دوست عزیز
اصولا هزینه ی DSLR بالاست و شما معمولا با يك لنز نمیتوانید تمام نیاز های خود را براورده کنید گرچه لنزهای walk around دامنه ی بالایی را پوشش میدهند اما بهرحال اولین عارضه شان افت کیفیت در تله زوم بالاست.قیمت لنزها اغلب بسیار بالاتر از قیمت بدنه است مثلا اگر شما یک بدنه نیم فریم عالی را بقیمت حدودی 2.5 میلیون خریداری کنید مجموع دو یا سه لنز مرغوب از 8 تا 12 میلینو هم بالاتر میشود.
اگر من G11 را پیشنهاد کردم سهولت استفاده و کیفیت عالی عکس خروجی مد نظر بود.
گرچه من شخصا بذلایل تاریخی که یکبار در همین تاپیک توضیح دادم نظر مساعدی روی پاناسونیک ندارم اما FZ35 از دوربین ها خوب این رده محسوب میشود و با توجه به قابلیت فیلمبرداری عالیش دستگاه قابل توجه ایست.شما وقتی مثلا 500D را انتخاب ميكنيد در واقع هنوز انتخاب خود را کامل نکردید و باید بگویید با کدام لنز وبرای چه منظوری و چون این داستان انتخاب لنز مفصلترین بخش انتخاب شماست من مطلب را در اینباره ادامه نمیدهم.چرا که احتیاج به تجربه چند ساله ای در این باره دارید البته تصریح کنم دره رحال کیفیت DSLR بسیار بالتر از SLR Like استز
پیشنهاد من به شما برای کاهش هزینه با حفظ کیفیت شامل الیمپوس DSLR و Nikon در رده SLR است زیرا الیمپوس با لنز کیت های خوبی عرضه میشود و نیکور در رده لنز های ارزان کیفیت خیلی خوبی دارند (گرچه اصولا عکاسی با نیکون کاره گرانی محسوب میشود)
البته من در بین نیکون ها D90 انتخب بهتری نسبت به 3000 میدانم چون اختلاف قیمت شان تناسبی با امکاناتشان ندارند و مسلما D300 s انتخاب بهتری است