نه مهدی جون، توی چت تاکید کرد که فقط تهران. مشکل من نیست که فقط. همه غیر تهرانی ها دانلود رایگانشون تموم شده. شما برو حالشو ببر، ما و شما نداریم، تو دانلودت رایگان باشه انگار برای ما هم رایگانه(برادر دینی شاتلی!).:31:نقل قول:
Printable View
نه مهدی جون، توی چت تاکید کرد که فقط تهران. مشکل من نیست که فقط. همه غیر تهرانی ها دانلود رایگانشون تموم شده. شما برو حالشو ببر، ما و شما نداریم، تو دانلودت رایگان باشه انگار برای ما هم رایگانه(برادر دینی شاتلی!).:31:نقل قول:
من همین 7 روز سرعت شبا خیلی کم میشدنقل قول:
سرعت دانلود 30-40 بود وبگردی هم که هیچی به زور پیج باز میکرد:41:
من تهران هستم
منطقه نهری
اگه تا 14 رایگان باشه که خوبه
دوستان برن یه چندتا هارد بخرن:cool:
واسه ما که از اول فروردین تا حالا 4 گیگ دانلود داشته :9:
خدا لعنتشون کنه بهم اکو512 ندادن:4::evil2::grrr:
براي منم مثل شما 6 مگ غير رايگان زده ولي بعدش دوباره داره رايگان ميزنه :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند اگرم رايگان نكنن تقريباً اين ماه من نامحدود ميشم چون 10 گيگ رو بايد تو كمتر از سه هفته مصرف كنم (5 شنبه جمعه ها كم ميشه از 22 روز باقي مونده از فروردين)
خدا كنه حداقل art ها رو كلاً نامحدود كنن :31: اكو ها رو ولشون كن!!! (شوخي شاتلي) :31:
شما تهران هستی دیگه؟؟؟نقل قول:
اکو ای های بیچاره همش حجم کم میارن ارتی ها که وضعشون خوبه!!:39:نقل قول:
الان با پشتیبانی چت میکردم و کلی سرش غرغر کردم که چرا بین کاربران فرق میذارید:21::21::21:
:13:
چرا بین تهرانیها و شهرستانیها فرق میذارید:21: مگه از تهران تا کرج چقدر فاصله هست :21:
متاسفانه همین تبعیض ها باعث افزایش جمعیت تهران میشه دیگه:13:نقل قول:
خوب شما پولي كه آرتي هاي بيچاره هم ميدن در نظر بگيرين. :31:نقل قول:
برای من هم رایگان تمام شد!
در ضمن من امروز رفتم تغییر سرویس دادم به128 :31::27:
الان از پشتیبانی از طریق لایو چت پرسیدم گفتم دیگه رایگان نیست گفت ساکن تهران هستی گفتم نه گفت تا دیشب رایگان بوده و برای تهران تا 15/1/88 ادامه دارد!