مشکلم این بود که توضیح هیچ کدوم رو اصلاً ندیده بودم! :31: فقط اسمشونو شنیده بودم.نقل قول:
ممنون بابت کمکتون.
خوب ماده 41 چه فرقی با افتادن داره؟!
Printable View
مشکلم این بود که توضیح هیچ کدوم رو اصلاً ندیده بودم! :31: فقط اسمشونو شنیده بودم.نقل قول:
ممنون بابت کمکتون.
خوب ماده 41 چه فرقی با افتادن داره؟!
همون افتادن میشه ماده 41نقل قول:
میگه اگر 10 نشی دوباره میخونیش :8:
کسییییییی نییییستنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من كارداني نرم افزار دارم الان كارشناسي ناپيوسته معماري دانشگاه آزاد قبول شدم خواستم ببينم براي ثبت نام مشكلي واسم پيش نمي آد با توجه به اينكه رشته ي كاردانيم نرم افزار و كارشناسي ناپيوسته معماري رو زدم.
لطفا دوستاني كه اطلاعات دارند جواب اين سئوالمو بدن
هر چند فرشيد جان منو نااميد كرد :((
سلام دوستان
این دانش دکه ازاد سماء ما هم یه سایت نداره نمرات را بزنن توی سایت امتحانات هم تمام شده حتی توی برد هم نزدن بعد از گذشت 2هفته از اولین امتحان!:2: قید اعتراض را هم که باید زد..
نمرات درسهای پیش توی معدل تاثیر نداره نه؟!
لینک ندید حوصله خوندن ندارم : دی
سلام
من دانشگاه آزاد نور عمران -عمران(کاردانی به کارشناسی ) قبول شدم دوستان تجربه ای دارند در مورد این دانشگاه وآیا به نظرتون ارزش داره یا نه(مشکل سربازی ندارم ) ؟
سوال 2 : به نظرتون با نمره عمومی 5850 ونمره اختصاصی 4400 ممکن بود جای بهتری نزدیکه تهران قبول بشه مثلا سر دشت... نزدیک شهریار یا نه ؟؟؟
دوستان میتونم درسهایی که همنیازن رو وابسته ش رو بر ندارم؟مثلا معادلات و ریاضی2 همنیازن ریاضی2 رو بردارم و معادلات بمونه؟:31:
خیر اصلا نمیشه. ریاضی یک رو پاس کردی؟نقل قول:
سلام...چند وقت پیش یه مطلبی از یکی از دوستان شنیدم....اسمش یادم نیست.... به این صورت بود که مثلااگه درسی .بعد از 3بار برداشتن دانشجو موفق به پاس کردنش نشده....گفت دیگه نیازی به رعایت پیش نیازی نیست و حتی میشه اون درس رو ترم های آیینده برداشت...میخواستم ببینم همچین مطلبی صادق هست.؟
سلام این قانون ماله دانشگاه پیام نورهنقل قول:
.