عجب این خارجی ها !
با یارو 1 ساعت در مورد rp صحبت کردم اینا گفت من اول پسورد اکانتم رو میدم و تو بعد بده که مشکلی پیش نیاد منم قبول کردم اون اول داد من زود رفتم تست کردم دیدم لوگین نمیشه گفتم بهش لوگین نمیشه گفت باید تو کلاینت باشه بعد گفت پسوردتو بده منم یه پسورد الکی دادم اومدم تو کلاینت بازم لوگین نشد با اکانت خودم لوگین شدم گفتم پسوردت اشتباه هست گفت مال تو هم اشتباه گفتم من یه اکانت لول 3 دارم تو سرور وست اونو بدم ؟ گفت نمیشه من مال سرور وست رو ندارم باید همین سرور eune باشه گفتم باشه یه اکانت لول 1 دارم بدم ؟ گفت باید لول 5 باشه ؛ گفتم لول 11 دارم خوبه بدم ؟ گفت بده دادم بعد چند دقیقه اومد گفت نمیشه باید لول 20 به بالا باشه ، گفتم تو اگه میخوای به من rp بدی خوب از همینجا گیفت کن rp برام گفت نمیتونم باید اکانت دست خودم باشه ، بعد گفتم اکانت لول چند میخوای گفت 20 به بالا دادم بهش باز اومد گفت ارور میده گفتم لول 30 حتما باید باشه دیگه ، گفت آره همین اکانت خودتو بده ، گفتم بیا ! بعد یارو منو از اد لیستاش حذف کرد و دیگه چیزی نگفت و بعد 10 مین دوباره اد کرد گفت نمیتونم rp بدم گفتم واسه چی ؟ گفت دوستم میگه نمیشه گفتم خوب چرا ؟ مگه چی شده ؟ گفت نمیشه دیگه :n08: اینم از این یارو که اینجوری میخواد بکس ایرانی رو دور بزنه ، ما خودمون اینکاره هستیم :n11: