیای پایین،از نظر نظام وظیفه مشکل داره.../.../نقل قول:
.
من که میخوام انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنمو سال بعد برم دانشگاه موقع انصراف دادن نباید کار خاصی بکنم؟ به قسمت نظام وظیفه نباید بگم که سال دیگه میخوام برم دانشگاه و میخوام از مهلت یکساله استفاده کنم؟
نه خدمتو میدونم . یعنی در زمان خدمت اگه بازم قبول شم میتونم باز معافیت تحصیلی بگیرم... منظورم زمان خود دوماه آموزشی بود! نه خدمت. توی دوماه آموزشی هم این اتفاق میتونه رخ بده؟ کنکور رو بدم سریع برم برای آموزشی و وقتی نتیجه اومد که قبول شدم از وسط آموزشی بیام بیرون!!نقل قول:
چون اگه برای مثال فرض کنیم نیمه تیر اعزام بشم خب دوماه میشه تا نیمه شهریور به ثبت نام دانشگاه میرسم . ولی اگه مثلا بگن شهریور اعزامه خب فایده نداره! چه طوری میشه اون وقت؟؟
چرا اگر مدرکش رو نگرفته باشه میشهنقل قول:
از مقطع بالا نمیتونی بیای پایین،از نظر نظام وظیفه مشکل داره.../.../
از این صفحه pdf قوانین را دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر تا بحال انصراف نداده اید و هنوز شانس تغییر رشته و گرفتن مجدد معافیت تحصیلی را دارید درست تر اینه که دانشگاه فعلیتون رو مرخصی بگیرید و برای کنکور بخونید . وقتی قبول شدید از اینجا انصراف بدید برید اونجانقل قول:
معافیت تحصیلی فقط یک بار داده میشه و مدت خاصی داره مثلا واسه کارشناسی پیوسته 5 سال هستنقل قول:
اگه قبل از تموم شدن این 5 سال انصراف بدی ، واسه دفه ی بعد از ادامه ی این 5 سال برات محاسبه میشه
...
بله اگه مدرک نگرفته باشه.نقل قول:
چرا اگر مدرکش رو نگرفته باشه میشه
از این صفحه pdf قوانین را دانلود کنید
.../
یعنی چی؟نقل قول:
اگه قبل از تموم شدن این 5 سال انصراف بدی ، واسه دفه ی بعد از ادامه ی این 5 سال برات محاسبه میشه
+
ضمنا تاجایی که میدونیم 6 ساله
ولی آخه من که هیچ واحدی رو اونجا نگذروندم! اینطور من که شنیدم اگه یک نفر که مثلا چند واحد رو گذرونده باشه به طوری که اگه انصراف بده واسش مدرک معادل فوق دیپلم صادر بشه اونوقت نمی تونه کاردانی ثبت نام کنه ،مطمئنید واسم مشکل پیش میاد ؟ نمی خوام تو هیجده سالگی و اوج جوونی برم خدمت :n28:نقل قول:
منظورتون از مدرک ، مدرک معادل فوق دیپلم هستش دیگه ؟