بعد اینکه اینجا پست دادم کشفیدم!نقل قول:
بازم ممنون:46:
Printable View
بعد اینکه اینجا پست دادم کشفیدم!نقل قول:
بازم ممنون:46:
بازیش بدرد می خوره ؟ :31:
سلام
من اخرين ورژن بازي رو گرفتم (اسمش رو يادم نيست ) بازي رو نصب ميكنه داخل بازي هم ميره ولي بعد از لود بازي ( اون جاي كه شهر رو انتخاب ميكني ) يك ارور ميده و فقط يك گزينه داره و وقتي كه اون رو انتخاب ميكني مياد بيرون مشكل كجاست. ممنون
اولن که ارور رو باید میذاشتننقل قول:
ولی خب من فک کنم کرکش رو درس نریختین
یه چک بکنین درس بشه احتمالا
کرک اون به قول شما آخرین ورژن رو بریزین روش درس میشه
چی؟؟؟نقل قول:
بازیش بدرد می خوره ؟
یعنی چی؟
معلومه که بدرد میخوره ...!! تا حالا هیچ بازی دیگه ای نیومده که بشه داخلش خونه ساخت ..اینجوری
آدمك من همه چي تموم شده! يك آدم آهني داره و خلاصه همه علوم را تا آخر ياد گرفته. توي ساختمان سياست هم 10 دوره شغلي اش تموم شده و الان داره سوپراستار ميشه! البته 5 ستاره سوپراستاريش رو كامل كرده فقط مونده هندپيشه خوبي بشه. چجوري ميشه اونو با همه پيشرفت هاش به اشتراك بگذارم؟:31:
میتونید اونو با خونش به اشتراک بزارید یا اونو از خونه خارج کنید و ذخیرش کنیدنقل قول:
البته سیو خودتونم میتونید به اشتراک بگذارید
سیو خودتون اینجا میاد :
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
بله ممنون. مي دونم سيو ها كجاست ولي منظورم اينه كه چطوري به صورت يك از فايل هاي دانلودي كه توي سايت سيمز ريسورس به اشتراك مي گذارند اونو به اشتراك بگذارم. وقتي از خونه بيرون ميارمش و به اشتراك مي گذارمش همه اون علوم هايي كه ياد رفته صفر ميشه! مي خواهم با همه تحصيلاتش اونو به اشتراك بگذرام.:13:نقل قول:
من وقتی که می خوام برم تو خانوادم یه کوچولو مونده لود شه باز نمیشه و مهطل می کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم وقتی زدم سانسور رو بردارم اینطوری شد!نقل قول:
شما برو اون فایلی که مگی گذاشته رو دانلود کن
بریز جایی که بازی رو نصب کردی
درست میشه