.نقل قول:
.
كسي نبود؟
Printable View
.نقل قول:
.
كسي نبود؟
چون هنوز یک سال نشده که کاردانی گرفتی و هنوز میشه گفت تو مدت فراقت از تحصیلی پس نامه از دانشگاه نیاز نیست و گرفتن و نگرفتنش فرقی نداره.نقل قول:
برای تشکیل پرونده معافی باید دفترچه بگیری و موارد مربوط به معافیت رو پر کنی و پست کنی.
باید بری +10.
مشروط هم بشی واحد زیاد نمیتونی برداری!
پس به نظرم انصراف نده تا اگه معاف شدی دوباره بتونی ادامه تحصیل بدی:n26: که البته اگه انشاالله معاف شدی برا ادامه تحصیل فکر کنم تو زمان مورد نیاز برا معافی یه شهریه ثابت افتادی:n27:
در کل هم ادامه بده درستو و به این زودی ول نکن. مدرک هرجا بدرد نخوره تو خدمت خیلــــــی بدرد میخوره.:n04:
داش مرسي بابات اطلاعات
فقط جريان فرافت از تحصيل چه جورياس ميشه بازش كني و بري تو جزئيات.فراقت تحصيلم از شهريور92 شروع شده يا از بهمن92؟
ديگه از بهمن كه نتيجه اين ترمم اومد دانشگاه نرفتم واسه ترم دو پس يك سره برم دفترچه رو بگيرم و دانشگاه كاري ندارم ديگه
به نظرت الان واسه معافيت اقدام كنم بهتره يا تو ايام عيد يا بعد از عيد؟
سپاس
ما در بهداری به دو شیفت تقسیم شدیم
من به شخصه شیفت دوم رو انتخاب کردم،یعنی از امروز ساعت 2 که اومدم خونه تا 7 فروردین تعطیل هستیم و از هفتم فروردین صبح سرکاریم تا پانزدهم فروردین
به صورت اداری یعنی ساعت 8 تا 2 ظهر
بچه ها شما جطور تقسیم شدین؟
سلام
ما هم به دو تا نیمه تقسیم شدیم
نیمه ی اول از27این ماه ت7فروردین
و نیمه ی دوم از 7 تا 17فروردین
و بچه ها هم 1شب در میون نگهبانی میدن(بنده خدا بعضی ها امکان داره شب به شب هم بشن)
ساعت خروج هم 13
سلام
ناجا اکثرا اداریاش ساعت 4-5 تعطیله.
ارتش چطور؟من شنیدم 2
ایا در ارتش ممکنه ساعت 4 هم تعطیل کنن؟
من خودم ارتشم
عید خروج ساعت1 شده(تازه ما پادگانیم نه صرفا اداری)
قبل از عید ساعت4بود
حتی برای لیسانس و فوق لیسانس ها.کلا تحصیل کرده در ارتش چند تعطیل میشن؟نقل قول:
والا اون پادگانی که من هستم لیسانسه ها و فوق لیسانسه ها غیر از عیدتوی روزهای معمول هفته ساعت 2 خروجشونه
ولی مثلا یکی بود لیسانسه بود میگفت خروجمون 2به بعده(حداکثرتا ساعت4)البته پادگانش تو قزوین بود
بهتره بیشتر تحقیق کنی و دیگر عزیزان هم راهنمایی بکنن
دوستان مجرب راهنمایی کنند لطفانقل قول:
با تشکر
خوب این دوم و آخرین عیدی که در ارتش هستم و به امید خدا ۶۴ روز مونده.
ما در یکی از پشتیبانی های نیرو زمینی در عید دو نیمه هستیم نیمه اول از ۲۷ تا ۷ و نیمه دوم از ۷ تا ۱۵فروردین از ساعت ۸ الی ۱۲.۳۰.
در جواب دوستی که پرسید ایا در ارتش ممکنه ساعت ۴ تعطیل کنن باید بگم بله من با اینکه در پشتیبانی هستم و یکی از راحترین یگانهای نیرو زمینی محسوب میشه اما هفته ای یک روز تا ساعت ۴ و گاها تا ۶ عصر داخل پادگان بودم و وقتی اعتراض میکنی میگن سربازی و ۲۴ ساعته باید اماده خدمت باشی و از این دست حرف ها . ببین دوست من وقتی میای خدمت باید صابون همه چی رو به خودت بزنی و اماده هر اتفاقی باشی این رو که میگم نه برای اینکه ته دلت رو خالی کنم بلکه با چشم باز بری خدمت و خدمت هیچگاه برای دو نفر حتی با یک سطح تحصیلات در یک پادگان برابر نیست ، خیلی از بچه ها که مثل من لیسانس یا بالاتر هستن در روز های عادی ۱۳.۳۰ خروجشونه اما من چند تا دیگه از بچه ها هر وقت سرهنگ خسته بشه و بره ما هم میرم .
امیدوارم در این سال جدید همه با خوبی خدمتشون رو تمام کنن و عزیزانی که در نقاط دور از خانواده خدمت می کنن به سلامت به اغوش گرم انان برگردند.
سلام اکپر بچه ها گفتن که برای عید 2 شیفت هستن ولی تو پادگان ما 3 شیفت هست از 29 تا 5 خودم هم شیفت یک هستم
فراقت یعنی از تاریخی که درست تموم بشه و آخرین مدرکت رو بگیری یکسال فرست داری تا دفترچه پست کنی و از اون به بعد سرباز غایب محسوب میشینقل قول:
اگه نامه انصراف دانشگاه رو ببری از بهمن 92 ، 6 ماه فرصت داری تا خودتو معرفی کنی و اگه مدرک فوق دیپلم رو ببری از شهریور 92 یکسال فرصت داری که در هر صورت فرقی نمیکنه.
من نظرم اینه که مستقیم برو برا کارای معافی که اگر معاف شدی بتونی دانشگاهتو ادامه بدی ( اونم برو آموزش یه پرسوجو بکن شاید نیاز باشه مرخصی بگیری )
برا اقدام کردن هم دیگه الان فرقی نمیکنه ولی هرچه زود تر بهتر.
در مورد مشکلت هم پیگیر شو ببین معاف میشی یا نه بعد برو اقدام کن . شاید معاف از رزم شی.
ساعت اداری که همه جا یکی نست.نقل قول:
پادگان ما ساعت اداریش 1.45 بود ولی برای زیر مجموعه هاش تا 4 بود بعضی قسمتاشم 24 ساعته بود حتی اگه بومی بودی
ما که تمومش کردیم مهر امسال . ولی عجب دوران افتضاحی هست .
با لیسانس داخل نزاجا ممکنه غیر از ستوان سومی درجه دیگه ای بدن؟
سلام دوستان
ما اوووومدیم . 18 روز مرخصی میان دوره دادن بهمون:n10::n10:. پدافند هوایی سمنان
دوستان درخواست تعویق دادم چقدر احتمال داره که با درخواست تعویق از 2/1 به 4/1 موافقت کنند؟
در ضمن یه سوال از کسایی که میدونن.حقوق سپاه چجوریاس؟تازه استخدامها چقدر می گیرن به عنوان کارمند یا نظامی؟
حقوق بستگی به مدرک داره . با لیسانس تووی 9 ماه اموزشی حدود 500 میگیرن و بعد از آموزشی بستگی به محل خدمت داره.نقل قول:
ما نیز همچنین:n10: اونجا که انقدر شلوغه که نشد ببینمت ولی یه پیغام برات فرستادم نمی دونم بهت رسید یا نه:n01:نقل قول:
دوستان 01 و 02 بیان آمار بدن نوروز چقدر تعلیلشون کردن.
سلام دوستان.
منم 01 هستم واسه عید 18 روز مرخصی دادن. البته واسه نگهبانی راه های نزدیک باید برن. چون تهرانی کم بود این دوره از اصفهان هم نفری یک روز بهمون خورد :n03:
من 02 هست . از 27 اسفند تا 7 صبح 16 فروردین تعطیلیمنقل قول:
همه گفتن بزار منم بگم ولی میشه 2 سال پیش عید 91.:n04:
از 28م ولمون کردن تا ساعت 7 عصر 13م یعنی من 13م ساعت 9 صبح حرکت داشتم به سمت شیراز و 13به در ... :n14:
پس برید حالشو ببرید:n20:
آموزشی مرزبانی رجایی کرمانشاه فقط از 27 ام تا 1 ام مرخصی!!!
تازه نصفمون رو هم نگه داشتن تا از 4 تا توالت نگهبانی بدن ما هم فردا باید جایگزین اون بدبختا بشیم.
[حذف شد]
اینجا همه چیز از امکانات و غذا تا رفتار و منش کادری ها در بدترین وضعیت خودش قرار داره.
همه ی سعی خودتون رو بکنید که اینجا نیافتید به خصوص اگه بچه ی غرب به ویژه کرمانشاه هستید.
بیچاره سرباز های نیروانتظامی
من تو یگان ویژه خدمت میکردم
عید 92 چهار روز اول رو مرخصی دادن بعد تا خود 16 هم یعنی 12 روز فیکس تو پادگان بودیم
یه شب بخواب هم پاسدار و فرداش استراحتش هم تو پادگان بودیم.....
منم تو نیروی انتظامی خدمت کردم و در یک جمله بهتون میگم:
ناجا= برده داری نوین
تازه دژبانمون فوق لیسانس مواد از دانشگاه امیرکبیر بود از 4 صبح پست میداد تا 4 بعد از ظهر و دکتر وظیفه داشتیم 14 ساعت باید داخل بهداری میموند!!!!
قصد توهین به دوستانو ندارم. ولی برای تحصیل کرده در ناجا خدمت واقعا جهنمه. بنظرم سربازهای سپاه و ارتش در برابر سربازان ناجا هیچ سختی و خدمتی نمیکنند( سربازای ارتش و سپاه ساعت 8 تا 2 خدمت میکنند ولی ناجا حتی دکترش و کارشناسی و کارشناسی ارشدش حداقل تا 5 اونم مثل برده. تازه کلانتری ها بماند که هفته ای فقط 8 ساعت مرخصی ساعتی میدند). پس همینکه در ارتش هستید خوشحال باشید و اعتراضی نکنید.
والا منم 02 هستم ولی 6 باید یه شب نگهبانی بدم فقط خدا کنه بیشتر نگه ندارن!
ما سربازای انتظامی واسه ی عمه ی ا..... م.... کمال سلامتی رو آرزومندیم!!!
سلام
کسی میدونه هواناجا از قلعه مرغی به کجا منتقل شده !
اگر آدرس داشته باشید که خیلی خوبه .
ممنون
سلام به تمامی عزیزان: 1-مرخصی هایی که میدهند ومی گیریم آیا جزو مدت خدمت محسوب می شوند؟
بلهنقل قول:
شما در طول خدمت مدت مرخصی استعلاجی شما که یک ماهه و مرخصی استحقاقی و مرخصی تشویقی که دست فرماندته و به مدت 1 ماه میتونه بهت مرخصی بده بازهم جز خدمتت حساب میشه
من خودم مرخصی نرفتم تا الآن و حدود 1 ماه و خورده ای آخر خدمتم میخوام برم مرخصی
من دفترچمو اول هفته پست کردم.
به نظرتون تا بعد عید میاد که بتونم اردیبهشت برم؟
هماهنگ کردم که پایگاه پدافند نیرو هوایی تو سمنان برم،کسی تجربه داشته اونجا؟
سلام به همه دوستانه سرباز و غیر...عیده همگی مبارک..بچه های،02 اصلا غصه نخورن منم چهارشنبه ای که گذشت یه روز پستمو به جرمه تهرانی بودن دادم:n05: ..خیلییی خوش گذشت با بچه ها اونجا.هیچکسم باهاتون کار نداره فقط شانستون اگه بارون نیاد باید درختارم اب بدید همین اضافه کارتونه...نقل قول:
وای نگو تو رو خدانقل قول:
الان به خاطر این همه سختی که شماها می کشید اشک تو چشمام جم شد!!!:n28::n28::n28:
خدا صبرتون بده
بله دوست عزیزنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد شما اول اردیبهشت اعزام میشید
تا چند وقت بعد از تموم شدن تحصیل مهلت داری اقدام کنی؟
خخیر دوست عزیز من 4 ماه سازمان وظیبفه خدمت کردم و اشنای کادری زیاد دارم شما احتمالا 1/4 اعزامید.نقل قول:
4/1 یا 1/4 ؟؟نقل قول:
منم آخه میخوام تو فروردین پست کنم..به نظرتون الان از زمان پست کردن دفترچه تا اعزام شدن چقدر طول میکشه ؟
منظورم همون اول تیره. اگر الان دفترچه رو بفرستید احتمال 10% اردیبهشت 70% تیر 20% شهریور اعزامید. پیشنهاد من اینه که تا اتفاق خاصی نیفتاده زودتر دفترچه رو بفرستید.نقل قول:
آقا سال نو مبارک.مرصی از راهنماییت.البته بهتره بارون نیاد جون نگهبانی دادن خیلی سخت میشه!