لیست کانتکت های خودتون رو میتونید بگیرید اونم دونه دونه ولی لیست تمامی ایمیل های یاهو رو شما دسترسی و اجازه دریافت اون رو ندارید :11:نقل قول:
الان ایمل ها رو جاهایی هستند که میفروشند مثلا 100 هزار ایمیل رو میدن 15 هزار تومن
Printable View
لیست کانتکت های خودتون رو میتونید بگیرید اونم دونه دونه ولی لیست تمامی ایمیل های یاهو رو شما دسترسی و اجازه دریافت اون رو ندارید :11:نقل قول:
الان ایمل ها رو جاهایی هستند که میفروشند مثلا 100 هزار ایمیل رو میدن 15 هزار تومن
ok
من می خوام وقتی طرف منو میخواد add کنه تو لیست خودش اوون اسمی که می خوام رو فقط نشون بده ! یعنی last name رو نشون نده چیکار کنم ؟
می خوام Arash فقط نشون بده ...
شما باید تنظیمات پروفایلتون رو درست کنید و فقط Frist Name خودتون رو بنویسید و Last Name رو خالی بگذاریدنقل قول:
همچنین اینو باید در نظر بگیرید که دوستانی که قبلا شما رو add کردن با همون مشخصات قبلی شما رو میبینن و اگر بخوان با مشخصات جدید شما رو ببینن باید شما رو یکبار از تو لیستشون پاک کنند و مجدادا شما رو add کنند
موفق باشید :11:
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا یاهوی من عکس ایدی هامو نشون نمیده.
در ضمن نمیتونم فایل send بکنم.موقع ارسال error میده.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
ورژن یاهو 9
ویندوز vista
انتی ویروس kaspersky 8
سلامنقل قول:
ورژن یاهو رو عوض کنید یاهو ورزن 9 توی فرستادن فایل هایی که حجمش حتی از 20 کیلوبایت هم بیشتر میشه اغلب اوقات با error مواجه میشه
از ورژن 8 استفاده کنید بخصوص این ورژن:
کد:http://www.4shared.com/file/79330641/18754fe1/Yahoo_Messenger.html
در مورد نشون ندادن عکس باید بگم چند تا دلیل میتونه داشته باشه:
1-سرعت کم اینترنت
2-مشکلات isp که ازش سرویس میگیرید
3-reset نکردن یاهو پس از الصاق عکس
4-offlin بودن
موفق باشید :11:
برنامه ای هست که چت ها رو به صورت مخفی ذخیره کنه؟(یه چیزی غیر از keylogger)
از نرم افزاری های تصویر برداری از صفحه نمایش بصورت مخفی میتونید استفاده کنید و همچنین از نرم افزارهایی که هرچی روی کیبورد تایپ کنی تو خودش ذخیره میکنه ولی عیبی که داره متن های دیگران که برای شما ارسال میشه رو نمیگیرهنقل قول:
از نرم افزارهای تصویر برداری از صفحه نمایش بصورت مخفی میتونید استفاده کنید
اسم نرم افازر رو دقیق نمیدونم تو انجمن نرم افزار درخواست بدید نرم افزارش هستش.
موفق باشید:11:
okنقل قول:
یه چیز دیگه هم فهمیدم اونم اینکه وقتی ctrl+shift+c می کنم لیست آی دی ها میاد که وقتی همه رو انتخاب می کنم و next رو می زنم. به صفحه my contact details می رم و اونجا من در قسمت name اسمی که میخوام برای همه بدم رو انتخاب می کنم و last name رو خالی می زارم. برای طرف یه پیام میاد و باید قبول کنه تا تغییراتی که کرده ام رو ببینه !؟ نمیشه من یه کاری کنم که واسه طف پیام قبول کردن یا نکردن نیاد ؟
چون یکی از دوستان کرئه و نامش یه مدل دیگه شده و ...
با تشکر ...
شما روی کسانی که در حال حاضر در اد لسیت شما هستند نمیتونید بدون پیغام اکسپت ویرایش خودتون رو انجام بدید ولی برای اینکه از این به بعد هرکس شما رو اد کرد با اسم جدید شما رو اد کنه برید به منوی Messenger و بعدنقل قول:
My Contact Detail اونجا اسمتون رو عوض کنید,حالا از این به بعد هرکس شما رو اد کنه با اسم جدید اد کرده :11:
سلام خدمت دوستان ، حالتون خوبه
یه سوال پرسیدم که با اجازتون خودم پیداش کردم ، ولی حالا یه سوال دیگه ، این روم آسیا رو که میزنی اسمه یه تعداد کشور رو میاره مثله بنگلادش و ..
منظور اینکه این بروبچ ما تو کجا میچتن؟