آقا هیچ جوره نمیشه از 360 خروجی صدا گرفت؟ که بشه هدست زد یا خروجی داد به speaker ها؟
آقا هیچ جوره نمیشه از 360 خروجی صدا گرفت؟ که بشه هدست زد یا خروجی داد به speaker ها؟
اگر به برنامه XDVDMullter آشنا باشی در عرض یک ربع انجام میشه ولی اگر بخواهی بری تو Live! ( حتی اگر بازیو offline بازی کنی بعد به Live وصل بشی ) خطر بن داری برای اینکه Partition بازیو کلا عوض میکنی. این خطرو نکنید کنسولتونو iXtreme عوض کنید چون بازیها جدید دیگه تقریبا همه Wave 3 هستند.نقل قول:
سلام!!! بنده يه سوال داشتم!!
1-اگر الان بخوام يه XboX360 با هار20 و پرميوم بگيرم ،چنده؟
2- آيا قابليت آنلاين بازي كردن داره؟
3-تا كي براش بازي مياد؟
4-قيمت الان بازيهاش چنده؟(شيراز)
5- ps3 بگيرم بهتر يا XboX360 ؟؟؟
1- هارد 20 گیر نمیاد ولی 60 گیگش 300 تومنه.نقل قول:
2 - بله
3 - حداقل تا 3 سال دیگه
4 - از 3000 هست تا 6000
5 - پلی استیشن خیلی بهتره ولی بازیهاش خیلی گرونه (حدود 90 هزار تومن) یعنی 4 تا بازی بگیری پول خود کنسولو دادی . به نظر من 360 به صرفه تره .
البته نميشه گفت كدوم بهتر از اون يكيه !!! از نظر بازي و قردت !!! فعلا ...
ولي تو كشور ما كه كسي عادت به خريد بازيه اورجينال نداره x360 به صرفه تره !!!
كلا بازي hawx روي چه ixtreme بالا مياد بدون دستكاري ? واسه من 1.5 هست 1.6 كه هنوز نيومده
از نظر قدرت و کیفیت که خیلی فرق ندارننقل قول:
منظور من بیشتر گیم پد ها و بازیهای انحصاری بودن .
به نظر من از GEOW & Halo میشه گذشت ولی از Metal gear & god of war & heavy rain نمیشه (گرچه ما گذشتیم)
آخرش آرزوی این 3 تا بازی به دلم میمونه ...:41:
گیم پد پلی استیشن هم که بهتر بود . البته توی بازی های FPS فکر میکنم 360 بهتر باشه چون واقعا آنالوگهای خوبی داره .
من 1.51 رو مطمئنم !!! يكي ديگم بود !!!نقل قول:
نميدونم 1.4 بود يا 1.3 !!! نميدونم دقيق !!!
از نظر قدرت ps3 با ابر پردازنده cell خيلي قويتر از x360 هستش ولي تا كنون به غير از killzone 2 بازي ديگه اي نتونسته از اين قدرت استفاده كنه و احتمالا به اين زودي ها بازي به عظمت و گرافيك killzone 2 نخواهد آمد البته انگار كرايسيس 3 براي كنسول ها هم مياد كه اين بازي مي تونه مشخص كنه كه كدوم قدرتش بهترهنقل قول:
از نظر قدرت و کیفیت که خیلی فرق ندارن
داداش مقاله و صحبتهای جدید درباره کامپیوتر ها به این نتیجه رسیده که قدرت هر کامپیوتر ارتباط مستقیم به پردازنده گرافیک داره و خودسونی این رو فهمیده در عوض یک 360 با مجموع پردازش حدود 10 گیگا هرتز (3.2 * 3 ) تمام پردازش های تا سال 2011 رو انجام بده و نمیشه گفت این یک امتیاز است چون همچین پردازشی برای چی به کار میره بازی مثل کیلزون فقط گرافیک دارد و این برمیگرده به تکنیک برنامه نویسی نه قدرت پردازش cpuنقل قول: