امیر جان
مخرب بگذار !
ویتامین مخربمون کم شده هاااااااااااااااااااااااا ا:31:
Printable View
امیر جان
مخرب بگذار !
ویتامین مخربمون کم شده هاااااااااااااااااااااااا ا:31:
درود.
روی سرعت نت ات بیت دفندر تاثیری نذاشته؟نقل قول:
من داشتم؛ بدجوری توی ذوق میزد :41:
:20:چرا خیلی بد بود، بعد من نمیدونم این بیت چرا اینجوری بود وقتی ویروس پیدا میشد من میدیدم که فایل جلوی چشمم پاک شده اما پیغام شناسایی ویروس رو 5 دقیقه بعد نشون میداد!!! :Dنقل قول:
پاک شد بیت !
:27:
بعد یک مشگل دیگه داشت این بود که وقتی یک ویروس پیچیده رو پاک میکردمجبورت میکرد تا کامپیوتر رو ریستارت کنی
درود
میخواستم ویندوز عوض کنم؛ زدم تو کار Quick Heal Total Security :دی
امتیازش با کمودو لیک تست (بعد کلی مشنگ بازیش و آخر چاره ای جز سالم کردن بعضی فایل ها نبود) شد 150 :21: :27: :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا مثل همون هندیا؛ آنتیه کاملا مشنگی هست :دی طرفش نیاید به نظر من خیلی بهتره ؛ من که باهاش حالی نکردم اما :41:
مشکل اینجاست که وقتی زدم واسه دانلود فایل ها، دیدم سرعتم روی نهایت isp یعنی همون 1 مگ ( صد تا رو دانلود میکنم ) هست ؛ گفتم شاید پیکو فایل حال میده ؛ 2 تا سرور و سایت دیگه رو هم امتحان کردم و دیدم بعله سرعت بالاست و من این چند مدت الکی فحش میدادم و حرص میخوردم :41: ( آخه سرعت رو 40 تا و اینا بود رو این سرور ها ولی یه جا مثل کرنل.ارگ درست بود) تا اینجا کار یعنی کسپر سرعت دانلود من رو گرفته بوده :18: :21: :13:
این بابا رو که الان پاک میکنم :دی و فعلا بی آنتی میرم رو تست سرعت تا ببینم دنیا دست کیه.
--------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
پ.ن 1 :
سرعت اونقدری که فکر میکردم زیاد تغییری نکرده ولی خداییش مثلا این رو ببینید :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته بعدش هی ( با سرعت کم ، کم شد تا رسید به 100 و خورده ای ) ولی مشکل از نت و isp نیست ؛ سرعت الان یه نموره بهتر میزنه, حالا باید صبر کرد. شاید اون روزایی که من از ایران ستاپ با 20 و 30 تا میگرفتم، سرورسش بیخود بوده و الان خوب شده ؛ خبر های تکمیلی رو میرسونم :دی اما نظر خودم اینه که تاثیر رو روی نت کاملا داشته اما نه اونقدر زیاد که جو بدیم )
پ.ن 2 :دی :13: :
بدون هیچ تغییری در مرورگر و تنظیمات و ... ؛ عکس هایی که بعضا مثلا توی صفحات لود نمیشدند و فکر میکردم مشکل سرور دارند؛ لود میشند!
شاد و پیروز و سربلند باشید
اتفاقا کار خیلی خوبی کرده که نشناخته چون اکثرا سالم هستند (به احتمال 90 درصد ):31:
تست های صفحه قبل رو ببینید فکر کنم فقط فایل 20159 و اون فایل html آلوده باشند
ضمن اینکه در هنگام اسکن بهتره به اینترنت وصل باشید
کاش مدت زمان بیشتری تستش میکردین البته در تست ها هم نتایج جالبی نگرفته
درود
یکم زیادی مشنگ میزد :دی هی فوری برمیداشت قرنطینه میکرد؛ کسپر خداییش خیلی خوب بود تو پرسیدن و واقعا توی کرک ها کاری به کسی نداشت. این فوری کرک آفیس ما رو گیر داد بهش :13: هنوزم تو آنتیش مینوشت 2011 :دی با اینکه آپ آپ هم بود یعنی ( حیف 300 مگ :دی فقط مثلا این هندیا بیکار، موقع رجیستر کردن تا شهرهای اطراف اصفهان رو واسه انتخابش داشت ! ) . نت هم وصل هست همیشه.نقل قول:
والا الان میخوام kis رو اول نصب کنم و ببینم مشکلات بالا رو اون هم داره یا نه ؛ کلا زیاد میچرخیم تو این آنتیا :دی شاید فردا اومدم پیشش باز
امیر عزیز داداش خودم بیا 5 تا واست گذاشتمنقل قول:
زود بزن تو رگ :31:
واسه تنوع پسورد نذاشتم
دوستان
یکی نحوه ی صحیح کار با سندباکس رو میگه؟؟
چه جوری فایل هارو اونجا اجرا کنم و با انتی ویروسم اسکن کنم؟
بر روی فایل کلیک راست کن و run sonbaxed رو بزن بعدش اوکی , اگرم خواستی برنامه رو ببندی از داخل سندباکس بر روی فایل کلیک راست میکنی و terminate رو انتخاب میکنینقل قول:
ویرایش :23: