یکی لطف میکنه این دوتا فایلو از اینجا برام آپ کنه
\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data
vehOff
WeaponInfo
Printable View
یکی لطف میکنه این دوتا فایلو از اینجا برام آپ کنه
\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data
vehOff
WeaponInfo
خوب حالا بازی رو گرفتی یا نه؟؟؟نقل قول:
راستی باید 4 تا dvd باشه
داستان منو گوش کنید :
5 شنبه بازی رو از پسر عموم گرفتم (خودش نصب کرده بود و نمی تونست بازی کنه واسش درست کردم تا وارد بازی شد گفتم خدا حافظ و با DVD ها خوشحال و خندان اومدم خونه )
اول نصب تو اولین DVD ارور داد .
تا همین امروز صبح داشتم با DVD ور می رفتم تا بتونم درستش کنم.
امروز صبح با یه DVD-Rom دیگه از DVD اول ایمیج گرفتم (درست شد !!!)
اومدم خونه دیدم به جای DVD 2 یه دونه دیگه DVD 3 هست !
خلاصه کلی حالم گرفته شد
دوستان عزیز من تو اون مرحله escula of the streets که با رفیقش رقاصه باید یه ماشینو تعقیب بکنیم.وقتی میرسه سر یه چهار راه می ایسته دیگه جلو نمیره بغلشم یه انباره توش کارتنهای نوشابه هست نمیدونم چکار کنم هر چی پشت سرش وای می ایستم کاری نمیکنه!!!!
نه عزیز هنوز نگرفته ام]نقل قول:
سلام!
به جز اون ساندویچی ه جلوی Safe house دیگه کجاها میشه ساندیچی پیدا کرد؟ و کلا چه راههای دیگه برای افزایش جون موجوده؟ (به جز Save کردن!)
یه سوالی!
به جز اون ساندویچ فروشیه جلوی safe house دیگه کجاها میشه ساندویچ فروشی پیدا کرد؟
کلا چه راههای دیگه ای برای افزایش جون حین بازی موجوده؟ (البته به جز save کردن!)
حدود 15 دقیقه پشت سرش وایسادم ولی از ماشین پیاده نشد.خودم رفتم تو انبار درش باز بود کسی توش نبود پی پپسی خوردم اومدم بیرون!.میگم نکنه من درست تعقیبش نمیکنم شایدم متوجه تعقیب کردن من شده نمیره تو انبار! ها مشکل از کجاست؟
راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...
والا من که تعقیبش کردم...وقتی رسید به انبار...پشت ماشینش یه علامت زرد مشخص شد و گفت برو پشتش پارک کن و بعدشم بقیه ماجرا که تو پست قبل گفتم!نقل قول:
اگه خیلی بهش نزدیک بشی یا خودش هشدار میده که دورتر شو یا اینکه میگه خیلی نزدیک شدی و متوجه شد و مرحله fail میشه!..حالا اینکه چرا برای شما اینجوری شده بدون اینکه هشدار هم بده، عجیبه!
یه بار دیگه از اول تست کن! و اندفه دورتر ازش حرکت کن!
تا حالا چند بار امتحان کردم چندین ساعت وقت منو گرفت.نمیشه با فاصله های مختلف امتحان کردم!!نقل قول: