-
تهديد نظرى جويبارى در روز بازى با صباباترى، موثر واقع نشد
بازى نمى كنيم!
پيش از شروع بازى ۲ تيم صباباترى و استقلال در ورزشگاه يادگار امام شهر قم اتفاقى افتاد كه مى رفت انجام بازى را تحت الشعاع خود قرار دهد كه با دخالت مسئولان، اين مسأله ختم به خير شد و اتفاق ناگوارى به وجود نيامد. اصل ماجرا از اين قرار بود كه پيش از شروع بازى و در جلسه هماهنگى عليرضا كرد ناظر بازى از سرپرستان ۲ تيم مى خواهد كه تمامى اعضاى كادر فنى و بازيكنان و تمامى كسانى كه حق نشستن بر روى نيمكت ذخيره ها را دارند، بايد با انداختن ID كارت به گردنشان بر روى نيمكت بنشينند. پس از صحبت هاى عليرضا كرد و در حالى كه هيچ مشكلى در اين خصوص احساس نمى شد، على نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال با تعجب به عليرضا كرد مى گويد: يعنى شما مى گوئيد اميرخان ID كارت به گردنش بيندازد. اصلاً چنين چيزى امكان پذير نخواهد بود، كه عليرضا كرد در پاسخ به نظرى جويبارى مى گويد: اگر اميرخان براى شما اميرخان است اما از نظر من كه بايد قانون را اجرا كنم سرمربى تيم استقلال تهران است. او در ادامه خطاب به جويبارى گفت: من مسئول برگزارى مسابقه هستم و براى من بايد امير قلعه نويى از همان ارج و قربى برخوردار باشد كه فيروز كريمى است و من نمى توانم در اين مسأله استثنا قائل شوم. حرف هاى كرد در حالى عنوان شد كه على نظرى جويبارى با عصبانيت دنباله حرف هاى او را گرفت و اعلام داشت كه اميرخان ID كارت را به گردن نمى اندازد اما بقيه اعضا مشكلى در اين خصوص ندارند كه عليرضا كرد اعلام كرد كه هيچ تفاوتى بين قلعه نويى و ديگران نيست و همگان بايد پيرو اين كار درست باشند كه ناگهان على نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال تهديد كرد كه اگر بنا باشد چنين مسأله اى را شما با اين جديت دنبال كنيد، ما در مسابقه شركت نخواهيم كرد كه عليرضا كرد هم با خوشرويى تمام در پاسخ سرپرست استقلال گفت: اين مسأله ديگر در حيطه اختيارات من نيست و ميل خودتان است كه بازى كنيد يا بازى نكنيد اما اين را بايد بدانيد كه در تمام دنيا ID كارت معرفه هر شخص مسئول در فوتبال است و اگر ما در انجام اين كار اصرار نكنيم در حقيقت به كسانى توهين كرده ايم كه قوانين را رعايت كرده و ID كارت را به گردن مى اندازند.على نظرى جويبارى سرپرست استقلال به همراه تنى چند از مسئولان اين تيم وقتى اوضاع را چنين ديدند با توصيه به امير قلعه نويى از او خواستند كه ID كارت را به گردن خودش بيندازد كه اين كار هم صورت گرفت.
-
مرزبان:
پيوستنم به استقلال قطعى نشده است
عليرضا مرزبان مربى فصل قبل پرسپوليس در مورد احتمال پيوستنش به استقلال گفت: صحبت هايى در اين خصوص رد و بدل شده است اما چيزى قطعى نيست. بعد از پيشنهاد استقلالى ها قرار شد تا چند روزى را در اين خصوص فكر كنم و سپس جواب قطعى را ارائه كنم. اين مربى كه سال گذشته به همراه قطبى و استيلى هدايت قرمزپوشان تهرانى را بر عهده داشت تاكيد كرد: باز هم اصرار دارم اعلام كنم كه هنوز هيچ قراردادى بين ما امضا نشده و همه چيز فعلاً در حد حرف است.
درخواست قلعه نويى متلك استقلالى ها
امير قلعه نويى سرمربى استقلال در جريان مراسم افطارى شب گذشته از اميدوار رضايى و فتح الله زاده خواست كه براى حل مشكلات استقلال، پرداخت بدهى بازيكنان را در اولويت قرار دهند.برخى از بازيكنان هم به شوخى به اميدوار رضايى گفتند كه حل مشكلات مالى استقلال را فقط در رسانه ها مطالعه كرده و در باشگاه عادت كرده اند كه با چك برگشتى مواجه شوند.گفته مى شود شوخى تلخ استقلالى ها را اميدوار رضايى با لبخند سردى پاسخ داده است.
ورمزيار: قلعه نويى تيم را سيزدهم تحويل گرفته، بيست و ششم تحويل مى دهد !
صادق ورمزيار مربى صبا باترى قم با اشاره به صحبت هاى امير قلعه نويى سرمربى استقلال تهران گفت: آقاى قلعه نويى تيم را سيزدهم تحويل گرفته اما من مطمئنم كه وى تيم را بيست و ششم تحويل خواهد داد. وى افزود: ما فصل گذشته به اندازه نيمى از خرجى كه اين فصل آقايان خرج خريد بازيكنان جديد كرده اند صرف خريد بازيكنان نكرديم اما آقايان در اين فصل با ولخرجى بسيار و بازيكنان اسمى و بزرگ در ۵ مسابقه ۳ بار شكست خوردند. وى افزود: آقاى قلعه نويى اگر ادعايى دارد چرا تيمى كه قهرمان شده بود را نتوانست به ليگ قهرمانان آسيا ببرد و چرا در اين زمينه سهل انگارى كرد؟
-
هنوز هم قول قهرمانى مى دهم اما...
قلعه نويى:اگر فتح الله زاده بخواهد از استقلال مى روم
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال طى اظهارنظرى گفت: با فتح الله زاده به طور كامل هماهنگ هستم و او را مدير خود مى دانم.وى همچنين اظهار كرد: در پاسخ به كسانى كه مى گويند فتح الله زاده در فصل گذشته گفته است نمى خواهم قلعه نويى سرمربى استقلال باشد و پيامد آن از دوستان ديگر به عنوان سرمربى استقلال استفاده شده است، پاسخ مى دهم كه هر صحبتى فتح الله زاده در آن زمان انجام داده، به تشخيص صلاحديد خودش بوده و من به تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال احترام مى گذارم؛ در همان زمان نيز مطلبى در اين باره اظهار نكردم و تابع حرف مديرعامل باشگاه استقلال بوده و هستم. وى افزود: در فصل گذشته و پس از استعفاى فيروز كريمى نيز زمانى كه فتح الله زاده براى بازگشت به استقلال با من صحبت كرد، بدون هيچ حرف و حديثى اين درخواست را پذيرفته و به استقلال بازگشتم. قلعه نويى همواره جايگاهش را در استقلال مى داند و هر زمانى كه فتح الله زاده تشخيص دهد نباشم، از تيم استقلال خواهم رفت اما تا امروز تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال اين بوده است كه من سرمربى تيم باشم. سرمربى تيم فوتبال استقلال ادامه داد: تيم ما در حال حاضر تنها ۴ امتياز از رقيب اصلى خود (پرسپوليس) فاصله دارد و اين در حالى است كه ما ۳ بازى خارج از خانه برگزار كرده ايم و پرسپوليس تنها يك ديدار خارج از خانه داشته است و با اين حال ما به جبران همين فاصله ۴ امتيازى و همچنين صعود در جدول و پيدا كردن جايگاه اصلى استقلال در ليگ برتر بسيار اميدواريم. قلعه نويى در پايان گفت: همچنان به قولى كه درباره قهرمانى در ليگ برتر به هواداران داده بودم، پايبند هستم.
-
فيروز كريمى: زمين آنقدر كوچك بود كه دستم توى جيب مربى استقلال رفت !
در پى اعتراض بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران به زمين ورزشگاه يادگار امام قم، سرمربى صبا باترى گفت: زمين استاندارد است تنها پيست دو ميدانى استاندارد نيست. فيروز كريمى سرمربى تيم فوتبال صباى قم گفت: بازى خوبى مقابل استقلال انجام داديم و از تك تك بازيكنان راضى هستم. من قبلا نيز اعلام كرده بودم كه صبا باترى را از هفته پنجم ببينيد. خوشحالم نزد هواداران قمى شرمنده نشدم و توانستيم نتيجه خوبى مقابل استقلال رقم بزنيم و البته تعطيلى ليگ و انجام تمرينات منظم نيز باعث هماهنگى صبا باترى شد. وى در ادامه در مورد اعتراض بازيكنان استقلال به زمين ورزشگاه يادگار امام قم گفت: آنها اشتباه مى كنند، زمين ورزشگاه استاندارد است و طول و عرض آن طبق استاندارد كنفدراسيون فوتبال آسيا است. تنها موردى كه ورزشگاه غير استاندارد به نظر مى رسد پيست دو و ميدانى است كه جايگاه مربيان نيز از جمله مناطق غير استاندارد است به طوريكه هنگام صحبت با بازيكنان در كنار زمين زمانى كه با حركات دست به بازيكنانم اشاره مى كردم ممكن بود دستم با صورت برخى از بازيكنان ۲ تيم برخورد كند و احتمال مصدوميت از ناحيه چشم بازيكنان زياد بود. حتى در صحنه اى آنقدر پيست دو و ميدانى كوچك بود كه دستم داخل جيب مربى استقلال هم رفت( با لحن طنز آميز )!
-
گزارش تمرين ديروز استقلال تهران
قلعه نويى خطاب به بازيكنان :به استقلال اهواز فكر كنيد
تمرين استقلال ديروز در زمين شماره ۲ ورزشگاه آزادى برگزارشد. در اين تمرين باز هم كريستين شامير، مهاجم كامرونى شركت كرد و همراه ساير بازيكنان زيرنظر قلعه نويى تمرينات تكنيكى و تاكتيكى انجام داد.
صحبت هاى قلعه نويى با بازيكنان
امير قلعه نويى، سرمربى آبى پوشان در ابتداى تمرين با بازيكنان تيم در مورد بازى با استقلال اهواز صحبت كرد و گفت: شكست مقابل صباباترى را فراموش كنيد. به استقلال اهواز فكر كنيد. بايد آنها را ببريد. اصلاً به فكر نتايج گذشته نباشيد. فقط به آينده بينديشيد و اينكه با برد مقابل استقلال اهواز خودتان را در جدول بالا بكشيد.
نظرى تنها غايب تمرين
على نظرى جويبارى، سرپرست آبى پوشان، تنها غايب تمرين ديروز بود. سرپرست آبى ها به دليل رسيدگى به مسائل شخصى در تمرين حضور نيافت.
تمرين پنالتى براى برهانى و طالب لو
در اواسط تمرين آرش برهانى و وحيد طالب لو تمرين پنالتى كردند. در اين بين برهانى پنالتى هاى خوبى مى زد اما آمادگى طالب لو در اكثر مواقع مانع از گلزنى برهانى مى شد.
صحبت هاى قلعه نويى با طالب لو
در اواسط تمرين، قلعه نويى، طالب را كنار كشيد و به صورت خصوصى با او به صحبت پرداخت و نكات فنى را به وى گوشزد كرد.
شرح تمرين
در ابتداى تمرين آبى پوشان به دويدن دور زمين پرداختند. سپس زيرنظر خداداد تمرينات سرعتى انجام دادند و بعد از آن در گروه هاى ۴ نفره در عرض زمين دويدند. در ادامه بازيكنان به ۳ گروه ۸ نفره تقسيم شدند و آقا وسط بازى كردند. پس از آن سانتر از جناحين و هدزنى در دستور كار آبى پوشان قرار گرفت.
آمادگى بيك زاده و برهانى
هاشم بيك زاده و آرش برهانى در طول تمرين آمادگى خود را به قلعه نويى نشان دادند و توانايى هاى خود را به رخ همگان كشيدند.
اولتيماتوم فتح الله زاده به مرفاوى
عبدالصمد مرفاوى در جريان ديدار با صباباترى با صادق ورمزيار مربى صباباترى درگيرى لفظى پيدا كرد كه منجر به اخراج ۲ مربى از زمين مسابقه شد. ديروز شنيديم على فتح الله زاده، مديرعامل استقلال يك تذكر جدى به مرفاوى داده است تا در جريان مسابقات با آرامش بيشترى روى نيمكت حاضر شود. به احتمال فراوان مرفاوى از سوى كميته انضباطى هم محروم خواهد شد، هم جريمه نقدى.
جلسه هيأت مديره استقلال چهارشنبه برگزار مى شود
جلسه هيأت مديره باشگاه استقلال روز چهارشنبه در محل اين باشگاه برگزار خواهد شد. ديروز شنيديم با بازگشت على آبادى از پكن، جلسه هيأت مديره چهارشنبه ساعت ۱۶ در باشگاه تشكيل خواهد شد. محور اين جلسه بيشتر در مورد شكست هاى اخير استقلال در ليگ برتر خواهد بود و قرار است امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان نيز گزارشى از عملكرد بازيكنان در اختيار هيأت مديره قرار دهد.
تمرينات مرفاوى براى خذيراوى
«احمد خذيراوى» مهاجم استقلال كه كمتر براى آبى پوشان در اين فصل به ميدان رفته است اين روزها مشغول تمرينات اختصاصى است. امير قلعه نويى سرمربى استقلال از مرفاوى خواسته است براى خذيراوى تمرينات ويژه در نظر بگيرد تا وى به شرايط آرمانى بازگردد. طبق شنيده هاى ما، قلعه نويى قصد دارد از اين پس از وجود خذيراوى بيشتر استفاده كند تا شايد اين مهاجم بتواند مشكلات گلزنى استقلال را حل كند.
استقلالى ها امروز به هتل المپيك مى روند
استقلالى ها در هفته هشتم رقابت هاى ليگ برتر روز پنجشنبه به مصاف استقلال اهواز خواهند رفت. ديروز شنيديم بنا به تصميم امير قلعه نويى سرمربى استقلال، اين تيم امروز به هتل المپيك خواهد رفت تا اردوى شبانه روزى خود را آغاز نمايد. طبق شنيده هاى ما، آبى پوشان ۲ روز زودتر به اردو خواهند رفت تا از حاشيه به دور باشند.
استقلالى ها تغيير سيستم مى دهند
استقلالى ها در ۵ بازى نخست خود در ليگ با سيستم ۲-۵-۳ به ميدان رفته اند كه ماحصل آن ۳ شكست براى آبى پوشان بوده است. ديروز شنيديم امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد در بازى با استقلال اهواز تغيير سيستم داده و با سيستم ۳-۴-۳ به ميدان برود. طبق شنيده هاى ما، قلعه نويى قصد دارد همزمان از ۳ مهاجم در تركيب تيم خود سود ببرد تا شايد بتواند مشكل گلزنى تيمش را حل كند. شايان ذكر است استقلال روز پنجشنبه در ادامه رقابت هاى ليگ برتر به مصاف استقلال اهواز خواهد رفت.
فتح الله زاده در سازمان تربيت بدنى
على فتح الله زاده مديرعامل استقلال صبح ديروز به سازمان تربيت بدنى رفت. شايان ذكر است از چند هفته پيش قرار بود سازمان كمك ۲۰۰ ميليون تومانى به استقلال بكند اما تا ديروز خبرى از اين پول در حساب استقلال نبود. به همين خاطر فتح الله زاده شخصاً پيگير اين قضيه شد تا شايد بتواند اين پول را زودتر وارد حساب استقلال كند تا در پى آن مشكلات مالى بازيكنان را حل نمايد. گفتنى است اين روزها رئيس سازمان تربيت بدنى در پكن محل مسابقات پارالمپيك حضور دارد.
كامرونى استقلال ديپورت شد
در تمرين روز يكشنبه استقلال يك بازيكن كامرونى در تمرين اين تيم شركت كرد تا در صورت قبولى در تمرينات، با اين تيم قرارداد ببندد. طبق شنيده هاى ما، امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان معتقد است اين بازيكن در حد استقلال و چهارچوب شناس نيست. قرار است تا اواخر هفته يك مهاجم خارجى ديگر در تمرينات استقلال شركت كند.
-
بيك زاده: علت نيمكت نشينى ام را نمى دانم
«هاشم بيك زاده» هافبك تهاجمى استقلال تهران كه در فصل نقل و انتقالات تبليغات فراوانى روى حضورش در جمع آبى پوشان برپا بود، هنوز نتوانسته در تركيب ثابت استقلال جايى داشته باشد و امير قلعه نويى همچنان به استفاده از وى روى نيمكت علاقه دارد. با هاشم بيك زاده همصحبت شديم كه در ذيل مى خوانيد:
• از بازى مقابل صبا بگوييد.
- بازيكنان ما خيلى خوب بازى كردند و به نظر من توانستند فوتبال قابل قبولى را در نيمه دوم ارائه دهند. در نيمه اول تيم ما بيشتر به دليل ناآشنايى با زمين سردرگم بود.
• اكثر بازيكنان استقلال مثل شما اعتقاد دارند تيم خوب كار كرده است اما وقتى به جدول نگاه مى كنى اين موضوع غيرقابل باور است.
-هنوز هم اعتقاد دارم استقلال خوب بازى كرده است. شما فيلم بازى را نگاه كنيد بيش از ۱۰ فرصت مسلم گل داشتيم. آنها ۳ بار هم تك به تك شدند اما مهاجمان ما حداقل ۵ بار در نيمه دوم با دروازه بان حريف تك به تك بودند. مشكل ما اين است كه از بس گل نزده ايم در زدن ضربات آخر مشكل داريم و به همين خاطر فرصت هاى فراوانى را از دست مى دهيم.
• از وضعيت خودت راضى هستى؟
- مسلماً هيچ بازيكنى از نيمكت نشينى راضى نيست. من در شرايط خوبى بسر مى برم و آماده بازى هستم اما براى بازى كردن من بايد امير قلعه نويى به عنوان سرمربى نظر بدهد و من تابع ايشان هستم.
• فكر نمى كنيد با توجه به توانايى هايى كه خود ايشان مدعى بودند در فوتبال شما ديده كم بازى كرده ايد؟
- من كه نمى توانم جواب اين حرف را بدهم. ايشان روى من نظر داشته كه مرا جذب كرده است. من منتظر فرصتى هستم كه خودم را نشان بدهم. از بقيه هم چيزى كم ندارم.
• در مورد چك برگشتى چكار كردى؟
- بخشى از مشكلات حل شده است و باقى مسائل قطعاً با جذب اسپانسر حل خواهد شد. مشكلات مالى حل شود بسيارى از مسائل در تيم حل خواهد شد.
• حرف آخر.
- با شكست استقلال اهواز قطعاً تيم روى نوار پيروزى قرار مى گيرد. مطمئن باشيد جايگاه استقلال در پايان فصل جز صدر جدول نخواهد بود.
-
به بهانه مصاحبه اخير مديرعامل استقلال
فقط قلعه نويى به فتح الله زاده «تحميل» نشد
على فتح الله زاده مدعى است قلعه نويى را به او تحميل نكرده اند! اگر به فرض اين ادعا را بپذيريم بايد بپرسيم بقيه مربيان و مسئولان باشگاه استقلال را چه كسى به مديرعامل تحميل كرده است؟ آيا حكم مسئول نقل و انتقالات، سرپرست، مسئول روابط عمومى و... را خود فتح الله زاده زده است؟ آيا اين افراد هم مثل قلعه نويى به او تحميل نشده اند؟ به جرأت مى توان ادعا كرد در تمام ماه هاى گذشته فقط عليرضا منصوريان با حكم فتح الله زاده در آكادمى استقلال مشغول به كار شده و بقيه انتصاب ها با نظر و يا رأى قلعه نويى انجام شده است. اگر بپذيريم كه انتخاب بازيكنان و دستياران جزو حيطه اختيارات قلعه نويى است، نمى توانيم اين مهم را به بقيه تعميم بدهيم و بگوييم مثلاً مدير نقل و انتقالات هم بايد توسط سرمربى انتخاب شود. اين بحث ضعف مديريت كه در استقلال مطرح مى شود همين است وگرنه كسى منكر اين نيست كه فتح الله زاده امسال نفرات خوبى را جذب ننموده و تقريباً ۹۵ درصد نفراتى كه قلعه نويى مى خواست را جذب نمود. از اين حيث كار مديرعامل استقلال ارزشمند است اما بايد ديد چرا او در ساير مسائل تا اين حد تحت تأثير ديگران قرار مى گيرد؟
•••
اينكه مشكلات استقلال را فقط به گردن فتح الله زاده، قلعه نويى يا بازيكنان بيندازيم بى انصافى است چون بايد سهم هر يك مشخص شود. مشكل استقلال فقط مديريتى نيست همان طور كه فقط فنى هم نيست و همان طور كه بازيكنان هم صددرصد مقصر نيستند. اين وسط هر كس سهم خود را دارد اما از طرفى نمى توان با قاطعيت گفت كه فتح الله زاده و قلعه نويى هم بدون ايراد كار كرده اند. وقتى يك تيم مى برد همه با هم برده اند و وقتى تيمى شكست مى خورد همه با هم شكست خورده اند اما وقتى كارى از اساس مشكل داشته باشد به سرانجام نمى رسد و استقلال امروز چوب اشتباهاتى را مى خورد كه اول فصل انجام داد.
-
خسرو حيدرى: مستحق باخت نبوديم
«خسرو حيدرى» هافبك استقلال معتقد است اين تيم دچار استرس شده است و نمى تواند بازى هميشگى خود را انجام دهد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
• بازى با صباباترى چطور بود؟
- بازى خوبى بود. ما خيلى موقعيت گل داشتيم اما استفاده نكرديم، برعكس آنها هر چه زدند گل نشد.
• چرا باختيد؟
- ما خيلى خوب بازى كرديم اما فكر مى كنم تيم ما دچار استرس شده است و نمى تواند بازى منطقى و روانى انجام دهد.
• ميزبانى صباباترى چطور بود؟
- افتضاح. هر چه فحش بود به ما دادند. هر چه دم دست آنها مى آمد به داخل زمين پرتاب مى كردند. مسئولان شهر براى ميزبانى در قم بايد فكر اساسى بكنند.
• از بازى خودتان راضى بوديد؟
- خب وقتى تيم مى بازد معمولاً بازيكنان در حد انتظار نبوده اند اما فكر مى كنم هر چه از دستم بر آمد انجام دادم.
• استقلال سومين شكست را در اين فصل متحمل شد. چه نظرى داريد؟
- ما مستحق باخت نبوديم اما به شما قول مى دهم در بازى هاى آينده جبران كنيم.
• فكر مى كنيد بتوانيد استقلال اهواز را شكست دهيد؟
- بايد تلاش كنيم. ما بايد ۳ امتياز اين ديدار خانگى را كسب كنيم.
-
اكبرپور ممنوع المصاحبه نيست
با وجودى كه گفته مى شد سياوش اكبرپور، مهاجم استقلال ممنوع المصاحبه است و تا اطلاع ثانوى نمى تواند در مورد احتمال محروميت خود صحبت كند ديروز يكى از نزديكان باشگاه استقلال با تكذيب اين خبر اعلام كرد كه اكبرپور ممنوع المصاحبه نيست.اكبرپور ديروز طى اظهارنظرى گفت: كميته انضباطى من را احضار نكرده است و براى بازى كردن مقابل استقلال اهواز هيچ مشكلى ندارم. محروميت گذشته من نيز تعليق نشده بلكه كاملاً برطرف شده است. با اين حال هيچ گونه محروميتى من را تهديد نمى كند.
قلعه نويى و رجبى، فيلم بازى استقلال اهواز را آناليز كردند
امير قلعه نويى و رضا رجبى ديروز در دفتر باشگاه استقلال حضور يافتند و فيلم بازى هاى استقلال اهواز را آناليز كردند. همچنين رجبى در مورد ديدار استقلال اهواز و مقاومت سپاسى توضيحاتى را ارائه داد.
قلعه نويى سيستمش را تغيير نمى دهد
با وجودى كه گفته مى شود تيم استقلال مقابل استقلال اهواز سيستمش را تغيير خواهد داد و با ۴ مدافع بازى خواهد كرد ديروز اين موضوع توسط يكى از نزديكان باشگاه تكذيب و اعلام شد: استقلال مقابل استقلال اهواز نيز با سيستم ۲-۵-۳ به ميدان مى رود.
بيك زاده و اكبرى مقابل استقلال اهواز بازى مى كنند
پس از عملكرد نامطلوب چند بازيكن استقلال مقابل صباباترى، امير قلعه نويى قصد دارد در بازى با استقلال اهواز از وجود يدالله اكبرى و هاشم بيك زاده در خط هافبك خود بهره ببرد و اين ۲ بازيكن را به ميدان بفرستد.
اكبرپور: كسانى كه فحاشى مى كنند هوادار نيستند
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال تهران درباره اعتراض هاى هواداران استقلال در ديدار اين تيم با صباباترى گفت: عده اى معدود شروع به فحاشى به من در پايان مسابقه كردند كه به هيچ عنوان هوادار استقلال نبودند.سياوش اكبرپور مهاجم استقلال تهران گفت: كسانى كه فحاشى مى كردند اصلا هوادار استقلال نبودند و من به اين مسأله هيچ توجهى ندارم و به كار خودم ادامه خواهم داد و تنها هدفم گلزنى براى تيم محبوبم استقلال است.
جان واريو كليد خانه اش را تحويل گرفت
فابيو جان واريو، هافبك استقلال كه از زندگى در هتل خسته شده و از مسئولين اين تيم درخواست كرده بود تا يك آپارتمان براى وى اجاره كنند ديروز كليد خانه اش را تحويل گرفت.
-
نظرى جويبارى: قلعه نويى در مورد مرزبان تصميم گيرى مى كند
على نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: اگر قرار باشد عليرضا مرزبان به كادر فنى اضافه شود، قلعه نويى بايد تصميم گيرى كند.وى همچنين اظهار داشت: من در مصاحبه خود، نامى از اشخاص نبردم. در پاسخ به اينكه قرار است تغييرى در كادر فنى و دستياران ايجاد شود، گفت چنين خبرى صحت ندارد.وى افزود: شرايط به گونه اى است كه بعضى ها از هر جمله اى كه مى شنوند، قصد سوء استفاده دارند. اين در حاليست كه باشگاه حمايت خود از قلعه نويى را اعلام كرده است. سرپرست استقلال در پاسخ به اينكه پيوستن مرزبان مربى سابق پرسپوليس به استقلال تا چه اندازه صحت دارد، گفت: اين موضوع بستگى به نظر قلعه نويى دارد. وى در روز هاى آينده تصميم گيرى مى كند.
يدالله اكبرى مقابل استقلال اهواز به ميدان مى رود
«امير قلعه نويى» پس از آنكه متوجه شد هافبك هاى دفاعى اش به خصوص «حسين كاظمى» آنچنان كه بايد و شايد در ميدان مسابقه كارآيى ندارند قصد دارد براى بازى اين هفته مقابل استقلال اهواز از «يدالله اكبرى» در پست كاظمى استفاده كند. اكبرى مقابل استقلال اهواز از ابتدا به ميدان خواهد رفت. گفتنى است اكثر كارشناسان حسين كاظمى را مقصر گل اول و دوم صباباترى قم مى دانند.
اگر استقلال صاحب سرمربى جديد شود
بعيد است مرفاوى را حفظ كنند
طى روزهاى اخير بخش اعظمى از مطالب تمام روزنامه ها به تحولات احتمالى در استقلال معطوف شده است و اخبار زيادى در اين مورد به گوشمان مى رسد كه برخى از آنها بعضاً متناقض ديگرى است اما در عين حال به نظر مى رسد اگر آبى پوشان بازى اين هفته خود را ببازند آنگاه بايد مسأله جدايى امير قلعه نويى وروى كار آمدن يك سرمربى جديد را عنوان يك احتمال كاملاً جدى مد نظر قرار دهيم.در ارتباط با اين تحول؛ گروهى معتقدند كه شايد يك نفراز داخل مجموعه استقلال به جاى امير روى كار بيايد و اسامى مردانى همچون مرفاوى، منصوريان و پورحيدرى هم مطرح شده است اما اگر چنين اتفاقى رخ نداده و يك مربى خارج از مجموعه به مرد شماره يك نيمكت بدل شود، آنگاه بعيد است كه از صمد مرفاوى به عنوان دستيار خود استفاده كند.گفتنى است هنگام بازگرداندن مرفاوى توسط امير قلعه نويى هم شايعه مخالفت بعضى از استقلالى ها با اين مسأله به گوش مى رسيد.
اسپانسر استقلال سه شنبه پول مى دهد
استقلال اين روزها علاوه بر اينكه نتيجه نمى گيرد با مشكلات فراوانى روبرو است و چك بيشتر بازيكنان نقد نشده است. قرار است اسپانسر استقلال سه شنبه مقدارى پول به حساب استقلال واريز كند تا با آن پول بخشى از مشكلات مالى بازيكنان حل شود. گفتنى است اكثر بازيكنان از باشگاه طلب دارند. طبق شنيده هاى ما قرار است اين پول تا قبل از بازى با استقلال اهواز بين بازيكنان تقسيم شود تا آنها با روحيه بيشترى به مصاف حريف خود بروند.
سعيد لطفى به ديدار فتح الله زاده رفت
«سعيد لطفى» مدافع نيمكت نشين فصل گذشته استقلال كه در اين فصل به تيم سابق خود پيكان پيوسته است ظهر ديروز به ديدار على فتح الله زاده رفت تا در خصوص طلبش از استقلال با مديرعامل آبى پوشان صحبت كند. طبق شنيده هاى ما لطفى حدود۴۰ ميليون تومان از باشگاه استقلال طلب دارد كه مدرك اين طلب يك چك است به همين مبلغ البته ديروز نيز اين مدافع نتوانست پولى از باشگاه بگيرد و دست خالى بازگشت. گفتنى است يكى از نزديكان فتح الله زاده به او اميدوارى داده طى ۲ ، ۳ روز آينده چكش نقد شود.
منصوريان وارد حاشيه نمى شود
در ابتداى فصل نوشتيم كه يكى از دلايل حفظ عليرضا منصوريان در استقلال فراهم كردن شرايطى براى استفاده از وى در شرايط حساس خواهد بود به اين ترتيب كه اگر تيم به هر دليلى با امير قلعه نويى به مشكل برخورد و نياز به تحول فنى در آن احساس شد، منصوريان وارد صحنه شود و حداقل به عنوان يك مربى موقت سكان هدايت آبى پوشان را بر عهده بگيرد. دست بر قضا اوضاع به همين گونه نيز پيش رفت و استقلال در بن بست گرفتار شده تا زمزمه بركنارى امير قلعه نويى بر سر زبانها بيفتد و همان طور كه پيش بينى مى كرديم از عليرضا منصوريان هم به عنوان يكى از كانديداهاى احتمالى ياد شود. البته خود منصوريان فعلاً با سياست رفتار كرده و نمى خواهد در رسانه ها پيرامون ماجرا صحبت كند.
بيك زاده: حقم را كامل مى گيرم و از استقلال مى روم
هاشم بيك زاده كه استقلالى ها او را از پرسپوليسى ها «قر» زدند، حالا ۵ هفته است كه بر روى نيمكت اين تيم مى نشيند. بيك زاده در اين باره گفت: اگر از من بخواهند كه اين تيم را ترك كنم، مشكلى در اين باره وجود نخواهد داشت.بيك زاده افزود: ۵ هفته است كه تمام تلاشم را انجام داده ام تا بتوانم به تركيب اصلى استقلال راه پيدا كنم اما متاسفانه كادر فنى هنوز به من اعتماد نكرده است و نتوانسته ام جايگاهم را در استقلال پيدا كنم.البته من مايوس نخواهم شد و به تلاشم ادامه مى دهم و مطمئن هستم كه موفق هم خواهم شد اما اگر از من بخواهند كه اين تيم را ترك كنم بدون هيچ حاشيه اى از اين تيم جدا خواهم شد زيرا به هيچ عنوان دوست ندارم كه سربار هيچ تيمى باشم و معتقدم كه در هر تيمى براى من فرصت براى عرض اندام وجود خواهد داشت و هيچ مشكلى از اين بابت وجود ندارد اما مطمئن باشيد كه حقوقم را به طول كامل از استقلال مى گيرم.