نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است
:n29::n29::n29:
Printable View
نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است
:n29::n29::n29:
بله!نقل قول:
بدتر از اون، یه بار که ازش پرسیدم حالا کی جواب میدین، جواب فرمودند هر وقت که جواب داد!:n13: واقعا جا داره برم تو افق محو بشم.
سلام مبین نتی ها این لینک رو ببینن لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:((((((((((((نقل قول:
مارو قبلا مبین دزد با کاراش محو کرده:(نقل قول:
بله دقیقا همونه....نقل قول:
Sent from my GT-I9300
اوه اوه....ترسناک شد :-D دانلود رو چند روری بیخیال شم.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
:n13::n13::n13:نقل قول:
ویرایش :
خواب دیدم ، خواب دیدم ، قلبمو بی تاب دیدم
خواب دیدم ، خواب دیدم ، قلبمو بی تاب دیدم
شب که شد خواب دیدم ، چشم و دلم خواب نرفت
مژه بر هم نزدم ، دل از تب و تاب نرفت ، مثل هر شب دل من دیدن مهتاب نرفت ! یاد تو از نظرم تا دم آفتاب نرفت ...
خواب دیدم ، خواب دیدم ، دل تاریکمو در شب های مهتاب دیدم
صبح که شد زندگیمو دچار تغییر کردم ، خوابی که دیده بودم اینجوری تعبیر کردم :n02:
تروخدا ببین ایرانسل عیدی میده از 12 شب تا 12 ظهر رایگان .. مبین نت عیدی میده دو ساعت از ساعات رایگان کم می کنه و تازه براش محدودیت هم میذاره !نقل قول:
امیدوارم تو همین سال جدید ورشکستی این شرکت رو ببینیم ..
رفتم واسه یکی از دوستام ثبت نام کنم. یارو برگشته میگه فقط اکانت یک ساله داریم؟؟ میگم من درک نمیکنم ینی چی یک ساله؟؟ من 7 ساله ایرانسل دارم همچین چیزی نشنیدم. میگن نداریم بعد عید میاد. میگم مگه خیار گوجه اس که ندارین!!
این مسخره بازیاا چیه!؟؟؟
تازه اون آنتی ویروسی هم که داره میفروشه مفت نمی ارزه . ینی مفت ارزش نداره!
این کار دزد نت کاملا طراحی شده هست ، این شکایات هم راه به جایی نمی برهنقل قول:
الان اگه دقت کنید اومده لایسنس آنتی ویروس بیت دفندر رو به چه کسانی میده ؟
1- طرح 6 ماهه گرفته باشند با این تبصره که بعد از 25 اسفند 1392 باشه
2- مبین نت گرفته باشن ( یعنی تازه مودم خریده باشن و مشترک شده باشن ) با این تبصره که بعد از 25 اسفند 1392 باشه
این کار خیلی واضح و علنی موضع مبین نت هست به تمام اعتراض های ما ، یکم دقت کنید متوجه میشد !
داره صاف و پوست کنده میگه : قید تمام مشترکان فعلی و به زعم خودشون پر توقع رو زدیم ! و دنبال مشترکین جدیدی هستیم.
تمام شد و رفت ...
بعد از عید مبین نت رو میفروشم میرم سراغ ایرانسل ( حتی اگه شبانه رو بر داره ) ، میشه بین بد و بدتر انتخاب کرد ! ما ایرانی ها به این کار عادت داریم !
واقعا ار عقل به دور هست ، بدونی یه شرکت دزد هست ولی آگاهانه و با علم بر این موضوع دوباره به حساب این شرکت کم فروش واریز داشته باشی .
اول کار گفتیم چه باید کرد :
1 - تحریم
2- تحریم
3 - تحریم
4 - آگاه کردن کاربران اینترنت و دوستان و آشنایان با کلاه برداری های این شرکت خصوصا با استفاده از همین فروم ها
من موندم باید چی بگم ، اینهمه حرف زدیم از کلاهبرداری های اینها ، باز شما میخوای واسه این شرکت بازار بسازی ؟نقل قول:
برای دوستت وایمکس ایرانسل بگیر ، اتفاقا به سودش هست .
دوستان الان متوجه شدم یک پیامک اومده واسم از شماره 30005049
نوشته : شکایت شما از اپراتور مربوطه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارجاع شد .
توی این مال نامشروع هم قاضی سهم میبره هم متهم ، بعد اینهمه وقت تازه ارجاع شد ؟!
باز یاد این شعر پروین اعتصامی افتادم :
محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست گفت مستی، زان سبب افتان و خیزان میروی گفت جرم راه رفتن نیست، ره هموار نیست گفت میباید تورا تا خانهٔ قاضی برم گفت رو صبح آی، قاضی نیمهشب بیدار نیست گفت نزدیک است والی را سرای، آنجا شویم گفت والی از کجا در خانهٔ خمار نیست؟ گفت تا داروغه را گوییم، در مسجد بخواب گفت مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست گفت دیناری بده پنهان و خود را وارهان گفت کار شرع، کار درهم و دینار نیست گفت از بهر غرامت، جامهات بیرون کنم گفت پوسیدهاست جز نقشی ز پود و تار نیست گفت آگه نیستی کز سر درافتادت کلاه گفت در سر عقل باید، بیکلاهی عار نیست گفت می بسیار خوردی زان سبب بیخود شدی گفت ای بیهودهگو حرف کم و بسیار نیست گفت باید حد زند هشیار مرد مست را گفت هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست
واسه منم یک اس ام اس امد از تنظیم مقررات که : كاربر گرامي شكايت شما از اپراتور به سازمان تنظيم مقررات ارجاع شده
بله برای من هم ارسال شده ..
تازه ارجاع شده ! درست در آخرین روز کاریِ سال !
برای من هنوز sms ای نیومده!
راستی رفتم صدای مشتری لینک ایرانسل رو گذاشتم و بعدشم یه ذره با لیچارای گنده مرام گذاشتم براشون! :دی
بین رایتل و مبین نت هیچ راه دیگه ای نداشت واسه اینترنت. حتی محلشون خط تلفن هم نداره!!! بهش میگم برو پیگیر خط تلفن شو میگه کلا خط تلفن تو این مطقه مشکل داره همه مبین نت دارن.نقل قول:
بلاخره من هرکی تلاش کردم بیخیال بشه نشد، یک مگ سالیانه گرفته. بهش گفتم بهرحال باید منتظر عواقبش هم باشی .
انحصاری بودن این بدی ها رو هم داره . آدم دستش واسه انتخاب خیلی خیلی کمه
اقا کسی بیشتر از حجم شبانه دانلود نکرده ببینیم چی میشه؟
خیلی از دوستان دانلود کردن...اتفاقی نیفتاده ظاهرا.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
من بیشتر دانلود کردم ، هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، اون یه حرف مفتی بود که فعلا عملی نشده .نقل قول:
دوستان میخوام یه نرم افزار نصب کنم قبلا نصب کرده بودم مشکلی نبود ولی الان نمیدونم چرا پر و ک سی سرور میخواد اینترنت من مبین نت هستش تحت شبکه نیست که این خطا رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید. توخود سایتش نوشته احتمالا تحت شبکه هستین اینطوریه.
نقل قول:
قبلاً هم بارها گفتم که بدون شک هیچ شرکتی به اندازه مبیننت نامرد و ضایع نیست. حتی ایرانسل که وضعش تعریفی نداره هم بهتر از مبیننت هست. علت رو هم فقط میتونم از انحصار و قدرت بدون حساب و کتاب مجموعه مبیننت و مخابرات بدونم.
نقل قول:
احتمال زیاد اینها دیدن دیگه کسی اهل اکانتهای ۶ و ۱۲ و ۲۴ ماهه نیست، میخوان اینجوری مشتری رو به زور لای منگنه بذارن. توی این عیدی مثلاً جدید که عملاً قدیمی هست هم یکی از واجدین شرایط کسانی هست که اکانت ۶ ماه به بالا دارن. یعنی اینها رسما مشترکین یک ماهه رو هم جز مشترکهای بدردبخورشون حساب نمیکنن.
نقل قول:
مثل اینکه فعلاً فقط همون ساعت ۳ تا ۷ رو اجرا میکنن. یعنی من هم بدون حساب و کتاب از ۳ تا ۷ دانلود میکنم، فعلاً خبری نیست. شاید هنوز توی محاسبه و روش اون موندن که اجرا نشده. البته بگم برای خودم شخصاً ساعتهای مجانی اینقدر کند میشه که با اکانت دو مگ حتی در حد ۲۵۶ هم سرعت ندارم و بیشتر از دانلودم فقط هزینه برای برق کامپیوتر و استهلاکش میدم.
فرکانسش یکی هست هر چند همه رو تست کردم ولی بیرونی شبا سرعت کم میشهنقل قول:
دوستان همین الان یه خانومی با شماره 02183869000 بام تماس گرفت گفت شناسه اشتراک و بگید تا شکایتو به جریان بندازیم و بعد متقابلا بهتون نتیجه اعلام میشه.بعد گفت از چی شاکی هستید دقیقا؟ گفتم اول تغییر ساعات شبانه /دوم تغییر ساعات شبانه بدون اطلاع / سوم از ترافیکم رفته +کیفیت نامطلوب و قیمت بالا خلاصه همهچی گفتم. بیچاره سکوت کرد حرفی واسه گفتنن نداشت.
به منم زنگ زدن فقط شماره اشتراک رو خواستن :n02: نگفتن از چی شکایت داری
البته من مودم رو سه هفته ای هست فروختم به یکی از دوستان همینجا :n02:
امروز حوالی ظهر به منم زنگ زدن دوباره شناسه اشتراک خواستن. منم خیلی جدی گفتم شناسم توی شکایتی که ثبت کردم هست و قبلا هم یه بار گرفتید، واسه چی بدم؟! خانمه گفت: شناسه تون رو میخوایم برای رسیدگی به شکایتتون پیرامون ساعت دانلود شبانه! منم خیلی خشک و خالی شماره رو گفتم و بعدشم یه وقت بخیر و زرت قطع کردم!
قبلا به کاربران دیگه هم زنگ زده و شناسه اشتراک پرسیده .نقل قول:
با همون شناسه اشتراک که بهش دادین به شکایت شما رسیدگی شد و همه چی ختم به خیر شد !
انتظار بیشتری نداشته باشید !
تنها کسی که شناسه نداد من بودم ، چون اگر میخواستن کاری کنن تک تک شناسه نمی پرسیدن بلکه همه چیز رو به روال قبل بر میگردوندن .
این شناسه ها رو جمع میکنن و ارجاع میدن به سازمان تنظیم مقررات رادیویی که بگن ما به شکایت مشتریانمون رسیدگی کردیم ! هیچ چیزی هم واسه ماها نداره .
یکماهه شکایت کردیم ! چی شد ؟ به جایی رسید ؟
اینجا ایران هست ، انتظارمون در حد همین اسمش باشه نه بیشتر
با اینترنت دیگه نصب میشه فقط مخابرات و مبین نت اینطوریه. به کجا باید زنگ بزنم؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی کنه. ممنونمنقل قول:
هر گیگ 200 تومان گرانتر شده؟ تا همین چند روز پیش 8400تومان بود
شرح تعداد قیمت واحد قیمت مالیات و عوارض بهداشت ودرمان مجموع خرید ۱ گیگابایت حجم اضافه
۱
۸۰,۰۰۰ ریال ۸۰,۰۰۰ ریال ۵,۶۰۰ ریال ۸۰۰ ریال ۸۶,۴۰۰ ریال جزئیات خدمت
قیمت هر گیگابایت حجم اضافه: ۸۰,۰۰۰ ریال
مبین نت هر روز گرانتر از دیروز من که به همون نت دیزلی سیمکارت برگشتم 10تومان برای یک ماه جواب میداد. تا الان 220هزار تومان برای 27گیگ به مبین نت پول واریز کردم و در 28 روز چه زود گیگها تمام شدند حیف از پول
220 تومن برای 27 گیگ............:n04: چه خبره:n04:
نقل قول:
این "بهداشت و درمان" دیگه چه صیغهای هست؟ نکنه این پول برای این هست که باید قبل از مصرف اینترنت، طهارت بگیریم که بهداشتمون در اینترنت پاک رعایت بشه و بعدش هم بخاطر کیفیت گند و البته قیمت بسیار بالای مبیننت، سرگیجه و حالت تهوع میگیریم و نیاز به درمان پیدا میکنیم؟؟؟ :n13:
:16: یعنی ترکیدم از خنده دمت گرم :)))))))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
امسال طرح نوروزی نداره ؟! ( البته نه اینکه خیلی از مبین نت خوشم بیاید ولی گزینه دیگری ندارم)
بهداشت! شاید مربوط به این طرح جدید یارانه بهداشت باشه شاید هم مبین نت مطب باز کزده
من الان موقعیتش رو ندارم ولی لطفا دوستان زنگ بزنن بپرسن این بهداشته قضیش چیه؟نقل قول:
سلام
عید همگی مبارک :n20:
آقا این هم برای اطمینان خاطر دوستانی که به خاطر محدودیت دانلود نگران بودن و دانلود نمی کردن! :دی
گوش شیطون کر تا بحال که اتفاقی نیافتاده!!!!!!!!
دوست عزیز این گزینه که نشون میده شما 13.7 گیگ گرفتی رو از کجا بیاریم؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk