سلامنقل قول:
والا کار اصلا ساده ای نیست. یه جورایی به این موضوع میگن jtag
سلامنقل قول:
والا کار اصلا ساده ای نیست. یه جورایی به این موضوع میگن jtag
پاساژ لباف ببرم اونجا برام اینکار رو میکنند راستش خسته شدم نمیدونم چرا اینجوری شده دستگاه میبرم تعمیر 4 روز عالی کار میکنه بعد دیگه دی وی دی هارو نمیخونه حالا فرق نمیکنه بازی تو هارد باشه یا نه همین که دیسک رو میگذارم میگه درش بیار دیسک رو یعنی اصلا نمیچرخونه !!!! نمیدونم از دی وی دی های رایتی میتونه باشه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان الان اسلیم 4 گیگ کپی خور شده کامل؟
یعنی هیچ مشکلی نداره ؟ بدون نگرانی بگیریم؟
کپی خور کامل نه نشدهنقل قول:
البته با تعویض برد درایو میشه کپی خورش کرد که به نظرم به صرفه نیست
اگه خیلی عجله داری یک دونه غیر کپیشو بخر و تا اومدن ha ck کاملش صبر کن
آرش جان چیکار کردی با بدخت ؟!؟! :31:نقل قول:
نقل قول:
من اکثر بازی هاش رو گرفتم ولی با همون ادونچر تو خودش با kinect sport و dance central بیشتر حال میکنم.
میل خودت هست ولی اینطور که از صحبت اساتید فهمیدم برد عوض نکنی بهتر هست البته توی یک پست خوندم که میشه برد رو عوض کنن ولی برد اصلی خودش رو بگیر از فروشنده تا وقتی که خودش ه*ک شد همون برد اصلی با ه*ک رو داشته باشی که البته هزینش فک کنم یکمی زیاد باشه.
Elite هم میتونی بخری
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه ما كه بيسواتيم:31: بخريم و صبر كنيم تا هك كامل بشه براي كپي خور كردن نياز به باز كردن كنسول نيست.
ممنون.
سلام. در هر صورت حتما باید کنسول باز بشهنقل قول:
سلام دوست عزيز
اگه ما كه بيسواتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخريم و صبر كنيم تا هك كامل بشه براي كپي خور كردن نياز به باز كردن كنسول نيست.
ممنون.
salam دوست مننقل قول:
برای کپی کردنش نیاز هست تا کنسول باز بشه
الان بردو عوض کنی فایده نداره.همون که گفتی بخر و تا اومدن کامل ه*ک صبر کن
سلام دوستان.
بعد از 2ماه بلاخره چشمم به اینترنت خورد :31:!!!!
(بعلت امتحانات مجبور شدم چند ماهی نباشم !!!)
الان که اومدم دیدم قیمت Xbox خیلی گرون شده !!! (یکی دو ماه پیش قیمت ارکید 230 بود ولی حالا شده 320 تومان !!!! چی شده دوستان ؟؟!!! نکنه یارانه رو از روی Xbox برداشتند :31::27:؟؟؟!!!).
راستی قضیه ی آپدیت جدید مایکروسافت و قفل بازی AC III چی شد :31:؟؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان.:40:
پس همگي ميگين كه من الان بخرم بعد كه هـــكش كردن ببرم بدم درستش كنن!
آره ديگه فعلا با ادونچرهاش حال ميكنيم تا يكي دو ماه ديگه:31:
پي من فعلا يه كنسول خام ميخرم تا ببينم چي ميشه!!
خريد گروني ميكنم ولي خوب يك بار كه بيشتر نيست.
Xbox360 Slim 250Gb + kinect
:31:
یارانه حذف شده دیگه همه چی به قیمت های جهانی نزدیک میشه ! منتهی ما از جهان بالاتریم :27:نقل قول:
خیلی هم فرق نکرده جای 2 و 3 اول قیمت جابجا شده دیگه :31:
برای دستگاه های فت که LT+ اومده و کاملا حل شده.
واسه اسلیم هم معلوم نیست هنوز
رفیق مبارکت باشهنقل قول:
تو اسلیم میخوای یا برات فرقی نداره؟به نظرم اگه برات فرقی نداره یه الیت بخر با کینکت چون راحت کپی میشه و میتونی چندین بازی براش بخری و حال کنی اگر هم با اسلیم حال کردی همونی که گفتی خیلی خوبه
بازم مبارکت باشه
راستی خواستی بخری پیشنهاد من به تو میثم هست
بروبچ این
Xbox360Wireless Networking Adapter
کجا گیر میاد و قیمتش چجوریاست؟!
دوست داشتم حالا كه دارم ميخرم يه چيز جديد باشه. بهر حال قرار نيست كه هر سال عوضش كنم!نقل قول:
رفیق مبارکت باشه
تو اسلیم میخوای یا برات فرقی نداره؟به نظرم اگه برات فرقی نداره یه الیت بخر با کینکت چون راحت کپی میشه و میتونی چندین بازی براش بخری و حال کنی اگر هم با اسلیم حال کردی همونی که گفتی خیلی خوبه
بازم مبارکت باشه
راستی خواستی بخری پیشنهاد من به تو میثم هست
هم خوشگل هم جمع و جوره. هم طراحي بهتري داره!
من اليت داشتم. متاسفانه يه اتفاقي واسش افتاد كه خراب شد بعدش هم درستش كردم و دادم به پسر خالم. البته از ميثم نخريده بودم. يه يارويي تو همون پاساژ لباف. بچه بدي هم نبوداا. جولم هم تست كرد. ولي خوب من يه هفته باهال كار كردم. اش شانس من يه ديسك گذاشتم توش هنگ كرد. ديگه هيچي رو نخوند. ديسكه رو كه اولش بيرون هم نميداد!!
فكر كنم مشكل از ديسك بود. نميدونم!!
ولي خوب دل چركينم كرد!
گفتم حالا كه دارم ميخرم. ورژن جديدش هم اومده. بذار جديد بگيرم! :31:
از لحاظ قيمتي هم خيلي فرق نداره
380 +230 = 610
ولي اسلم و با كينكت رو ميثم ميده 585
ميصرفه اسليم بگيري. تازه جديدم هستش ديگه:27:
بعدشم. اگه هـــك بشه. 100 درصد گرون ميشه!
هـــكر ها كارشون درسته.:27:
پس این هـک کامل کی میاد؟نقل قول:
زیر پامون علف سبز شد انقدر منتظر موندیم.
بابا میخوام NSF, AC:Brotherhood و اینا بازی کنم:19:
سلام دوستان
الان قیمت ایکس باکس 360 اسلیم همراه با کینکت چنده؟؟؟
من اطلاعات زیادی در مورد ایکس باکس ندارم
تو مدل های قبلی میگفتن چند نوع برد هست چی بود (دقیق نمیدونم.اصلا نمیدونم:13:)که یه سری خیلی زود 3 چراغ قرمز میشه یه سری دیگه دیرتر میشه حالا تو اسلیم هم همین صحبت ها هست؟؟؟؟
دقیق معلوم نیست کی میادنقل قول:
فکر کنم تا یکی دوماه آینده شایدم بیشتر طول بکشه.خدا میدونه:20:
585 هزار تومن 250 گیگنقل قول:
485 هزار تومن 4 گیگ
اسلیم اصلا و ابدا طوریش نمیشه و با خیال راحت بشین 10 ساعت بازی کن
اون قدیمیها مال سال 2009 به قبل بودن که بردشون فالکون بود و داغون میشد.البته بعضی از دوستان(پدرام جون خودمون:10:)
بردشون فالکون هست و هنوز طوریش نشده.بستگی به طرف داره.الان بردهای فالکون دیگه نیست و همشون جاسپرن.
خلاصه این اسلیم ها هم هیچیشون نمیشه.شنیدم رو اسلیمها پتو بکشی خودش خاموش میشه
ادرس جدید بدون قیلتر سایت xbox توسط خودم!:31: حداقل تا 1 ماه دیگه کار میکنه
کد:http://216.218.254.6/index.php/1010110A/5d424f46bebedc30e37ceb909ad08abc2da19c0d10016a497f749615255
این bb code is tooo big یعنی چی؟:9:بعضیا 6 متر امضا دارن ! حالا ما 6 تا کلمه مینویسیم ارور میده؟؟
نقل قول:
سلام... داداش حس نمیکنی جاش اینجا نیست؟:31: (یعنی کد بی بیش خیلی بزرگه):27::16:
فونتت رو بزاری روی 2 یا 3 درست میشه:20:
یا حق
خداییش کاریش نکردم فقط بعضی از دی وی دی هایی که خریدم رایتی بود !!! میشه گفت 3 تاش بقیه از این نقره ای ها بودنقل قول:
جیتگ جواب میده به نظر شما؟
رفیق سایت ایکس باکس به لطف خداوند باز شدنقل قول:
دیگه نیازی نیست سایت درست کنی
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
آرش منظورت از این نقره ای ها همون play boxه؟؟؟نقل قول:
ببینم منظورت از نقره ای ها که Play Box نیست !؟؟!نقل قول:
اگه از این نوع DVD استفاده کردی حتما باید درایوت رو عوض کنی .
تعمیرش هم فایده نداره کلا درایو مستحلک شده و باید عوض بشه.
فقط سعی کن درایو رو نسوزونی تا بشه DVDKey رو در آورد برای تعویض.
فکر میکنم درایو هم بین 20 الی 30 باشه.( قیمت ندارم :31: )
سعید من یه بازیه play box دارم.بندازمش بره؟؟؟نقل قول:
آخه بهترین بازیمه:red dead redemption
چیکار کنم؟اصلا چرا اینا میترکونه درایوو؟
اموزش کامل نصب lt+ برای درایو liton که قبلا LT روش نصب بوده بدید ممنون ؟
ممنون از راهنماییتنقل قول:
یه سوال دیگه
حالا به نظر خودت کدومو بگیرم بهتره؟؟؟
250 گیگ یا 4 گیگ؟؟؟؟:10:
خودم یه هارد 500گیگ اکسترنال دارم
با اون میشه کاری کرد اگه 4 گیگ بگیرم؟؟؟
ببین به خاطر 100 تومن ایکس باکست رو ناقص نکن یدونه 250 گیگ بگیر .چون بعدا مجبور میشی که هارد براش بگیرینقل قول:
ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه
250 گیگ یا 4 گیگ؟؟؟؟
از هارد 500 هم فقط می تونی از 16 گیگش استفاده کنید
دوستان کسی بازی اورجینال fifa 11 ایکس باکس برای فروش نداره ؟
360 من یک هارد 60 گیگ داره ، زیاد هم هست - البته من زمانی خریدم که 60 گیگی بود و 120 گیگی و بیشترش وجود نداشت :31:نقل قول:
ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه
250 گیگ یا 4 گیگ؟؟؟؟
با این حال من هم مثل دوستان پیشنهاد میکنم 100 تومن بیشتر بده و خودت رو راحت کن ، روی 360 های 4 گیگی بازی نمیتونی نصب کنی چون یک بازی حد اقل 6 گیگ فضا لازم داره . البته میتونی بازی ها رو روی USB های اکسترنال نصب کنی ولی دردسرت خیلی زیاد میشه ، بعضی ها هم هستند مثل یکی از دوستان من با هر بازی که میخره یه USB هم میخره و اون بازی رو روی اون USB نصب میکنه و هر وقت که میخواد بازی کنه هم دیسک رو میذاره و هم USB رو وصل میکنه میشینه بازی میکنه ، هاردش هم پر از فیلمه !
مثل اینکه آپدیت جدید اومده.موقعی که وصل میشی به لایو پیغام میاد.میگن فعلاً دانلود نکنید تا یه وقتی بن نشید.
باید صبر کنیم ببینیم چه خبره
داداش از کجا باید بفهمم پلی باکس هستش روشون که ننوشته فقط یه بازی روش نوشته play box که اصلا اجرا نشد و استفاده هم نکردم تا حالا رنگش هم طلایی هستش اکثر بازی هام رنگش نقره ای هست که راحت بالا میومد:21:نقل قول:
3 تا هم رایتی بود کال آف بلک آپس و کشتی کج2011 که خوب هم بالا نمیومد چند بار باید میگذاشتم تا یه بار میخوند!!!:13:
بردم تعمیر هم یارو گفت درایوت خرابه باید تعویض بشه و 70 تومان کلا خرجش هست!!!!!!! :2: گرون نمیگه؟:18:
چیکار کنم که دوباره اینجوری نشه بازی رو از کجا بگیرم که مطمعن باشه ؟ دهنم سرویس شد از این دستگاه خیری ندیدم یه مدت تو مغازه گذاشتم مامورا اومدن 50 هزار تومان بازی هامو جمع کردن که چرا هولوگرام نداره حالا هم که اینطوری:41:
تو isp من هنوز ف_یلتره:23:نقل قول:
رفیق سایت ایکس باکس به لطف خداوند باز شد
دیگه نیازی نیست سایت درست کنی
نه عزیز چرا بندازی بره !! یه DVD9 خام بگیر از روش یه کپی بزن.نقل قول:
والا 2 مورد بیشتر نداره , یا میزان وضوح سطح CD پایینه که باعث میشه لنز برای خواندن اطلاعات هی Focus و OnFocus کنه یا اینکه دیسک کلا Calibration نمیشه و در زمان چرخیدن لنگ میزنه .
روشون مینویسه همونطور که خودت گفتی .نقل قول:
پس دیسک هایی که استفاده میکنی Play Box نیست و از این نقره ای هاست.
ببین دیسک کپی مشکلی نداره ولی درایوی که اونو رایت کرده و نوع DVD9 و سرعتش تأثیر گذار هست.
اگه دسترسی به جاهایی که دیسک خوب میدن نداری میتونی از طریق اینترنت بازی بگیری که Pinata یکی از شرکت های عرضه ی بازی به صورت اینترنتی هست که جنساش هم خیلی خوبه و راضی کنندست.
والا 70 تومن که یکم زیاده !! ولی باز من خیلی وقته بازار نرفتم قیمت هیچی رو ندارم متاصفانه.
شما اینو ببر پیش آقا میثم ( یکی از بچه های همینجاست) میده برات درست کنن. حداقل هر قیمتی هم بده نسبت به کاری که انجام میده منصفانه است.
سلام یه سوالی پیش اومد من یه چند ماهیه که از قافله عقبم یه سوال دارم این داشبورد جدید(جدید هم نیست ها همون که واسه کینکت اومد)مشکلش برای کپی باز ها حل شد خواهش میکنم توضیح بدید
آقابون قیمت xbox تغییری نکرد ؟؟؟
ما هنوز تو کفیم :19:
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز به طور کامل حل شد. شما با اپدیت فریم ویر ( درایو ) به LT+ میتونید راحت این آپدیت رو نصب کنید که هم میشه کینکت رو وصل کرد و هم با خیال راحت تمام بازی ها رو اجرا میکنه . بعلاوه اینکه فعلا مشکل لایو نداره و می تونید راحت لایو برید.
مرسی ولی چه جوری این کارو کنم؟؟؟نقل قول:
باید بدی بیرون برات بریزننقل قول:
کار هر کسی نیست.کنسول باید باز بشه
دوستان!توروخدا فحش ندین که چرا سرچ نکردی تاپیکو خداوکیلی 2000 صفحرو نمیشه سرچ کرد ! :دی
سوالم این بود : اگه بازی ها رو همینجوری رایت کنم ، خراب میشه بازی؟
اگه آره پس چطوری باید رایت کنم؟
همه چیز اینجا نوشته شده :نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462