بچه ها الان وضعیت حدود یک هفته ای هستش که پایدار شده و دیگه روزای تعطیل افت سرعتو نمیبینیم:n09:...
Printable View
بچه ها الان وضعیت حدود یک هفته ای هستش که پایدار شده و دیگه روزای تعطیل افت سرعتو نمیبینیم:n09:...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چه عجب
یه روز خوب یه بد:n04::n10:
شما کلا با ما متفاوتی نکنه یکی از کارمنداشی :n10:نقل قول:
کلا" من بهترین اینترنت adsl این تاپیک و دارم :n10:نقل قول:
روزبه خوش اومدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا اینطور نیست و من 5 ماهه دارم از های وب استفاده می کنم و حجم مصرفی رو هم با Du Meter چک می کنم هیچ گونه کاهش شدید حجم و این موردها وجود نداره. کسانی هم که این مشکل رو دارن اشتباه از خودشون هست و حجم رو خودشون دارن مصرف می کنن و خبر ندارن کجا مصرف کردن!نقل قول:
شایدم شما دروغ می گی!نقل قول:
من هم با کلی نرم افزار اندازه گرفتم و دیدم کم می کنه البته من تایم رایگان ندارم منظورم در تایم عادی بود. اتفاقا خبرداریم کجا مصرف می کنیم و خودمون داری مصرف می کنیم اما اینم خبر داریم که چقدرشو خودمون مصرف کردیم !!!نقل قول:
ببین دوست من همونطور که خودتون تجربه دارین مقوله حجم دزدی و مصرف منصفانه و قیمت حجم . اینا در isp های ایران طبیعی هستش اما شما دنبال منصف ترین هستین من هم با توجه به تجربه خودم و تجربه کاربرای قدیمی تر گفتم خودتون هم که پست ها رو خوندین و متوجه شدین. گول چندنفر و نخورین که با تعصب از یک isp طرفداری می کنن چون این گونه افراد همیشه در فضای مجازی برای تبلیغ هستن.نقل قول:
تخریب نیست واقعیت. دلیل نمیشه برای اکثریت بیش از حد کم کنه و برای حداقل درست باشه بگیم به به و چه چه !نقل قول:
نقل قول:خب با سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه توی 5 روز این حجم رو تموم میکنینقل قول: