هي واي.. اينا جمع كنن ما از كي سرويس بگيريم؟ در ضمن حالا كه پيش شماره ها همه يكي شده ديگه مشكل سابق كمبود پورت نداريم؟ يا بدتر ميشه؟:n13:
Printable View
هي واي.. اينا جمع كنن ما از كي سرويس بگيريم؟ در ضمن حالا كه پيش شماره ها همه يكي شده ديگه مشكل سابق كمبود پورت نداريم؟ يا بدتر ميشه؟:n13:
من دارم از آشنای اول میرم جای دیگه. اندیشه نامحدودش خوبه؟
کلا نظزی چیزی دارید؟
الان تو آشنای اول حجم بخریم میره تو قسمت رزرو یا اینکه نه ، مستقیما به حجم فعلیمون اضافه میشه ؟
:n13:
رفقا یه سوال داشتم...در حاله حاضربهترین IP که سرویس نامحدود میده کدومه:n13:؟؟؟ وضع اندیشه خیلی خرابه سرعت از 15 16 بالاتر نمیره...6 گیگش مفت نمی ارزه:n21:..!
اطلاعات دقیقی از سیستم آشنای اول در دسترس نیست :n13:نقل قول:
خودشونم نمی دونن :n09:
ميره رزرو.وقتي حجمتون تموم شه ميتونين ازش استفاده كنين.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا الان دو شبه تو ساعت رایگان سرعت من بین 30-40 شده قبلا فیکس 230 بود :n04: چه بلایی بر سر این اینترنت دو مگ افتاد البته روزا خوبه. این چیزی که معلومه چون دست همه باز بوده توی خرید سرویس 2 مگ این مخابراتم که اینقدر پهنای باند نداشتن اینطوری گند دن به همه چیز:n03:
متاسفانه براي منم همينطوره.البته ٢ شب كه تا دير وقت بيدار بودم بعد ساعت ٣ سرعت ٢٢٠ ميشد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی از دوستان از شهر شلمان سرویس داره؟
از مخابرات و یا آسیاتک
نوع سرویس و رضایت مندی رو بفرمایید
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 40 گیگا بایت در 1 ماه
سرویس فوق از شرکت اندیشه سرعتش وقتی که 40 گیگ به پایان رسید چند میشه ؟
نقل قول:
بین ۵۰ تا 60
یکی که از اندیشه سرویس داره یه عکس از قسمت سرویس ها با قیمتش برام میزاره؟ مخصوصا نامحدودش.
ممنون
دانلود زیاد دارم
اندیشه دارم نامحدودش که میدونید چی شده
کجا برم؟:n27:
من تازه دارم میام اندیشه به خاطر دانلود :Dنقل قول:
چی شده؟ شما چه سرویسی داری؟
256 نامحدود تا 16 گیگ سرعت به 120 هم میرسه اما بعد از اون به زور به 30 هم نمیرسه اصن یه وضعی:n28:نقل قول:
256 نامحدود تا 16 گیگ سرعت به 120 هم میرسه اما بعد از اون به زور به 30 هم نمیرسه اصن یه وضعی:n28:نقل قول:
آقا یه سوال !!
من آشنای اول دارم و بعد از این تغییرات پنلم بم ریخته
28 هر ماه اتوماتیک شارژ میشه ولی 2 روزه شارژ نشده
میخواستم ببینم مشکل چیه و چطور باید حل کرد ؟؟
سرویستون سالیانه هست احتمالانقل قول:
یکی از دوستان همین مشکل رو داشت
رفت حضوری درست کرد ، البته میشه زنگ هم زد ولی به نظرم به جای نمیرسه ، حداقل تا 3 روز
خطتتون درست هست ؟؟ جمع آوری نشده ؟؟؟
دوستان من اندیشه128 نامحدود دارم فکر کنم 6 گیگم تموم شده جایی نیست بنویسه کلا چقدر حجم مصرف کردم ؟
دوستان این پست بنده رو هم اگر جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم
الان از مخابرات سرویس دارم
بعد از تغییر کد جدیدی که اتفاق افتاده سامانه قبلی که کار نمیکنه
این سایت هم امکان لوگین من ندارم ( هم با کد قدیم و هم با کد جدید تست کردم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بقیه دوستان هم همین طوره؟
ضمنا امکان تماس با 2020 هم مقدور نیست!!!!
accounting.askiran.comنقل قول:
میری تو بخش reports بعد Detail Connections رو میزنی میگی از این تاریخ می خوام تا این تاریخ بعد جمع می کنی رسیوهاتو
نقل قول:
زنگ زدم گفت از 1 آبان درست میشه که میشه فردا
الان منتظرم ساعت 12 شب بشه !:n02:
نقل قول:
من که شلمان نیستم
این مشکلم ندارم
امروز ساعت 12:30 ظهر سرویس 1 ماهه 2 مگابیت گرفتم. از اون موقع تا الان 550 مگابایت از اعتبارم کم کرده که 100 مگابایتش Send بوده!!! :grrr:
از وقتی این تغییر سرویس رو دادن حاضرم قسم بخورم که حجم خوری مخابرات بدتر شده که بهتر نشده.
من روی PC یه چیز پی ان دارم که محدودیت دیتا داره و خود برنامه اش میزان ترافیک رو نشون میده. الان میزان مصرفی منو زده 112 مگابایت. گوشی هم میزان استفاده از wifi رو زده 79 مگابایت. چطوری این فلان فلان شده ها حساب میکنن، من نمیدونم. مرده شور این سیستمشون رو ببرن. :n21:
ویرایش: پست رو نمیشه پاک کرد؟!
بنده 2 مگ محدود آشنای آخر دارم . در ساعات رایگان باید سرعت بنده بین 200 تا 250 در نوسان باشه
دیشب تا ساعت 4و نیم بیدار بودم و سرعت دانلود رو زیر نظر داشتم (بدون اینکه وب گردی کنم) :n14:سرعت بنده بین 60 تا 130 به شدت در نوسان بود در حالی که داشتم از سرور آسیاتک که تو ایرانه و یه سرور خارجی (بدون پرو*کسی) دانلود می کردم که در هر دو هیچ فرقی با هم نداشت.
نتیجه : پول سرویس 2 مگ میدم سرعت دانلود بنده در حد سرویس 512 قانونی هست (نهایتش یک مگ قانونی):n21:
اگر از ساعت یک و نیم (هر شب باید مودم رو 10 تا 20 بار خاموش و روشن کنم تا آی پی بگیرم و کانکت شم) دانلود رو شروع کنم تا ساعت 6 و 50 دقیقه (فوق و فوقش) شبی 3 گیگ بتونم دانلود کنم.
از اون ور دوستان میگن که حجم خوری در وبگردی هم بهتر که نشده ، بدتر شده :n21:
اینا میگن این تغییرها رو ایجاد کردیم تا حجم خوری برطرف شه و ... که همش چرته . تا چیزی به نفع اینا نباشه دست به تغیر نمی زنن که. با این کار از یه طرف پنل ها رو جارو کردن و حجم های باقی مونده برای یوزرها که در ازاش پول داده بودن ، دزدیدن و الانم به شکلیه که هر لحظه دوست داشتن می تونن تعرفه ها رو بردارن و شما هم کاری نمی تونی بکنی . از طرفی مشکل حجم خوری هم برطرف نشده و ادامه داره (به خصوص اگه بری فیس دوغ) :n21:
با اینکه 6 گیگ تضمینیم تموم شد ولی امروز واسه دومین بار بعد از 6 گیگ سرعتم شد 60 :n19:
واسه من بهتر شده
یه زمان سرعتم 15 بود بعد یعنی 2-3 ماه پیش شد 25
الان شده 60 و بعد از 6 گیگ تضمینی: 15
من این دوره یکی از بیشترین دانلود ها رو با نامحدود داشتم
بخاطر نوع استفادم واسه من خوبه.
زمانی که 15 داشتم اصلا دانلود نمیکردم و فقط وب گردی میکردم!
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من فکر میکنم تقریبا از زمانی که ASKIRAN سرویس ADSL میداده مشتریش هستم و تا چند هفته گذشته هم خیلی ازش راضی بودم ولی متاسفانه سرویس های نام محدودش رو تغییر داده، چیزی که از همه ناراحت کننده تره اینه که حتی قبل از تغییر هیچ اطلاع رسانی نشد! نکته ی دیگه اینه که فرقی بین کاربرای با سابقه و تازه وارد وجود نداره که حداقل سرویس من که چندین ساله مشتریشوتم حداقل تغییر نکنه و از همه ناراحت کننده تر اینه که شرکت هایی که اصلا معروف نیستم دارن این سرویس ها رو ارائه میدن، از دوستان عزیزم در این رابطه کمک میخوام که برای استفاده نا محدود با سرعت ثابت کدوم شرکت رو انتخاب کنم ؟:n28:
نقل قول:
تا اونجا که میدوم اکتر شرکتها ترافیک تضمین شده گذاشتن و یا کلا برداشتن
دوستان من اندیشه 128 نامحدود دارم 6 گیگم تموم شده میتونم حجم اضافه بخرم ؟ تا دوباره سرعتم بره بالا ؟
نه متاسفانهنقل قول:
این موضوع در رابطه با همه ی شرکت ها صدق نمیکنه
خوب.. سرويس ما رو كه از 7 ماه ريست كردن به يك سال! 35 گيگ هم ريخته بودن تو حساب كه امروز كردنش 60 گيگ! كلا معلوم نيست دارن چيكار ميكنن و اين 5 ماه كه مصرف كردم چي ميشه اما به نظر اوكي مياد. :n02:
در ضمن احتمالا همه ميدونين اما فيض بوك ويديوها رو به صورت خودكار پخش ميكنه كه اگه تو تنظيمات آف كنيدش مصرفتون به شدت پايين مياد، گفتم شايد يكي ندونه. :n01:
داداش انديشه تو پشتياني و مشتري مداري افتضاحه! من خودم 3-4 سال مشتريشون بودم حاضرم بي اينترنت بمونم برنگردم انديشه! فكر ميكنن دارن لطف ميكنن اينترنت دايال آپي رو قيمت خون پدرشون ميكنن تو پاچه مون! :n21:نقل قول:
مخابرات كه نامحدود نداره، شاتلم كه محدوديت دانلود داره واسه سرويساي نامحدودش!! :n02: فكر كنم بهترين انتخابت پارس آنلاين باشه.
دوستان شنیدم 128 نامحدود شاتل 11 گیگ میده با سرعت دانلود 100 کیلو بایت و بعد این که 11 گیگ تموم شد سرعت 60 کیلوبایت برای دانلود میده درسته ؟
البته 30 هزار تومن .
درسته ؟
اگر اینطور باشه خیلی خوبه اندیشه با این نامحدودش گند زده .
هردم از این باغ بری میرسد
نغزتر از نغزتری میرسد
امروز زنگ زدم 2020 گفتم این حجم ما چی شد بالاخره. یک بار حضوری و تیکت آخرش از 25 گیگ 6 گیگ نصیب ما شد. میگه دنبالش نباشین:n04: از هفته دیگه می خوان یه قانون بذارن که هر کسی هر چقدر حجم میگیره (با طرحش نه حجمی که بعدا خریداری میکنه و به بخش رزرو میره) سر اتمام ماهش میسوزه و اضافش به ماه دیگه منتقل نمیشه. بگو این همه تغییر به خاطر چی بود:n21:
سلام دوستان
برای مانیتور کردن پهنای باند مصرفی خودتون از نرم افزار Net Guard استفاده کنید
می تونید دقیقا مقدار مصرف هر برنامه و یا پروسس که تو سیستم فعال هست رو ببینید.
یه پینگ میذارید ببنیم اوضاع شما چطوره ؟
یعنی صاحاب نداره؟نقل قول:
بی در و پیکره؟
این مسخره بازیا چیه؟