سلام .نقل قول:
دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه disk management اجرا بشه و وضعیت پارتیشنها رو بررسی کنید . برای راهنمایی بهتر ، یه عکس از برنامه disk management اینجا بذارید .
Printable View
سلام .نقل قول:
دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه disk management اجرا بشه و وضعیت پارتیشنها رو بررسی کنید . برای راهنمایی بهتر ، یه عکس از برنامه disk management اینجا بذارید .
شما یک دور اسکن و ریپیر کامل کردین و همش ریکاوری شد حالا دوباره بزنید رو اسکن بدون ریپیر ببینید بازم بدسکتور پیدا میکنه یا نهنقل قول:
بله همونطور که عطاجان گفتند یک عکس از disk managment سیستم بدیننقل قول:
دوستان خوبم باید بگم که اشتباه از خودم بوده من قبل از این که این اتفاق بیوفته درایو 19 گیگ درایو c که ویندز7 توش نصب بود رو با نرم افزار خود ویندز7پارتیشن بندی کردم و 8 گیگ از فضای خالیش گرفتم و تبدیل به یه درایو دیگه کردم نگو ویندز 7 به 16 گیگ فضا احتیاج داره بعد وقتی که ریستارت کردم دیدم بوت نمیشه مینویسه alt+ctrl+delete رو بزن که ریستارت بشه خلاصه هر کاری کردم ویندز بالا نیومد خواستم ویندز7 رو دوباره نصب کنم ولی تو قسمتی که باید یه درایو رو انتخاب کنم دیدم تعداد درایو هام کم شده بعدش درایو 19 گیگ که قبلا توش ویندزم نصب بودو پارتیشن یندی کرده بودمو فرمت کردم ولی وقتی که ویندز خواست نصب بشه یه ارور داد که کاملا نا امید شدم و بعدش یه کارایی کردم که درست بشه که نشد و دوباره ریستارت کردم که خداروشکر نصب شد ولی دیدم که دوتا از درایوهام نیستدوستان اگه کمکم کنید که این مشکلم حل بشه ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوتا درایو برچسب ندارن روی دوتا پارتیشن راست کلیک کنید و chang drive letter بزنید add و یک برچسب براش بزارین
ضمن اینکه من تو عکس میبینم فایل سیستم های دو تا پارتیشن هم پریده شما وقتی برچسب گذاشتین اگه فایل سیستم نداشته باشه باید فرمت کنید اون درایو رو تا فایل سیستم درست بشه اگه اطلاعات مهم دارین توش قبل فرمت با نرم افزار easuse data recovery اطاعات پارتیشن رو ریکاوری کنید بعد فرمت کنید
یه مشکلی هست وقتی که گزینه chang drive letter رو میزنم این اروور رو میده ببخشید منظورتو نمیفهمم از این که میگین فایل سیستم های دو تا پارتیشن هم پریده دوست عزیز یه کمک بدی ممنون میشم خداییش چیکار کنم منننننن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام با برنامه HD Tune خواستم یک تست بگیرم چون سیستمم مشکل پیدا کرده معلوم نیست از هارده یا رم.
بنده برای extera test یا benchmark گزینه write که می خوام تست بگیرم ارور میده میگه writing is disable... لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا در قسمت Health یک هارد 500 گیگی یک ارور داده که عکسشو پایین مشاهده می کنید لطفا بگید مشکلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تست رایت باید هارد پارتیشن هاش پاک بشه و در وضعیت unlocatd باشه شما فقط میتونید تست read بگیریدنقل قول:
در مورد اون ارور در hd tune هم میتونه از اتصالات هارد باشه هم پاور هم بایوس مین و فریم ویر هارد و هم بدسکتور و بافرو هم پارتیشن بندی هارد
تو اون دوتا پارتیشن اطلاعات مهم دارین ؟نقل قول:
با ریستور کردن تست کردین ؟ سیستم رو به حالتی که درست بود ریستور کنید
پارتیشنتون نه برچسب داره نه فایل سیستم
با نرم افزارهایی مثل paragon partion هم تست کنید
این طور که شما گفتید اطلاعات مهم دارشتی توش یعنی راهی جز از دست دادن اطلاعات ندارم دوست عزیز من یه راه حل میخوام که 99 درصد اطلاعاتو برگردونم و اگه 1 درصد نشد همون کاری رو بکنم که میگین ولی به هر حال یه راهی جلوی پام بزارید که اولا اطلاعاتم از دست نره.در مورد ریستور کردن هم باید بگم که من بالا توضیح دادم که چه اتفاقاتی افتاد اگه کامل بخونید ممنون میشم چون کل اتفاقی که واسم افتاد تا این مشکل بزرگ پیش بیاد رو توضیح دادم دوباره میگم من ویندزم رو از اول نصب کردم و مشکلم از ویندز قبلی ایجاد شد آقایان یکی نیست که به ما کمک کنه