سلامنقل قول:
در زمانی که این عکس گرفته شده دچار افت سرعت و قطعی بودید یا خیر؟
چون به نظر پارامتر های خط بد نیستن و مشکل از سمت آی اس پی باید باشه با این حال شما هم روی مد G.DMT یا G992.1 تست کنید و ببینید بهتر میشه پایداری خط یا خیر
Printable View
سلامنقل قول:
در زمانی که این عکس گرفته شده دچار افت سرعت و قطعی بودید یا خیر؟
چون به نظر پارامتر های خط بد نیستن و مشکل از سمت آی اس پی باید باشه با این حال شما هم روی مد G.DMT یا G992.1 تست کنید و ببینید بهتر میشه پایداری خط یا خیر
سلام به همگی
بنده الان چند روزه چراغ لینک مودمم خاموش می شه ، نمی دونم همه مشکل از خودمه یا از مخابرات هم هست.
لطفا راهنمایی فرمایید.
Mode: ADSL2 PLUS Type: ANNEX_A Status: Showtime Downstream Upstream Rate (Kbps): 16226 kbps 1235 kbps SNR Margin (dB): 6.0 6.8 Attenuation (dB): 31.8 17.3 Output Power (dBm): 17.5 12.2
نقل قول:
snr باید بالای 12 باشه ..
تمام تجهیزات روی خط و جدا کنید اعم از اسپیلتر و صفر بند و..... بعد چک کنید ببینید وضعیت snr چطوره ..اگر رفت بالا پس نویزگیراتون مشکل داره اگر نه برید سر خط ..ببینید تو سر خط هم همین وضعه
اگ تو سر خط هم همین وضع بود تماس بگیرید با isp
- - - Updated - - -
نقل قول:
تمام تجهیزات روی خط و جدا کنید اعم از اسپیلتر و صفر بند و..... بعد چک کنید ببینید وضعیت snr چطوره ..اگر رفت بالا پس نویزگیراتون مشکل داره اگر نه برید سر خط ..ببینید تو سر خط هم همین وضعه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نقل قول:
سلام
خط شما روی 16 مگ بسته شده،آپلود هم بیشتر از 1 مگ هست
خط رو تا ماکزیمم بستند و خط شما کشش نداره
2راه دارید
یا بگردید در مودم و مودلاسیون رو بذارید روی g.dmt
یا
به خود شرکت بگید خط روی روی 12 مگ ببندن
خطتون کشش 16 مگ رو نداره
البته میتونید توصیه های دوستمون رو هم اجرا کنید ولی به نظر من فایده ای نداره و خط کشش 16 مگ رو نداره
ممنون از راهنماییتون.
من از مخابرات پیگیری کردم گفتن این اس ان آر برای این پهنای باند طبیعی هست و مشتریان دیگر که این پهنای باند را دارن همین اس ان آر رو دارن ، اگر پهنای باندو کم کنیم اس ان آرتون درست می شه . حالا نمی دونم چقدر حرفش درسته.
من نزدیک 3-4 ماه دارم از نت با همین سرعت استفاده می کنم اما 5 روزه این مشکل پیش اومده . منزل نوسازه و سیم کشی ها هم همه نو هستند .نقل قول:
این مد g.dmt را در مودم پیدا کردم و ست کردم تا الان که به نظر اکیه این مد چی کار می کنه دقیقا؟ قبلش رو auto sync-up بود
کار خاصی نمیکنه فقط پهنا رو کاهش میده،باید ببینید ریت خط الان از 16مگ و خورده روی چند اومدهنقل قول:
هر وقت پهنای باند کم بشه ،اس ان آر هم زیاد میشه
snr رو 16 اومد .نقل قول:
حالا یه سوال چی کار باید کرد خط کشش این پهنای باند را داشته باشه؟ چطور تا 5 روز پیش مشکلی نداشته؟
کار خاصی نمیشه کرد چون یک عاملش بستگی به فاصله خونه تا مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
عوامل دیگه میتونه به خاطر تجهیزات isp باشه
ممکنه مشکل از سمت مخابرات باشه که تازگی این مشکل پیش اومده و قبلا نبوده
وقتی-ispمیاد خط و ببنده-بر-اساس میزان کشش خط خطو میبنده پس اون خط کششو داشته که رو 16 بسته شده
g.dmtهم برای زمانی هست که چراغ چشمک میزنه
وقتی از ابتدا مشکل نداشتین یعنی اینکه داخلی هاتون مشکل داره
داخلی ها رو چک کنید .سیم کشی مشکل داره اگه سیم کشیتون مشکل نداشت زنگ بزنید isp درخواست کاهش پهنای باند و بدید..
- - - Updated - - -
وقتی-ispمیاد خط و ببنده-بر-اساس میزان کشش خط خطو میبنده پس اون خط کششو داشته که رو 16 بسته شده
g.dmtهم برای زمانی هست که چراغ چشمک میزنه
وقتی از ابتدا مشکل نداشتین یعنی اینکه داخلی هاتون مشکل داره
داخلی ها رو چک کنید .سیم کشی مشکل داره اگه سیم کشیتون مشکل نداشت زنگ بزنید isp درخواست کاهش پهنای باند و بدید..
اقا این خط تلفن ما مشکل داره خش خش شدید داره چندین بار به 20117 تماس گرفتم شمارمو انداختن تو لیست بعد مخابرات محلمون زنگیده گفت از سیم کشی داخلتونه هی گفتم اقا تست کردم مشکلی نداره سیم کشی خونه
گفت از اینترنتتتع میگم اقا مودمم 2 شبه خاموشه الان خاموشه قطع گرد 30 ثانیه بعد زنگ زد گفت چطوریه الان وضعیت صدا گفتم خوبه اوکی دادم قطع کرد باز همون وضعیته
باز زنگ زدم اینبار گفت از اینترنتتونه زنگ زدم صبانت گفتم اقا وضعیت هم خرابه ب بدبختی افتادم هی قطع وصل میشم پشتیبانش گفت ببین الان چیزی ک زیردست منه اینو داره نشون میده ارتباط با مرکز مخابراتی بطور نرمال هست از مخابرات تا خونتون خطتون نویز زیاد داره و snr پایین هست 7 هست
والا اینترنتمو ضعیف کردن که اصن قابل استفاده نیست هی قطع وصل میشه
تلفن هم ک خراب کردن نمیتونم زنگ بزنیم گوش ادم کر میشه اینقد خش خش داره ...
قبلانا هم یبار اینطوری شد ولی رو مخابرات بود اینترنت اومدن همون روز سیم کشی رو تا در خونه و جبعه تقسیم رو درست کرد تغیر دادن و کیفیت رو بیشتر کردن الان من موندم چیکار کنم هیچ گو هی نمیخوره این مخابرات صبانت هم میگه مشکل از ما نیست .
سیم کشی خونه هم کاملا درسته و از سر در خونه تست میکنم
195 جایی نداره شکایت کنم بیان این خط رو درست کنن خیلی بد جور رو اعصابه