دوستان امکانش هست که دو عدد بسته شبانه نا محدود سه ساعته بصورت همزمان بخرم که بعد از تموم شدن بسته اول از دومی استفاده کنه ؟
Printable View
دوستان امکانش هست که دو عدد بسته شبانه نا محدود سه ساعته بصورت همزمان بخرم که بعد از تموم شدن بسته اول از دومی استفاده کنه ؟
اره ميشه دو تا باهمنقل قول:
3G Irancell
Sabzevar(Khurasan Razavi)
2:00 AM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:پس مردم به چی اعتراض دارند ؟! ایشون خیلی وضع مالیش خوبه حتما که فکر کرده بقیه ملت هم قیمت براشون خوبه و اعتراض ندارن !!!نقل قول:
مردم روی قیمت معترض نبودند ما نیز در ابتدای کار یک بار تعرفهها را بازنگری کرده و در نهایت رقمی به عنوان سقف تعرفه در نظر گرفتیم.
مردم هم به قیمت و هم به کیفیت تخمی ADSL اعتراض دارند .
واقعا مضحک و شرم آور هستش صحبت های بی منطق به اصطلاح معاون وزیر یک کشور . حتما جیبش رو پر کردن که اینجوری گفته .
به جای اینکه شرکت های ارایه کننده که چندین سال دارن ملت رو میچاپن قیمت رو پایین بیارند و از دزدی خودشون کم کنند حالا راست کردن رو شرکت هایی نظیر ایرانسل و...
دوستان بیان اگه راهی داره اعتراض خودمون رو برسونیم به گوش وزیر . از سامانه 195 میشه تماس گرفت و نظرمون رو بگیم ؟!
شرکتهای ندا از گیگی 2000 تومان ایرانسل حسابی سوختن چون هم دوست ندارن مشترکهاشون رو از دست بدن و هم از دزدی هاشون برای فروش گرون ترافیک و همینطور فروختن ترافیک داخلی که براشون رایگان در میاد کم بشه برای همین فشار آوردن بهشون در ضمن صاحب بیشتر این شرکتها از برادران هستند و اینها عروسک خیمه شب بازیشون هستند.
ظاهرا شرکت های ADSL رو مجبور کردن هرگیگ رو 3600 با مالیات حساب کنن
چون هزار جور اسم میزارن روش تا ارزون تر بفروشن . فشفشه - ترقه - جشنواره فروش و ...
الان هم میخوان گند بزنن به اینترنت همراه
که البته فقط شامل ایرانسل میشه . چون همراه اول که همون 4 تومنه . رایتل هم منظقه جنگ زده ست
اگه به جای کف قیمت ، سقف قیمت تعیین میکردن کسب و کار همه سرجاش بود . فضا هم رقابتی میشد
برای استفاده از بسته شبانه 3 ساعته حتما باید یه باز خاموش روشن کرد دیتا رو؟
اینطوری که باید تا ساعت 2 بیدار موند
بله همینطورهنقل قول:
حتما كه نه دوست من
ولي بزني بد نيست محكم كاري
من خودم استفاده كردم
نه شبانه چون بيدار بودم روزانه بدون مشكل خودش درست حساب ميكرده يعني ميكنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام عزیزان
نرم افزاری واسه اندروید نیست که گزینه 4g only داشته باشه دیگه وصل نشه به 3g ?
گوشیتون چیه و ورژن آندرویدش چنده؟نقل قول:
همه دارن گند میزنن کسی به فکر رفاه مشتری و مصرف کننده تو هیچ سطحی از خدمات نیست
Send from Tapatalk
Huawei Honor 6نقل قول:
اندروید 4.4.2
تا جایی که میدونم روشی نیست..نقل قول:
البته یه روش هست نیازمند روته اونم معلوم نیس جواب بده یا نه رو گوشی شما..من رو گوشی هواوی با آندروید ۴.۴ امتحان کردم جواب نداد
میتونید به پریزهای تایمردار فکر کنید که دیگه مجبور نباشید شب بیدار بمونید .نقل قول:
البته مودمتون باید از مدلهایی باشه که یا از برق شهر استفاده کنه یا اینکه به روتر وصل باشه و روتر رو به این پریز تایمردار وصل کنید و سرساعتی که مشخص میکنید برق رو قطع و چند دقیقه بعد وصل میکنه .
دوستانی هم که از دانگل به طور مستقیم استفاده میکنن میتونن برای رفع مشکل بیدار موندن، تنظیمات RTC alarm رو برای روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین که برای ایرانسل همون 2 هست رو از تنظیمات مادربرد انجام بدن بعد دانگل رو وصل کنن و کامپیوتر رو خاموش کنن. وقتی که کامپیوتر در ساعت 2 روشن میشه برق پورت USB وصل شده و دانگل روشن میشه و بدون مشکل وارد تایم شبانه میشه
البته بهتره زمان رو یه دو سه دقیقه دیرتر تنظیم کنید مثلا زمان روشن شدن کامپیوتر سر ساعت 2:02 دقیقه باشه و تنظیمات شروع دانلود idm هم جوری باشه که کامپیوتر دیگه کاملا روشن شده باشه
اگر کامپیوترتون در حالت خاموش هم به پورت USB برق میده معمولا میتونید از داخل همون تنظینات مادربورد خاموشش کنید و یا از پورت دیگه ای استفاده کنید
ستاره مربع ستاره مربع 4636 مربع ستاره مربع ستارهنقل قول:
از راست به چپ
وقتی اینو بزنی یه منو میاد میتونی توش 4 only انتخاب کنی
البته این روی سونی جواب داده شما هم تست کن
ایرانسل نخستین تست موفقیتآمیز IPv۶ بر بستر موبایل را انجام داد
برای نخستین بار در ایران، اپراتور دوم ارتباطی با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان فناوری اطلاعات تست IPv۶ را بر بستر موبایل با موفقیت به پایان رساند.
پروتکل اینترنت نسخه 6 که به اختصار IPv6 نامیده میشود جدیدترین نسخه پروتکل اینترنت است که ارتباطهای اینترنتی را شکل میدهد و پیشبینی میشود در آینده نزدیک جایگزین نسخه 4 این پروتکل (IPv4) شود.
با توجه به توسعه یافتن کاربرد خدمات دستگاه به دستگاه و اینترنت اشیا (IoT) که میتواند منجر به برقراری ارتباط میان بسیاری از دستگاهها مانند موبایلها، دوربینها و حتی لوازم خانگی و قاب عکسهای دیجیتال بر بستر اینترنت شود، نیاز به توسعه پروتکل IP بیش از پیش اهمیت پیدا میکند.
نسخه ششم پروتکل اینترنت یا IPv6 از فضای آدرسدهی 128 بیتی استفاده میکند که امکان بهرهگیری از 2 به توان 128 آدرس یکتا را امکانپذیر خواهد کرد. این در حالی است که نسخه چهارم پروتکل اینترنت یا IPv4 که در حال حاضر مورد استفاده است، از استانداردهای قدیمی آدرسدهی است و فضای آدرسی 32 بیتی دارد.
پیشبینیها حاکی از آن است که طی سالهای آینده، میلیاردها شیء در دنیا به اینترنت متصل میشوند. ایرانسل سرمایهگذاری را جهت راهاندازی سامانه دستگاه به دستگاه به عنوان بسترساز این ارتباطات انجام داده است تا با بهرهبرداری تجاری از آن، امکان اتصال هزاران دستگاه و ارائه صدها خدمت مختلف بر روی این بستر فراهم شود.
3G Irancell
امروز صبح
سبــــــــــزوار _ خراسان رضوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره هست منتهی روی اندروید6 جواب میده.برنامه network mode
تست میزارین اسم شهر محل سکونت رو هم بنویسین . :n01:
دوستان میشه وقتی کابل لن به پیسی وصل هست بدون اینکه کابل رو در بیاریم اینترنت پیسی رو قطع کنیم؟ البته خودم هی نتورک رو disable میکنم که خب یکم طول میکشه راه دیگه ای هست؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
بله میشهنقل قول:
Get-WmiObject win32_networkadapterconfiguration -Filter 'ipenabled = "true"'
در poweshell اجرا کن
با این آی دی و ایندکس لن رو بگیر
---
با این فعال کن به جای 21 ای دی خودت رو بنویس
توی نوت پد بنویس و با .bat ذخیره کن
wmic path win32_networkadapter.DeviceID="21" call enable
--
با این هم غیر فعال کن
wmic path win32_networkadapter.DeviceID="21" call disable
برنامه keyborad shortcuts رو هم نصب کن و براشون میانبر تعریف کن
من با alt+ctrl+1 فعال می کنم با 2 هم غیر فعال
توی یک ثانیه فعال و غیر فعال می کنی نتیجتن
من دو تا لن دارم و یدونه وایرلس و یدونه یو اس بی برای همشون تعریف کردم
زیادی تنبلم:n04:
ممنون ولی من اصلا گیج شدم[emoji1]نقل قول:
میشه آون فایل که تنظیم کردی خودت برام اپ کنی،
اینارو کجا باید وارد کرد
Sent from my D6503 using Tapatalk
cmd رو باز کن. بنویس powershell و اینتر بزن بعد اون دستور اول رو وارد کن و الی آخرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدمت شما فایلهای فعال و غیر فعال رو به ضمیمه برنامه کی بورد
فایل بت رو با نوت پد باز کنید و آی دی و ایندکسی رو که با دستور گفته شده گرفتید جایگزین کنید.
وقتی روی فایل کامندی دوبار کلیک کنید اجرا میشه و عمل می کنه و می تونید به کمک برنامه کیبوردی که گذاشتم براش میانبر تعریف کنید تا سریع فعال یا غیر فعال کنید.
برای اجرای پاورشل در محیط استارت تایپ کنید powershell بعد اجرا کنید. این هم عکسی از محیطش که دستور بالا اجرا شده
اخبار It
تغییر شرایط شرکت در مزایده LTE برای FCPها
منتشر شده در ۲۰ اردیبهشت, ۱۳۹۵ ۱۵:۴۰ | سرویس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا: کمسیون تنظیم مقررات ارتباطات باتوجه به درخواست دارندگان پروانه ارتباطات ثابت (FCP) و بهمنظور ایجاد شرایط برای تجمیع بیشتر این شرکتها در کنسرسیوم شرکتکننده در مزایده پروانه ایجاد و بهرهبرداری شبکه ثابت بیسیم برای ارایه خدمات عمدهفروشی شرایط شرکت در این مزایده را تغییر داد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، براساس ایت مصوبه سهم هرکدام از دارندگان پروانه FCP و FTTx شرکتکننده در کنسرسیوم متقاضی باید حداقل پنج درصد باشد.
پیش از این سهم هر کدام از دارندگان پروانه FCP و FTTx شرکتکننده در کنسرسیوم متقاضی میبایست حداقل ۱۰ درصد میبود که اکنون با تصمیم جدید، حداقل میزان مورد نیاز به پنج درصد کاهش یافته است.
مزایده سه باند فرکانسی TD-LTE تا آخر اردیبهشت برای ۳۰ مگاهرتز در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز با قیمت پایه ۱۹۰میلیارد تومان، ۲۰ مگاهرتز در باند فرکانسی ۲۶۰۰ مگاهرتز با قیمت ۹۰ میلیارد تومان و ۲۰ مگاهرتز در باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز با قیمت ۵۰ میلیارد تومان برگزار میشود.
اینTD-LTE فقط برای وایمکسه ؟
بهبودی تو وضیت 4gمیشه؟
سلامنقل قول:
داداش مطمعن هستی 3G هست ؟؟؟؟
من هرجا تست گرفتم تریجی بیشتر از 8 مگ نبود!!!
-چطور می فهمیم بسته اینترنت هدیه برامون اومده؟ دفعه قبل که شارژم ده تومن رسیده بود، بدون هیچ پیامکی بسته هدیه برام اومد و اتفاقی فهمیدم. حتی تو نرم افزار MyIrancell نیومده بود.
- با چه کد ussd بفهمیم چقدر از بسته هدیه مونده؟
- معمولآ سیم کارت هدیه رو چند روز بعد از فعل کردن سیم کارت اصلی ارسال می کنند؟
سلام دوستان
منطقه ما 3g خوب آنتن میده ولی توی خونه آنتن 3g قطع و وصل میشه.سرچ کردم تو اینترنت مودم های ایرانسل D100 و tp-link archer mr200 رو پیدا کردم.
کدوم مدل خوبه؟ شما چه مودمی رو پیشنهاد می کنید؟ آیا مودم های ارزان قیمت تر هم امکان داره جواب بده؟
با تشکر
من از ترکیب مودم 3372 و روتر 3220 و یک انتن تقویتی استفاده میکنم راضیم، کل هزینش زیر 250 در میادنقل قول:
اون مودم mr200 بالای 400 هست مودم ایرانسل هم حدود 350 هست، حالا اگر از نظر بودجه مشکلی ندارین که خب اون دو مدل بهتر هستن اما اگر ارزون میخواهید اون ترکیب خیلی به صرفه هستش، مودمش هم انلاک میشه
سلام
اینترنت هدیه بر چه اساسی داده میشه ؟
3 تومن همون خطی که نت شش ماه روش فعال شارز کردم دوباره 4 گیگ نت هدیه شبانه داد
اشتباهی چیزی نشده باشه بعد از جای دیگه جبران کنه :|
از چه نوع آنتنی باید استفاده کنم. توی بازار گیر میاد؟
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * بعدش اطلاعات حساب و بعد مانده اینترنتنقل قول:
اگر دنبال انتن هستی یک مدل هست 40 دسیبل قدرت دریافت . که رابط ts9 داره واینم بگم 30 درصد سرعت نت رو بالا میبرهنقل قول:
من یک مودم وایمکس swc 9200 سه انتنه این ها ts9 رابطشون دیگه وصل می کنم ولی سیگنال تغییر خاصی نداره فوقش اختلافش 2 تاس
دفاع از تعیین کف قیمت برای اینترنت موبایل
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار به دفاع از طرح تعیین قیمت کف برای اینترنت موبایل پرداخت.
همین الان ایرانسل من زدم طرح 3 ساعته فعال بشه تا اخرین مرحله میره اما از شارژ چیزی کم نمی کنه و طرح هم فعال نمی شه ! برای شما چطوره ؟!
خب یکی نیست بگه اون adsl حروم خور چرا هر گیگ رو 3.600 میده ؟؟؟ اگه راس میگی چرا اونا ارزون نمیکنن !!!!! آقا من مخم سوت کشید واقعا اینا خودشونو زدن به خریت !!!!