دوستان چطور میشه PS EYE رو تبدیل به وبکم کرد؟
Printable View
دوستان چطور میشه PS EYE رو تبدیل به وبکم کرد؟
سلام
خسته نباشید....اقا من یه راهنمایی می خواستم..از دوستان..؟
من کنسولم ماله یک سالی میشه و هاردش هم 80 بید..خیلی هم تمیز هستش...؟
می خوام اون رو 250 تومان با یک دسته بفروشمش.؟ به نظرتون خوبه با این قیمت ..ضرر نکنم..؟
بعد به جاش می خوام یدونه اسلیم طرح فاینال فانتازی دیدم عجیب زیبا با 250 هارد و دو دسته.
مناسب می دونید یا نه..؟
سلام ، مرسینقل قول:
تاپیکایی که من در مورد فروش PS3 دیدم ، اکثرا قیمت پیشنهادیشون تو همین مایه ها بوده ( بعضی ها بیشتر ) مشتری ها هم حدود 200 میخاستن ، چون فقط خود کنسول با یه دستس به نظر من اگه 250 مشتری پیدا شه ضرر نکردی ، چون سخت کسی پیدا میشه که بیشتر بخره . ( البته باز بیشتر تحقیق کن )
در رابطه با اون اسلیم 250 هم قیافش رو که پسندیدی هارد هم چیز لازمیه . بیشتر ، بهتر . ( خیلی هم که فت و اسلیم تفاوتی ندارن ، اگه فت بهتر بود که نمیومد اسلیم بزنه ، اگه اسلیم بد بود که نمیومد تو سری های بعدی فقط هاردشو عوض کنه به 160 و 320 )
نظر شخصی : خیلی هم واجب نیس که اونو بدی یه 250 بگیری. چون باید 200 تومنی بزاری رو پولت بعد بگیری .
دوستان--يه بازي PS3 اگه اين مدل باشه يعني چي؟؟؟BOXSHOT UK
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
به نظر من فت بهتره---اگه ايراد نداره و سالمه عوضش نكن!!!نقل قول:
آموزش :نقل قول:
درایور :کد:http://nuigroup.com/forums/viewthread/2921/
کد:http://codelaboratories.com/downloads/
سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید
الان قسمت پلی استیشن 3 چقدره؟البته ما تو تهرانیم و میخوام از میدان امام خمینی (توپخونه)تهیه کنم
بعد قیمت دسته هاش چی؟آکبند بخری 2 تا دسته داره یا یه دونه؟
نیازی به مموری کارت داره مثل پلی 2؟اگه داره قیمتش چنده؟
ممنونم
در ضمن حوصله نداشتم 263 صفحه رو بخونم اگه تکراریه شرمنده جوابش برام مهمه
نقل قول:
سلام ، مرسی
تاپیکایی که من در مورد فروش PS3 دیدم ، اکثرا قیمت پیشنهادیشون تو همین مایه ها بوده ( بعضی ها بیشتر ) مشتری ها هم حدود 200 میخاستن ، چون فقط خود کنسول با یه دستس به نظر من اگه 250 مشتری پیدا شه ضرر نکردی ، چون سخت کسی پیدا میشه که بیشتر بخره . ( البته باز بیشتر تحقیق کن )
در رابطه با اون اسلیم 250 هم قیافش رو که پسندیدی هارد هم چیز لازمیه . بیشتر ، بهتر . ( خیلی هم که فت و اسلیم تفاوتی ندارن ، اگه فت بهتر بود که نمیومد اسلیم بزنه ، اگه اسلیم بد بود که نمیومد تو سری های بعدی فقط هاردشو عوض کنه به 160 و 320 )
نظر شخصی : خیلی هم واجب نیس که اونو بدی یه 250 بگیری. چون باید 200 تومنی بزاری رو پولت بعد بگیری .
اقا دمتون گرم خریدم.نقل قول:
به نظر من فت بهتره---اگه ايراد نداره و سالمه عوضش نكن!!!
اسلیم با طرح فاینال فانتازی 13 که لایتینگ نشته بید دسته هاش هم همین مدلی یه عکس از کنسول میزارم.
ولی هم صداش خیلی کم شده نداشت و دیگه اصلا نداره.
یه عکس واستون میزارم دور هم حالشو ببریم.
مرسی
سلام ، اسلیم 120 حدود 375-385 ، 250 هم حدود 410-420 ( اگه بخوای بازی کپی اجرا کنی اونم حدودا 25 تومنی خرج داره )نقل قول:
دسته هم حدود 50 ، 2 تومن کمتر بیشتر ، اکبندش هم یه دونه داره ، باید یکی جدا بخری
نیاز به مموری هم نداره ، خودش هارد داره .؟!نقل قول:
263 صفحه
شرمندگی چرا ؟؟ :20: جواب سوالات هر روز فرق می کنه با روز دیگه :31:نقل قول:
اگه تکراریه شرمنده
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
مبارکهههههههه ، ایول . اصلا صدا در نمیاد ازش .نقل قول:
آقا عکسو بزار زود حال کنیم
كسي هنوز اين بازيرو نديده واسه ps3؟؟؟قرار بود اين روزا بياد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید خدا یا Update جدید اومد یا من از PSN کلا BAN شدم .
دیگه نمی شه توی PSN رفت . پیغام Update کردن می ده .