مگه هدفون هم شارژ میخواد؟
Printable View
مگه هدفون هم شارژ میخواد؟
سلام به همه
گوشی 5700 تو قسمت
setting > phone setting > phone > call barnrning > incoming call
برای فعال شدن یه کد 4 رقمی میخواد که من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم اگه کسی داره ممنون میشم بزاره .
من خودم pin ها رو امتحان کردم جواب نداد .
سلام دوستان یه چند وقت نبودم.من یه مشکلی پیدا کردم.داشتم آهنگ میریختم رو گوشی بعد که ریفرش رو زدم یه مقدار زیادی طول کشید منم زدمstop بعدش که آهنگ ریختم روش حالا ریفرش رو میزنم نمیشه.اصلا چیزی هم تو قسمت artist نیست.یه دور خاموش روشن کردم.شد بعد کم کم آهنگ ریختم توش بازم یه دفعه سر یه آهنگ خیلی طول کشید.صبر کردم بازم نشد.stop زدم بازم همونطوری شد.
فکر کنم یکی هم همین مشکل رو داشت قبلا
بعد یه سول دیگه هم داشتم اگه مستر ریسیت کنم در صورتی که مموری روش نباشه.همه چیز پاک میشه؟
این کد همون کد گوشی خودتون هست ...اگر کد خاصی هست همون رو وارد کنید و اگر هم پسورد برای گوشی تنظیم نکردید از 1234 استفاده کنید...نقل قول:
نقل قول:
در مورد مستر ریست باید بگمم که باید قید نرم افزارها و تمها و بازیها رو بزنی چون حتی اگر برنامه ها رو روی مموری کارت نصب کرده باشی هم بالا خره یه فایلهاییش توی گوشی ریخته میشه و در صورت فرمت کردن
وشی همهشون از بین میره ... اما آهنگها و عکسها و.. از بین نمیره البته اونایی که روی مموری کارت هستند ...
اگر هم منظورت تنظیمات کارخونه هست باید بگم که فقط تنظیمات بر میگرده و هیچ کدوم از برنامه هات آسیب نمیبینند ...
فکر کنم منظورشون هدفون بلوتوث بوده ..نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز..من به غیر از تم های فابریک خود گوشی حدود 10 تا نم روی فون مموری خود گوشی نصب کردم..در ضمن و در اکثر فروم ها و سایت ها خوندم که همه گفتند تم ها را روی حافظه خود گوشی باید نصب کرد که سرعت را پایین نیاره..حالا شما میگویید که در رم نصب کنم!!!:18::18::18:
نقل قول:
خب همین 10 تا تم میدونید چقدر فضا میگیره ....
والا من الان حدود 30 تا تم رو روی مموری کارت نصب کردم و هیچ میشکلی هم ندارم ...سرعت گوشیم بسیار خوبه و خیلی هم راضضیم ...
یعنی تمام برنامه ها و تم ها و بازیها و تم های صوتی و... رو روی مموری کارت نصب کردم ... و همه فضای گوشی رو خالی گذاشتم و الان هم سرعت قابل قبول و خوب هست ...
ممن.ن جناب MR.2K ..حالا مشلات من بیشتر شد...من امروز صبح گوشی را با کد*#7370# ..ریست کردم..حالا اکثر برنامه ها را که میخوام نصب کنم...پیغامEXPIRE CERTIFICATE میده یا میگه باید ساین بشه...حتی دوباره ساین کردم و حتی تاریخ را عقب و جلو کردم..اما فایده نداره..حتی برنامه ای مثل QUICK OFFICE فارسی که قبلا نصب کرده بودم و اصلا احتیاج به ساین نداره را پیغام ERROR میده..یا بعضی برنامه ها که قبلا نصب کردم را پیغام میده که گوشی ساپورت نمیکنه...چکار کنم دوست عزیز..ایا برای گوشی مشلی به وجد اومده..باید فلاش کنم؟؟ممنون میشم کمکم کنید!!
من هر وقت که یه پیام برام میاد میخوام برم اینباکس اون پیام رو اول نمیذاره همش قاتی هستش و باید هی بگردم لاشون که کدوماشون هست.
حتی توی پوشه ی پیامهای ارسال شده هم همینطوره اگه دمبال یه پیام که میخوام بگردم که همین چند دقیقه پیش فرستادم باید لای صدها پیام دمبالش بگردم.
بر اساس هر چی بگید تنظیم کردم ولی بازم قاتی میکنه.