دوستان کسی اطلاعاتی در مورد یگان صنایع هوایی وزارت دفاع داره؟
Printable View
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد یگان صنایع هوایی وزارت دفاع داره؟
تشکر دوست عزیز، اگه شیفت عید نگهمون دارند جریانش چجوریاست؟ چند روز باید بمونیم؟ مرخصی هم داره؟ شیفت شب هم باید وایسیم؟نقل قول:
سلام به دوستان
من الان دارم دوره آموزشیم رو تو عجب شیر! میگذرونم ! عالی نیست اما خیلی بدم نیست ! چنتا سوال داشتم
- میگن احتمال زیاد مارو از 26 مرخص کنن تا 15 فروردین برا عید ! درسته این ؟!
- من متاهل ام. تک فرزند هم هستم اما فقط مدارک تاهل رو ازم گرفتن ! بهمون هم گفتن اصلا 100% نیست که حتما شهر خودتون باشید ! چطوریاست این جریان ؟! دوستانی که آشنائی دارن ، اگه تبریز بیفتم کدوم مراکز برا ارتش هست ؟! (رشتم هم فناوری اطلاعات)
- ما خشم شب یا رزم شب نداریم ؟!
و یه سوال عجیب ! :دی پدر زنی که پسر نداره ، میتونه درخواست بده سابقه جبهه و جانبازیش برا دامادش اعمال بشه ؟!!
مرسی :n16:
خواهش میکنم ، والا دقیق نمیدونم نگهتون دارن یا نه! اما اگه هم بخوان نگه دارن فکر نکنم بیشتر از 4-5 روز بشهنقل قول:
شانس آوردی شب عیدی موقع تقسیم نیوفتادی گروه های پدافند هوافضا (واقعا گروه هاش تو مخه:13:)
شما روی هیچ مرخصی حساب نکن،شاید بهتون بدن ولی تاریخش رو زودتر بهتون نمیگننقل قول:
متاهل ها رو حتما میفرستن شهر خودشون اما اگر یکانی باشی که شهر خودت نداره میندازن استان همجوار،این قانونشه ولی من هرکسی رو در طول سربازیم دیدم افتاده شهر خودش(متاهل ها)
خشم شب خیلی وقته منسوخ شده،ولی رزم شب هست
رزم شب چیز خاصی نیست تجهیزات سبک و راحت یه شب پیاده روی و مسیریابی و ...
در کل سخت نیست
با سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم که لطفا افرادی که اطلاع دقیق دارن بهم جواب بدید ممنون میشم ( چون خیلیا بهم جواب های متفاوت دادن)
من دانشجو ارشدم ترم اخر چند وقت قبل چشم پزشکی که رفتم شماره چشم به این صورت بود :
sph 2 و cvl 3.75 و avg 3.87 و اون چشمم sph2.75 و cvl 3.75 و avg 4.62 می خواستم بدون من امید دارم معاف بشم
چون اگه شماره استیکماتم نصف نشه هر د و چشمم بالای 5 ولی نصف بشه نه آیا شماره استیکمات نصف حساب می کنند ؟؟؟؟
سلام به تمام عزیزان
اعزام 1 اردیبهشت هستم.علاقه دارم در مرز و به خصوص گمرک خدمت کنم.
اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند،لطفا یه لطفی کنند به ما هم برسونند.
لطفا راهنمایی کنید چگونه میتونم توی یکی از گمرک های مرزی غرب کشور(کردستان-کرمانشاه وایلام)2 خدمت کنم؟؟؟؟؟؟
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19:
دوستان وبرادران گرامی این دادشتون:
میشه حین خدمت سربازی،با مدرک مهندسی دانشگاه صنعتی دولتی در ارتش یا سپاه استخدام شد؟( مهارت ها:مهارت کامپوتری وطراحی سایت+زبان انگلیسی+علاقه شدید به ورزش وجنب وجوش)
با تشکر پیش یا پیش از پاسخ هایتان
سال نوتان هم مبارک
:n19::n19::n19::n19::n16::n16::n16:
نه زیاد موثر نیست.نقل قول:
یعنی تقسیمات شانسیه!
ولی تو بعضی از ماه ها بعضی از ارگانها شاید بیشتر نیرو بگیرین و به دنبالش ارگانای دیگه کمتر
تو آموزشی معمولا استعلاجی بیرون رو قبول نمیکنن و فقط از بیمارستان ها و درمانگاه های همون ارگان باید باشه که اونم باید بهداری پادگان تایید کنه که معمولا هم بسته به نوع بیماری استراحت در محل کار ( تو پادگان ) میدهنقل قول:
بالا که یه توضیح کوچیکی دادم....نقل قول:
در مورد سرماخوردگی و این نوع بیماری ها همون دکتر بهداری هم اگه سرباز نباشه و انصاف داشته باشه استراحت در محل کار میده
اگه کسی هم بدونه خیلی جوابش طولانیه!:n04:نقل قول:
همه میخوان مرز نیفتن ، شما میخوای بیفتی !نقل قول:
کسی اگه تجربه داره کمک کنه چون کمتر کسی دنبال این نوع پذیرشه:n04:
البته یه راه داره که باید اینقدر شر باشی که خودشون منتقلت کنن لب مرز:n10:
میشه و باید مسئولت یا یکی که بتونه نامه درخواست استخدام بزنه برات اقدام کنه .نقل قول:
البته پیشنهاد میشه که اول خدمتت تموم شه بعد اقدام کنی. چون یکی از شرایط استخدامش اینه که بعد از یک سال اگر نخواستنت میتونن بندازنت بیرون !
مرزای شرقی بهتره ها :)) علی الخصوص جنوب شرقی :n18: راهشم اینه که از نقل و انتقالات استفاده کنید. تا دلتون بخواد سربازی هست که نمیخواد تو مرز باشه با هم هماهنگ کنید و جاتونو عوض کنید.نقل قول:
کسی جوابمو نمیدهنقل قول:
سلام یه سوال داشتم فوری هست : :n16:
شیفت عید (که باید یا هفته اول بمونی یا هفته دوم) کامل باید پادگان بمونیم؟؟؟یا اینکه از صبح میریم تا ظهر؟؟؟؟
البته این مورد هم باید بعد از آموزشی و تقسیمات انجام بشه و مهمتر از همه به ارگان هم بستگی دارهنقل قول:
اگر شیفت اداری باشی معمولا همون ساعت اداری هست ولی اگه پستی باشی تا آخرش باید تو پادگان باشی.:n27:نقل قول:
دوستان نیروی هوایی سپاه رو چطور ارزیابی می کنید؟برا استخدام که دیگه خدمت هم نریم
اگه صرفا به خاطر این میخوای بری که خدمت نری ، اشتباهـــــــــــــــــهنقل قول:
دوستان نیروی هوایی سپاه رو چطور ارزیابی می کنید؟برا استخدام که دیگه خدمت هم نریم
ولی اگه تصمیمتو گرفتی و به همه چیز خوب فکر کردی و میخوای بری نظام ، بحثش جداست ، که خودم به شخصه نظامی شدن رو انتخاب نمیکنم
هیچ کس نیست راجع به سوال من اطلاعاتی داشته باشه
شما مدرک آخرت ارشده و مجموع شماره چشمات باید ده بشه تا معافتون کنند اصلا به این مسایل که اگر چه اتفاقی بیافته شماره چشمتون بالاتر یا پایینتر میره هیچ توجهی نمیکنن اون روزی که معرفیتون میکنن به بیمارستان مورد اعتماد خودشون برای کمیسیون اگر مجموع جفت چشم 10 بود معاف اگر نه سرباز هستید در حین خدمت اگر شماره چشمتون به 10 رسید با تشکیل پرونده معافین.نقل قول:
البته بعضی از دوستان روز کمیسیون از قطره و دیگر وسایل برای بالاتر نشان دادن نمره چشم استفاده میکنند شاید اثر کند :)
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اقا یادش بخیر انگار همین دیروز بود تو این تاپیک و یک ماه مونده به اعزام داشتیم از دوستان در مورد خدمت و آموزشی و پادگان های خوب و ... می پرسیدیم و انصافا هم دوستان عزیزمون خیلی راهنمایی های خوبی داشتند و بالاخره خدمت ما هم با همه خوبی ها و بدی هایی که داشت بالاخره تموم شد و بالاخره امروز تسویه حساب کردم و برگه رهایی رو گرفتم . البته من ترخیصی 1 فروردین بودم که دیگه از امروز شروع کردن به ترخیص .
ایشالا همه دوستان هم خدمت خودشون رو به خوبی و خوشی و سلامتی تموم کنند و این دوره رو پشت سر بذارن :n16::n16:
سلام دوستان
ما امروز از 05 ازاد شدیم
کلا زیاد سخت نگرفتن
از 24 تا 17 فروردین هم مرخصی گرفتیم.خدا این ارتش رو از ما نگیر
نبوود 22 روز میان دوره اموزشی :n02:
به عنوان کارمند نه نظامی.کلا به نظرتون جو سپاه برا کارمند با نظامی فرق داره یا کلا محدوده؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
اگه یگان رو بیوفتم ستاد کل نیرو های مسلح وضعیتم چطور میشه؟؟
البته با فوق دیپلم و احتمالا گروهبان یکم یا دومی
کلا من شنیدم ستاد کل برای خدمت خوبه و احتمال خیلی زیاد روز برگ میشیم!
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمکم کنید
با اجازه امین خان.نقل قول:
زیاد تفاوتی نداره و تنها فرقی که من تو پادگان خودمون دیدم اینه که نظامی ها زیاد با کارمندا حال نمیکنن . ولی در حالت کلی تفاوت در نوع لباس هست .
ستاد کل که یه وجب ، دو وجب نیست.نقل قول:
وقتی از در دژبانی اصلی که بری تو تازه هر قسمت برا خودش مستقل هست و هرکدوم دوباره دژبانی دارن.
ولی در کل خوبه و جو خوبی هم داره چون اکثرا سرهنگ به بالا هستن و هرچی درجه بره بالا رفتار طرف هم بهتر میشه.
کلا جای قانونمند و خوبی هست
+
اونجا معمولا خودش سرباز پذیرش میکنه و آموزشیش هم تهران هست و کلا مستقل عمل میکنه.
والله من زیاد اطلاعی در مورد اونجا ندارم ولی یه چیزی فهمیدم که شاید بی ربط نباشهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
اگه یگان رو بیوفتم ستاد کل نیرو های مسلح وضعیتم چطور میشه؟؟
البته با فوق دیپلم و احتمالا گروهبان یکم یا دومی
کلا من شنیدم ستاد کل برای خدمت خوبه و احتمال خیلی زیاد روز برگ میشیم!
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمکم کنید
تازگیا یه ابلاغیه از ستاد کل به پادگان ما (و احتمالا به بقیه پادگان ها هم )رسیده ، که عنوان شده از این به بعد میتونید از فوق دیپلمه ها هم به عنوان پستی استفاده کنید ، قبلا اگه قرار بود توی لوحه پستی ازشون استفاده بشه ، به عنوان پاسبخش استفاده میشد نه پستی
با سلام
اقا چه جوریاست مگه ناجا بیشتر نیرو نمیگیره؟!!!!!!!!!!!
الان 100 صفحه از تاپیکو خوندم همه ارتشن یا سپاه.
بله معمولا ناجا زیاد میگیره ولی کسانی که کد نیرو انتظامی میخورن احتمالا تو شوک هستند !نقل قول:
تنها توصیه ای که به بچه های سرباز نیرو انتظامی باید بشه اینه :
سعی کن زنده بمونی
بله این دستورالعمل خیلی وقته داره برا ما اجرا میشهنقل قول:
ما بهداری هستیم و گشت و پاس نداریم ولی دوستام با درجه ستوان 2 فوق لیسانس دارن گشت و پاس پیاده میرن
علتشم کم شدن سربازاست و معمولا هم هرکسی یه مدرکی داره و میاد سربازی
با سلام
احتمال اینکه فوق لیسانس ناجا بیفته بیشتر یا ارتش؟
من که هر کیو دوروبرم میبینم میوفته ارتش. نظر شما چیه؟
دوستان کسی پادگان علی بن حمزه بوده؟ نزدیکای شیراز بالای دروازه قرآن
سلام دفترچه رو گرفتی باید چه کنی؟
در ضمن یک مدرک ADVANCE زبان دارم کارساز میشه؟برای سرباز معلمی میشه کاری کرد؟
دفترچه رو عکس رو میزنی روش و مشخصاتت رو توش مینویسی و میری پزشک عمومی برات مهر میکنه و گروه خونت رو مهر میکنننقل قول:
واکس رو میزنی و تاریخ و مهر میکنه
برمیداری با آخرین مدرک تحصیلیت میبری پلیس +10
برا سرباز معلم و امریه هم بگم که دل خوش نباش و اینا هیچ تاثیری نداره
داداش خیلی ممنون راستی من بخوام معافی اقدام کنم معافی پزشکی چه کنم؟نقل قول:
چه بخوای بری دنبال معافی چه نری باید مراحلی رو که گفتن طی کنی،میری پلیس+10 بگو فرم معافیت رو بهت بده پرش کن بعد از چند روز نامه میاد که فعلا تاریخ برو فلان بیمارستان اصلا داستانی داره واسه خودش من خودم سر همین 2 ماه الاف شدمنقل قول:
سلام دوستان خواهشا ایندفعه جواب منو بدید برای اینکه سرباز معلم شیم چه مراحلی باید پشت سر گذاشت با تشکر
اگه اشتباه میگم تصحیح کنید.شما باید بری آموزش و پروش شهرتون بپرسی که چه تاریخی سرباز میگیرن و آیا رشته شما رو میخوان؟بعد دفترچه رو طوری پست کنی که تاریخ اعزام با تاریخ مد نظر اونا هماهنگ باشه و بعد از سه روز برگ سبز رو میری از پلیس +10 میگیری و میبری برا اونا.(یه بار تو بخشنامشون خوندم که برگ سبز باید ممهور به مهر واکسیناسیون باشه اینم ازشون بپرس چون برگ واکسن جداست)نقل قول:
مگه به دور و بره!نقل قول:
احتمالش هم 50 ، 50 هست و شانسی .
حتی نمیشه مشخص کرد که کدوم احتمالش بیشتره.
ارشدا معمولا جایی میفتن که بشه از تخصصشون استفاده کرد که بین ارتش و سپاه احتمالش بیشتره ولی در کل همون شانس حرف اول رو میزنه.
سلام دوستان ممنون ميشم اطلاعاتتون رو با من به اشتراك بزاريدو تجربه هاتونو بهم منتقل كنين.من شهريور امسال مدرك كارداني (فوق ديپلممو) گرفتم و بعد كنكور شركت كردم و كارشناسي ناپيوسته قبول شدم و از مهر رفتم دانشگا تا بهمن تا همين ماه پيش ولي به خاطر مشكل پزشكيم(ژنيكوماستي و تعريق شديد كف دست و پا)كلافه شده بودم و دو واحد بيشتر پاس نكردم و مشروط شدم
و ميخوام واسه معافيت پزشكي اقدام كنم .از كجا بايد شروع كنم ؟پيش كي برم؟
اول بايد از دانشگاه انصراف بدم بعد برم پليس +10 دفترچه بگيرم؟
اگه از دانشگاه انصراف بدم بعد اگه بم معافيت دادن ميتونم همين رشتمو ادامه بدم؟
اخه سرباز اموزشی باید 18 روز بره مرخصی عید بعد ما 8 روز بریم ؟ مملکته ؟
نگران نباش اونارو جای دیگه تلافی میکنن.نقل قول:
من خودم دوره طلایی بودم :n28:
بعضی از یگانها یا مسئولا هم معمولا به جای مرخصی عید بعدا تشویقی میدن