کمی صبر کنید همه مناطق 3G فعال بشه و همه شهر ها فکر کنم پهنای 512 هم آرزو بشه پس تا الان خلوت کامل استفاده کنید :n02:
Printable View
کمی صبر کنید همه مناطق 3G فعال بشه و همه شهر ها فکر کنم پهنای 512 هم آرزو بشه پس تا الان خلوت کامل استفاده کنید :n02:
کسی پاسخ این سوال رو نمی دونه؟؟نقل قول:
نقل قول:
منم فکر میکنم در نهایت بعد تکمیل کار سرعتهارو ببندن . یا حداقل با نرخ بالاتر و بسته های ویژه عرضه کنن.
هرچند من بیشتر استفاده ام از اینترنت همراه وب و ایمیل و امثالهم هست اونم در ساعات خارج از خونه و فقط دوهفته ای که جابجایی سرویس دهنده
داشتم بناچار شب و روز از این امکان 3جی استفاده میکردم اما یه نکته رو نمیتونم ندیده بگیرم:
مردم ما عادت داده شدن که هیچ امکانات و مزایایی پایدار و هیچ قانونی ثابت نیست . پس , هروقت امکانی آماده است سعی میکنن حداکثر استفاده رو ازش
ببرن بدون اینکه درگیر سنتیمنتالیسم کنن خودشونو . نمیتونم سرزنشون کنم . قابل درکه . و همیشه هم این ضعف برنامه ریزی و تدارک بالادستی هاست که
مردمو روبروی هم قرار میده . اونایی که گیرشون اومده و اونهایی که نه .
دوست عزیزی که فعلا بدلیل نبود امکان بهتر 3g ایرانسل شده تمام راهکار وب و دانلود و غیره ات . شما مقصر نیستی .
دوست عزیزی که بدلیل دوستان بالا امکان استفاده راحت از شبکه رو نداری شما هم حق داری.
اون دوست گرامی هم که انتظار داره در یک جامعه آرمانی زندگی کنه و مردم سر هر چیزی هول نزنن . شما هروقت تونستی تضمین کتبی بدی که همین نیمچه
اینترنت تا یکسال دیگه یا حتی شش ماه دیگه بهمین صورت باقی خواهد موند و همین فردا صبح یک بخشنامه دیگه محرومیت جدیدتری برای مصرف کنندگان ایجاد
نمیشه ( یادت باشه : دانلود شبانه رایگان یک چیز عادی و جزو قرارداد تمام isp ها بود تا همین یکماه پیش و الان رسما دارن جمعش میکنن) اونوقت منهم میتونم
بشما تضمین کتبی بدم که ملت خیلی نرم و جنتلمن وار از اینترنت استفاده کنن .
الانش افتضاحه چه برسه به ١ ماه ديگهنقل قول:
الان شبا نهايت ٣٠٠ كيلوبيت سرعت ميده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بسته شبانه درست شد اما سرعت افتضاح شده دور از تصورم نبود.از 1مگ سرعت دانلود رسید به80k
اما من تا هنگامي كه بسته را خريداري نكنم اينترنت وصل نمي شود.نقل قول:
و هنگامي كه بسته تمام مي شود اينترنت غير فعال مي شود.
طبق گفته جناب reza تا آخر سال برنامه ای برای تغییر و تفحص! برای 3g ندارننقل قول:
قبلا صحبت از این بود که 3جی رو میان سرعتشو ببندن یا نه
الآن معلومه خود به خود داره بسته میشه با زیاد شدن کاربر
عین وایمکسشون که 2مگ میگیری سرعت دایال آپ بهت میده این 3جی هم به زودی میشه عین همون دایال آپ
ایرانول همچین زمین میخوره تو بحث 3جی که درسی میشه واسه همه کشور های دنیا
والا تو کرمان که هنوز نیومده 3g ! نمیدونم چه جوری اینا میگن فعال شده !
کرمان فعاله ...خیابان تهران(ورودی شهر) و آزادی -مناطق سمت دانشکده فنی باهنر و جمهوری بنده تست کردم 3جی بسیار بد ولی خوب فعال شدهنقل قول: