من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده ...ببینم مودمو خودت تهیه کردی یا از ISP گرفتی؟نقل قول:
Printable View
من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده ...ببینم مودمو خودت تهیه کردی یا از ISP گرفتی؟نقل قول:
بچه ها من تو upload کردن عکسایی که می گیرمو می خوام بزارم تو روم مشکل دارم کسی آدرس یه Servere باهالو سریعو داره؟؟؟بی زحمت توضیحم بدین
فقط نخندینا
خودم گرفتمنقل قول:
مشکلو پیدا کردی؟نقل قول:
:18:
نه، منظورم این بود خودم خریدم
ببین من بهت پیشنهاد می کنم زنگ بزنی ISP تا یه نفرو بفرستن واست همه چیو خودش نصب کنه اکثر ISP ها این کارو می کنن ولی 10 تا 20 تومن می گیرننقل قول:
اقایون کمک.............
من مودمم aztech هستش که دو سالی داره مثل ساعت کار میکنه 24 ساعت هم روشنه........اما الان چند روزیه که یدفعه چراغ dsl یا همون لینک یدفعه خاموش میشه .......من فکر میکردم مشکل از isp یا مخابرات باشه اما طی ازمایشات مختلف فهمیدم که تا یه بار کارت شبکه رو غیر فعال.....و دوباره پس از چند لحظه فعالش کنم این چراغ لینک مودم روشن نمیشه....عجیبه مگه نه......به نظر شما چه کنم....رو چندین ویندوز هم دقیقا همین مشکل رو داره.....یکی از دوستان میگفت این مدل که من دارم اکثرا همین مشکل رو پس از مدتی دارند؟؟؟ راه حلی چیزی نداره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به همه دوستان
شرمنده ، am602 به راحتی PPPOE رو ساپورت میکنه. از این جواب معلومه که با یه متخصص کارکشته طرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (خدا عاقبتت رو بخیر کنه ) شاید منظورش این بوده که ISP ساپورت نمیکنه که بقول دوستمون بعیده. چون بهترین و راحت ترین راه اتصال مودم ما به تجهیزات ISP در مرکز مخابرات محله PPPOE هستش و بهترین راه اتصال تجهیزات ISP در مکز مخابرات به تجهیزات خود ISP حالت Bridge. واسه همینه که مودم در حالت اتومات PPPOE رو انتخاب میکنه.نقل قول:
1- تیک DSL-Auto Connet رو بر ندار تا خودش VIP/VCP رو ست کنه.نقل قول:
2- تیک firewall رو بذار بمونه
3- وقتی Disable DHCP Server رو انتخاب میکنی ، رنج IP رو چند میدی؟ پیشنهاد میکنم Enable کنیش تا IP رو اتومات ست کنه.
4- وقتی جدول آخر میآد یه عکس بذار ببینیم ، تنظیمات قبل از ریست چطوریه؟ مثل این که تو خود Manual زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------
چون میگی خیلی تند چشمک میزنه معلومه مودم بوق رو داره ولی سیگنال های فرکانس بالا رو تشخیص نمیده. ( نمیفهمه خط رانژه شده ) دو راه حل داره:نقل قول:
2- مودم رو ببر خدمات واست یه تست کنن. سرپائی انجام میدن و نیازی به موندن مودم نیست. شاید مودم ایراد داره. ( من اوایل که لپ تاپ Dell-Latitude-D820 اومده بود ، یکی خریدم ( 1.900) . طرف همونجا تو مغازه خواست روشنش کنه ، اصلا عکس العملی نشون نمیداد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! مجبور شد یکی دیگه باز کنه و اون رو یه راست فرستاد خدمات) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- همونطور که دوستمون گفت یه 10 -15 تومنی خرج کنی که از خود ISP بیآن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------
خدمت شما:نقل قول:
----------------------------------------------------------کد:http://night-skin.com/upload/index.php
Splitter که داری قطعاً؟ من چهار ساله که بدون Splitter نه رو تلفن نویز دارم و نه رو مودم ولی الآن دو هفته است که انگار دارن تو سیم تلفن دریل کاری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مجبور شدم واسه همشون Splitter بذارم.نقل قول:
حالا این مفلوک چند ساله که 24 ساعته روشنه؟
اقا این یک 5 ساعتی رو دانلود بوده بدون کوچکترین قطعینقل قول:
توی 4shared اپ کردمش
برای من که کار میکنه اما مسولیتش دیگه با خودتون :31:کد:http://www.4shared.com/file/154156397/14060d9e/ASUS_6338_COMBO306064v00.html
a6l3i جان نگفتی آخرش این کارت شبکه وایرلس ها تا چه حدی امواجو می گیرن؟ همون آخرین بردشون دیگه چنده؟ بابا اینا امکانات در اختیار ما قرار نمی دن یه کارت شبکه بسازن یه ۳۰ یا۴۰ کیلومتری ساپورت کنن ما کل شهرو در اختیار داشته باشیم. نذاریم این سیگنال ها که تو فضا پخشن هدر برن.مثلا سال اصلاح الگوی مصرفه.