بهترین پینگی رو که من تا به حال داشتم با همین ایرانسل داشتم اوایل وایمکس و تا همین حدودا 8 ماه پیش که بسیار عالی بود اون موقع که کسی نمیفهمید پینگ زیر 200 با سرور اروپا چیه همه پینگ 300 400 داشتن و تازه با کاهش پینگ پینگشون میشد 250 260 من پینگم 150 160 بود ولی از 8 ماه پیش نابود شده به خاطر این که ایرانسل پهنای باندش رو از وایمکس منتقل کرد به اینترنت های سیم کارت و الان هم با سیم کارت پینگم 120 130 هست البته تو روزهای تعطیل و بعضی اوقات شب ها به دلیل لطف هم میهنان و دانلود های 500 گیگ 500 گیگیشون که کل اینترنت رو میخوان دانلود کنن میره بالا!!!!
و همچنین خط ADSL من به دلیل دوری از مخابرات به شدت نویز داره و همش دی سی میشه همراه اول هم 4G نداره این جا 3G هم پینگش افتضاح هست در ضمن رایتل هم کلا آنتن نمیده همون موقعی هم که آنتن میده کلا پینگش تایم اوته با سرور ایران چه برسه به خارج!!!!!
بسیار خوب شد که بسته نیم ساعته رو ورداشتن , قشنگ یادمه اون موقع که بسته نیم ساعته بود هر 2 3 روز یه بار یه بلایی سر پینگ و سرعت من میومد
خودم هم یکی رو میشناسم با همین بسته های نیم ساعته از وقتی اومد ایرانسل یه هارد 1 ترابایت رو پر کرد تو حدودا 2 3 هفته:n21: