زنگ بزنین بخش فروش شاتل شهرتون . بگین خطم رانژه شده و سایت شاتل برام باز میشه ولی تو پنلم تایید نشده . بررسی میکنن کارتون رو پیش میبرن . وگرنه دست خودشون باشه شاید تا دو روزم وصل نشه .نقل قول:
Printable View
زنگ بزنین بخش فروش شاتل شهرتون . بگین خطم رانژه شده و سایت شاتل برام باز میشه ولی تو پنلم تایید نشده . بررسی میکنن کارتون رو پیش میبرن . وگرنه دست خودشون باشه شاید تا دو روزم وصل نشه .نقل قول:
طبق تجربه g.dmt خط استیبل تره و اس ان ار میاد بالانقل قول:
روی پینگ هم تاثیری نداره
اگه خطتون مشکل نویز داره و بالای 8 مگابیت بسته نمیشه بنظرم مودلاسیون رو بزارید روی g.dmt
راهی نیست. من دقیقا مشکلم همینه. سفارش سرویس دادم پرداخت هم کردم، فرداش دیدم که زده رانژه ناموفق خط فیبر نوری است. تماس که گرفتم گفتن برو مرکز مخابراتی ببین میتونی خط رو به عادی تغییر بدی. رفتم مرکز مخابراتی گفت که شما نه میتونی خط رو به عادی تغییر بدی نه اگر خط جدیدی بخری اون خط عادی هست. کلا همه چی فیبره. البته من قبلا از آسیاتک سرویس داشتم، و بهشون گفتم. گفتن که از شرکتهای خصوصی فقط آسیاتک در بعضی مراکز امکان ارائه سرویس روی فیبر نوری رو داره.نقل قول:
برای بازگشت وجه هم باید درخواستتون رو همراه مشخصات بانکی حسابی که میخواین پول بهش برگرده فکس و یا ایمیل کنید و بعد تماس بگیرید تا پیگیری کنن.
سلام دوستان
الان من میخوام یه تعرفه بگیرم 3 ماه 9 گیگ فرقی میکنه سرعت رو چی انتخاب کنم؟ مثلا فرق 128 با 6مگ چیه؟چون ظاهرا خط رو تا هر مقدار که ساپورت کنه میبندن
بهم گفتن که تفاوتش تو حداقل سرعت سرویسه. خب این مورد چه زمانی به درد میخوره
ممنون
دوستان امکانش هست بهترین مودلاسیون را بگید ؟
در دو مورد تفاوت دارننقل قول:
1. زمانی که مرکزتون دچار کمبود پهنای باند بشه اول سرعت شما رو کم میکنن
2.مقدار حجم شبانه ای ک میتونید دانلود کنید ( با سرعت بالا )
اگه سرویس بدون شبانه قصد دارید بخرید همون 128 رو بخرید
استریم زیر 8 مگ g.dmtنقل قول:
بالای 8 مگ adsl2+
اگه شبانه شاتلو بردارن پیشنهادتون چیه؟
بستههای ترافیک ۵٠ گیگابایتی و ۲٠ گیگابایتی شاتل تا روز ۲۲ شهریور ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی شاتل میتوانند از ۱۶ تا ۲۲ شهریور ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی شاتل (با اعتبار ۱۰ روزه) را با قیمت استثنایی ۱۵،۰۰۰ تومان و بسته ۲۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۲۵،۴۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی ۱۰ روز است. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت هر بسته اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. گفتنیست، این تخفیف تنها ویژه این بستههای ترافیکیست و دیگر بستههای ترافیک شاتل از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بستهها به سایت مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این خرید استفاده کنند.
آورین به شاتل داره فضای رقابت رو خیلی شدید می کنه بقیه رو هم میاره تو بازی ...
این عالیه .
هر کی شاتل نیاد واقعا باید بهش شک کرد .
ضمنا من الان خطم 200 بار ریست شد از طرف isp بعد سرعت از 9 شد 6 چک کنید ببینید مال شما هم همین طوره یا نه .