هارد زیاد دارم :n10:نقل قول:
Printable View
هارد زیاد دارم :n10:نقل قول:
سرعت از دیروز داغونه دیشب هم همش رو 200-300میچرخید الان صفحه هم بزور باز میکنه
فایده ای نداره باید برم سراغ 5.233
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من عالیهنقل قول:
البته داخلی کمی افت داره 4.13 مگ میزنه سرعتو
یعنی ممکنه گروهمون رو از هم جدا کرده باشن؟:n13:
شایان نمیدونم کجا منتقل شدم تو پارتاک بررسی شماره تلفنو که میزنم میگه تلفن شما دارا ی adsl است قبلا میگفت adsl شما مربوط به شرکت دیگری استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا هر کجا که رفته باشی مهم نیست
مگه رنج ایپیت مثل من نیست ؟ خوب این یعنی روی همون پهنای باند و گیت وی های من هستی
نمیدونم چرا اینجوری شده:n13:
شاید مرکز مخابراتیتون پهنای باندش تموم شده؟
با موبایل به 2020زنگ میزنم میگه پشتیبانی شماره 2 شماره 2 رو هم میزنم آهنگ دیال آپ برام پخش میکنه حالا از کجا بفهمم پورتم کجاست؟:n13:
نه تموم نشده الان رفتم رو یه ipدیگه که لو نمیدوم چون ممکنه همه هجوم بیارن سمتش:n09:نقل قول:
امروز بجای گوگل صفحه پارتاک برام میاد:n09:
سیترا هم باز شد
اقا ما مثلا نت 2 مگ داریم کل روز سرعتمون بیشتر از 200 نمیره خودشو بکشه بشه 230 خخخخخخخخخخخخخخ.
راهی نیس بشه پاتک زد بهش ؟ :n13:
اگه خطت میکشه برو نمایندگی سرویس 10 مگ درخواست بدهنقل قول:
و بازم مشکلات عدیده adsl مخابرات بی توجهی به مشترکین و عدم مشتری مداری 2020 که اصلا پاسخ گو نیستش سرعت ها که داغون 6 ماه هستش که سرویس نامحدودی وجود ندارد بسیاری از ایپی ها قطع پینگ بالا باز نکردن بسیاری از سایت های داخلی سرعت نت شبانه افتضاح و....
ُسرویس یک(1) مگابیت بر ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابراتمون از مخابرات تبریز هم بهتر شده سرعت هاش :n09:
فقط اگر سرویس 2مگو میزاشتن روی 1مگابایت نور علی نور میشد
وضع اینترنت امشب خوب نیست به معنای واقعی ریده :n21:
داداش اینجا 10 مگ به همه نمیدن باید جواز کسب ببری واسشون.:n02::n02:
از همین 2 مگ خودمون با سرعت 200 راضی هستیم .
مثل اینکه راهی دیگه هم نیست.
این 10مگ شبانه هم داره؟نقل قول:
منتقل شدی پارتاک یا هنوز سیترا هستی؟
مال منم همینه شبانه داشت تا موقعی که با سیترا ضحی بود الان که دیگه اونا رفتن شبانش هم رفت سرعت دانش شب و روز 1 میگ
دوستان چه کار کنم تا فایرفاکس مثل کروم روی html 5 تو یوتیوب پخش کنه؟؟؟؟
نمیدونم چرا دیگه 5.233 واسم نمیاد!
بچه ها امروز از 2020 زنگ زدن گفتن شما چه نوع مودمی دارین!
میخوان چیکار کنن!؟ :n13:
سه روز پیش هم من تست کردم نیومدنقل قول:
اما فکر هم نمیکنم کیفیتش به 2.185 برسه
فرشاد روی ای پی 2.185 هستم دقیقا مثل ای پی 37 راس ساعت سرعت اسمی شد پس میشه نتیجه گرفت که ایپی تاثیر زیادی توی سرعت نداره :n39:
چرا تاثیر داره یه چیز ثابت شدستنقل قول:
پس چرا برای من نشد؟ فرشاد تو قبلا 10 مگ گرفته بودی و رنج ای پیت بالا بسته شده منتها ما 2 مگ به خاطر همینه که اسمی میشه مطمئنم اگر 1 مگ گرفته بودم سرعتم راس ساعت 3 میشد 1 مگ :n39:نقل قول:
تنها تاثیرش توی سرعت تک لینکه
احتمالا از خط تلفن یا از مودمت باشه یه قطع و وصلی میزنه سرعت اسمی میشهنقل قول:
نمیدونم :n13:نقل قول:
من برم Dungeon Hunter 4 بازی کنم :n19:
سلام دوستان من الان خطم رو 10 مگ بسته شده سرعت دانلودم 1 میگ 1 هفته دیگه سرویسم تمومه چه سرعتی بگیرم بهتره 2 میگ یا 1 میگ
میخوام همین سرعت دان داشته باشم دان استریمم که بالاست فکر نکنم دست بهش بزنن حالا 2 بگیرم یا 1
سلام
من از دیروز خطم خود به خود رفته روی 10 مگ و اپلود 1 مگ .هر چند پرش لینک ندارم اما چون snr 12 و سرویسم 1 مگه این مقدار بالا به کارم نمیاد و احساس میکنم سرعت گاهی به خاطر نویز کم میشه .کی اینو برده بالا ؟ برای بقیه هم خطشون تغییر کرده ؟
دقیقاً برا من هم همینطوره....512دارم، که قبل از ساعت 3، دارم رو Max دانلود میکنم...تا نزدیک ساعت 3 میشه....سرعت میشه اسمی.نقل قول:
هیچ قطعی هم تو کار نیست، درجا میشه اسمی....به نظرم به مرکز مخابراتی هست...چون برادرم یه مرکز دیگس، تمام مدت رو max دانلود میکنه.
پس دوستان منم اگه همین سرعت 10 میگ میخ.ام باید 1 میگ تمدید کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 10 میگ دارم 7 روز دیگه تمامه دان استریمم رو 10 میگ 1 میگ بگیرم خوبه یا 2 میگ
کد 10مگ 3گیگ برای پارتاک چیه ؟ خواهشا یکی بگه پیر شدم از بس پرسیدم ... :n29::n03:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ! یک نفر دیگه هم چک کردم همین طوری بود ! فکر نکنم مال مرکز مخابراتی باشه ! احتمالا خود دیتا اینطور تنظیم کرده !!! :n37:نقل قول:
میگم برا انترنت گرفتن از یه شرکت دیگه حتما باید اول تخلیه کنم؟؟؟؟تخلیه چند روز طول میکشه؟؟
256...........نقل قول:
به نظر من دستش نزن همینجوری عالیهنقل قول:
snr دانلودت که خوبه اگر اپلودت هم خوب باشه به هیچ وجه دستش نزن
1 مگ سرعتش 550 هستنقل قول:
دوست داری چند باشه؟نقل قول:
256خوبه که snr بشه 50 ؟:n09:
اره باید تخلیه کنینقل قول:
ممکنه بین دو روز تا بی نهایت طول بکشه:n19:
چه فایده فقط دانلود تا 600 میره تک کانکشن که همون 1 مگ رو هم به زور میده و وبگردی کنده .روی همون 2 مگ بود خیلی خوب بود .الان گاهی snr تا 10 هم پایین میاد ولی قبلن 35 بود .اخه برای چی بردنش بالا ؟ مرض دارن ؟نقل قول: