سلامنقل قول:
اقا همین اول کار ، قضیه این افزاریش قیمت ها رو لطفا توضیح بدید و اینکه به طور متوسط هر سرویس چقدر افزایش قیمت خواهد داشت !
ممنونات
Printable View
سلامنقل قول:
اقا همین اول کار ، قضیه این افزاریش قیمت ها رو لطفا توضیح بدید و اینکه به طور متوسط هر سرویس چقدر افزایش قیمت خواهد داشت !
ممنونات
و از کی شروع میشه این طرحنقل قول:
من 27 روز از قرار دادم مونده و قصد دارم از پارس آنلاین به یک شرکت دیگه مهاجرت کنم برای قطع شدن کامل سرویسم باید تلفنی تماس بگیرم یا باید حضوری انجامش بدم ؟
سلامنقل قول:
خوب اگه سرویس جدید رو رزرو کنید و اون 400 مگ رو هم تموم کنید ، سرویس سوویچ میشه و سرویس جدید بکل جایگزین قبلی میشه ! اون 20 روز هم میپره ، 400 مگ هم که دانلود شده و پریده ! میتونید یه گیگ حجم بخرید و مصرف اون رو تا پایان 20 روز کنترل کنید
سلامنقل قول:
باید حضوری برید و برگه تخلیه رو پر کنید .
افزایش قیمت که تو خبر بود آیا اعمال شده یا نه?
چرا تو زمان دانلود رایگان این همه قطع میشه تو یک ساعد بالای 20 بار قطع شد مجبور شدم مودمو خامو روشن کنم.
دوستان گول این حرف ها رو نخورید . اینا همش تبلیغه که تو این وضع گرونی برید پول بدید و سرویستون رو تمدید کنید.:n12:
دوستان بجای این همه حرف زدن بیهوده بیاین یه راهی بگید بشه سرعتو چند کیلوبایتی بیشتر کرد.:n02:
توی فیس بووک یه پروفایل به اسم پارس آنلاین اصفهان ساخته ـن و میگن که تا پایان آذر ، اینترنت 4 مگابایتی ارائه میشه !!
صفحه فیس بوکش رو بده لطفانقل قول:
دادن مهم نیست،قیمت مهمه! وگرنه نوین نت هم یه سرویس به اسم 4 گ داره با قیمت خیلی مناسب فقط شبانه نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
همین الان هم ما با سرویس یک مگی پارس آنلاین عملا" سرویس 4 مگی داریم، پارس آنلاین که از مهر روی 4 مگ بابت بسته و سرعت نزدیک های 500 هست.
سرعت 1 مگتون 500 هست ؟نقل قول:
سرویس یک مگ پارس آنلاین، روز ها نزدیک 500 کیلو بایت بر ثانیه می دهد، چون از مهرماه روی 4 مگا بیت بسته شده(نه برای من، تقریبا" برای همه)نقل قول:
والا برای من توی روز اگه بخواد خیلی حال بده میرسه به 350 و اون حدودا!نقل قول:
دوستان یه تست از سرور دانلود پی سی دانلود بگیرید ببینید سرعتش پایینه؟
منظورم سرور شماره s4 هستش
انیمیشن هاش اونجا قرار داره
الان دو شبه نمیتونم هیچی از این سایت دانلود کنم
روز خوبه ولی شب کلا وایمیسه:n03:
باز خوبه برای شما به 350 میرسه برای من روی 170 - 180 می چرخه :n13:نقل قول:
برای من فکر نکنم اینطوری باشه ، زنگم که میزنم میگن سرعتت نسبت به سرویست متناسبه :29::n24:نقل قول:
سلامنقل قول:
روز هم خیلی خوب نیست، چون برای من حداکثر 350 تا میده ولی با اینترنت من تا 470 تا جا داره
دیشب از سرور شماره 3 اش دانلود داشتم که انجامش داده
دوستان شرایط اینترنت و شرکت های PAP خراب بود داره خراب تر میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست امروز من از سرویس 1 مگ! روز به روز داره بدتر میشه:
توی پنل همه سرویسا برای فروش هست هنوز.نقل قول:
حالا بازم خوبه تا 3 ماه این سرویسو دارم و مشکلی نیست.:n10:خداکنه ترافیک گرون نشه که جمیعا بدبخت میشیم:n09:
فکر میکنم بهترین حالت برای سرویس من باشه ، سرویس 1 مگ :
شما سرویستون 1 مگ نامحدوده یا محدود ؟ ماهی چقدر میدید ؟ ممنوننقل قول:
روز دانلود میشه.منم از سرورای دیگه دانلود میکنم شبا یه مقدار دانلود میشه و بعد ای دی ام فایل بعدی میبره برا دانلود.چند روزیه اینطور شدهنقل قول:
این تستو الان با وی پی .ن سرور هلندی گرفتم.ولی خیلی عجیبه! سرعت آپلودو!!!!!!!:n04:
1 مگ محدود دارم ، 3 ماهه گرفتم حدودا 59 تومن.نقل قول:
شما توی ساعات رایگان هم سرعتتون حدود 300 تا 400 ؟ از سرویس های نامحدود نداشتین یسکم واسمون توضیح بدین ؟ آخه من الان مخابرات دارم از پارس هم بهم زنگ زدن گفتن پورت خالی براتون هست، حالا موندم از پارس بگیرم یا بمونم توی مخابرات.مخابرات خیلی قطعی دارن نتش !نقل قول:
من تاحالا سرویس نا محدود نگرفتم. در مورد دانلود شبانه هم دست رو دلم نزار که خونه ، شبها سرعتم حدودا 20 هست !!!نقل قول:
قبل گرون کردن خوب حال دارن میدنا!!!
سلامنقل قول:
آره مشکل داره
بقیه سرور ها هم مشکل داره
یه خورده دانولد میشه و می پره
من دیشب چند تا فایلی که دانلودیدم، حجمشون 2 یا 3 مگ بوده
...........................
این چند تا شکلک قبلا" هم بود یا من تازه دیدمشون، خیلی باحالند:
:n19::n20::n08:
دوستان پارس انلاینی کسی هست از مرکز سلمان فارسی نت گرفته باشه؟
یعنی تو مرکز مخابرات سلمان فارسی پارس انلین داشته باشه؟:n18:
نامحدوده ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
محدوده
512
سه ماهه 12 گیگ
همیشه بعد از 12 سرعت منفجر میشد ولی امشب.......... 3 دقیقه مونده تا رایگان:
عجب سرعتی واقعا جای تبریک داره خوشا بحالت ....:n03:نقل قول:
دوستان نهایتا تصمیم گرفتم از پارس سرویس بگیرم فقط یک سوال درباره سرعت تو ساعات رایگان ، میاد رو سرعت قرارداد ؟ یا مثل روز بالاتر از قرارداد هست ؟! پارس که مثل شرکت دز.. فن آوا سرعت رو پایین تر از سرعت قرارداد نمیاره !؟ ( جدا از حالت محدودیت که به خاطر دانلود بالا رخ میده ) چون فن آوا کلا چه دانلود کنید چه نکنید سرعت رو میاره رو نصف قرارداد ...
عزیزان من درنظر دارم سرویس POL-128-U+ نامحدود بگیریم نظرتون چیه در ضمن نوشته تا 20 گیگ میشه با سرعت 1mbit دانلود کرد
قبلش 512 نامحدود مخابرات داشتم که دیگه ارائه نمیدن
ممنون میشم راهنماییم کنید
تا ماهانه 50 تومن هم میتونم هزینه کنم درصورتی که ارزششو داشته باشه
بستگی داره.مثلا واسه من گه 256 داشتم 2 ماه بالای 80-90 تا دانلود شبانه بود و ماه قبل روی 30-40 بوداین ماه 512 گرفتم.مبانگین شبا 8-100 و روزا 300-400 هستنقل قول:
شنیدم ISPها از این به بعد سرویسها و خدمات محدودتری ارائه میکنن. برای پارس آنلاین هم این اتفاق افتاده؟
سیاستوشونه قبل گرون کردن برای حفظ مشترینقل قول: