اقا ببین ویندوزت update نکرده باشه من یبار لینوکسم (suse) خودشو update کرده بود یه 400mb از دست داده بودمنقل قول:
Printable View
اقا ببین ویندوزت update نکرده باشه من یبار لینوکسم (suse) خودشو update کرده بود یه 400mb از دست داده بودمنقل قول:
وقتی سرعتش 5 مگ هستنقل قول:
اگه یه خارجی به من اون حرفو میزد
یه حرفی میزدم کل زندگیش لگ دار میشد
و من 1 دهم مگم
چی بهش بگم ؟
یا تو چی میتونستی بگی؟
بیخیال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یه دفعه سرعت جهش کرد
با اين شرايط كه شما ميگين مگه از جونم سير شدم بابا بي خيالش ميشم خوب!! :28:نقل قول:
ولي من موندم چجوري بايد بفهمن؟ ديش كه همون ديش ماهواره معموليه كه الان شكر خدا رو هر پشت بومي شصتاد تا !! موجوده + يه كارت دي وي بي كه اونم داخل كيسه كامپيوتره،اكانتم كه نميخوام از ايرانيا بگيرم پس چجوري بايد بفهمن :23:بعدشم بابا جاسوسي كدوم بود من فقط فيلم و.. رو ميخوام با سرعت بالا بدانلودم اصلا سند و آپ ندارم كه..:grrr:
بله با كارت ويزا و.. مستقيم ميخرم البته قيمتشم زياد مهم نيست چون اگه اون پروژه اي كه فكرشم رو بتونم بگيرم ديگه مهم نيست اين پولا بعدشم ديگه از دست اين سرعتا عقده اي شدم و حاضرم برا سرعتاي درست و حسابي بخرجم :7:نقل قول:
داداش این ماهواره های معمولی فقط گیرنده است یعنی تو هیچ داده ای ارسال نمی کنی .نقل قول:
ولی اگه اینترنت ماهواره دو طرفه گرفتی که بتونی اطلاعات سند کنی اونوقت به جرم خروج اطلاعات غیر قانونی
مثل رعد و برق تو سرت فرود میان .چگونه اشو هم با دستگاههایی که دارن می فهمن .
اونی که شما میفرمایین ارسال و دریافتش از طریق ماهواره هست.ایکی ثانیه هم شناسایی میشه.من نمیدونم چطوری 2 هفته ازش استفاده کرده.:18:نقل قول:
سر و ته حرفاتون با هم نمیسازه.:31:
k3ivan درست می گه . اگه یه طرفه باشه فکر نکنم مشکلی به اون صورت داشته باشه . اگه بگیرنت هم فقط جریمه می کنن ولی اگه دو طرفه رو بگیرن وای به حالت .
یعنی اگه فقط دانلود آفلاین داشته باشیم آقا پلیسه دسگیرمون نمیکنه؟
یه سوال دیگه اینه این اینترنت که ما بصورت افلاین میگیریم حلاله یا حروم؟(دوستان مثبت اینو جواب بدن خیلی بهتره)
شوخی کردم ولی دوستان اون اولیو جواب بدن
تازه من شنیدم میتونیم سند رو با استفاده از یه لاین دیگه مثل همون دیال آپ انجام بدیم(که زیاد سرعت مهم نیس) و رسیو رو با همون دیش بگیریم(یعنی بعد از کلیک بر روی یه لینکی برنامه خودش میپرسه که میخوای دانلودو با دیش انجام بدم)
اینم بگین ممنون میشم
دانلود افلاین مثل همون استفاده از ر.س.ی.و.ر هست و نمیتونن بگیرن مگر اینکه به صورت معمولی دیش رو ببینن که همون جرم ر.س.ی.و.ر رو دارهنقل قول:
در ضمن اقا پلیسه نمیگیره چند تا افراد از هیت محله میان میگیرن:31:
اره سند رو هم میشه یا با دایل اپ یا با adsl انجام داد
حکم شرعیش هم تو رساله مباه اعلام شده:31: ولی چون شرط احتیاط واجبه مکروه در نظر بگیرین
با این یک طرفه ها میشه با خرید اکنت خودمون اتخاب کنیم چیی دانلود بکنیم یا همینطوری میریزه به هارد