حدس.میزنم.نمیدونم.چرا.نمیشه .فاصله.space.بندازم.بین.حروفنقل قول:
Printable View
حدس.میزنم.نمیدونم.چرا.نمیشه .فاصله.space.بندازم.بین.حروفنقل قول:
اره نمیشه اسپیس بندازی. متن رو من یه جا نوشتم بعد اومدم اینجا پیست کردم.نقل قول:
هر ازگاهی نمیشه space انداخت
به هر حال آثار جمع آوری بسته های شبانه رو میشه مشاهده کرد:
تغییر تعرفه / افزایش قیمت هر گیگ / کوتاه شدن زمان مصرف و...
یعنی الان دیگه 2- 7 هزار تومن نیست؟
بسته تا 11 مشخصه که برای اپراتور خوب نیست اگر منم بودم جمع می کردم. خودشون هم به اشتباهشون پی بردن اما ساعت 2 تا 7 قضیش فرق می کنه شبکه بیکاره و از طرفی هم نامحدود نامحدود هم که نیست. همراه اول نده میرن سراغ ایرانسل . ایرانسل هم پول کمی درنمیاره بابت همین ساعتی ها
به نظر من هم شبانه های موبایل فعلا میمونن، مگر اینکه و به احتمال زیاد منتقل بشن به سرویس های TD. شبانه موبایل به نظرم با ADSL کمی متفاوت هست. تو شبانه موبایل شبکه تقریبا بیکاره و مثل ADSL هم نیست که کاربر ثابت و قرارداد بسته داشته باشه و هر کسی آزاده که یه ماه اینترنت بخره ماه بعد نخره، به همین خاطر درآمد دیتا اپراتور موبایل کاملا متغیره. همین قضیه حکم میکنه که اپراتور هر جوری هست فضا رو رقابتی تر کنه و مشتری بیشتری جذب کنه. ظرفیت شبانه این اپراتور یه سرمایه پرت حساب میشه که در هر صورت اپراتور داره براش هزینه میده، حالا این صد درصد به نفعشه که بیاد از این ظرفیت استفاده کنه و بخشی از هزینه را جبران کنه و در عوض روی بسته های روزانه و قیمت اونها مانور بده. به نظر من هم توی این رقابت ایرانسل یه پله از رایتل و همراه اول جلو تره و با بسته های متنوعی که میده سعی میکنه گوی رقابت رو از اونها بگیره. حالا فکر میکنم در آینده این ظرفیت به سرویس TD منتقل بشه چون اینجوری دو اپراتور دیگه ضرر میکنن و مشتری از دست میدن و با قدرت و نفوذی که دارن ایرانسل رو متوقف میکنند. فعلا که سرویس TD صرفه اقتصادی نداره و باید ببینیم ایرانسل چه نقشه ای میخواد پیاده کنه
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
خبر جدید. همین الان دکل سمت ما 4G شد! دیدم آنتنم هی میره میاد رفتم تو تنظیمات چک کردم دیدم شبکه 4G همراه اول هم اضافه شده. حالا تست سرعت هم میگیرم میزارم به زودی
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
کدوم منطقه/شهر؟نقل قول:
تهران-ازگل. البته الان از لیست شبکه ها خارج شد. تست هم کردم فعلا وصل نمیشه. احتمالا فردا پس فردا عملیاتی بشهنقل قول:
برای منم 4g رو پیدا میکنه ولی میگه امکان رجیستر شدن به این شبکه نیست فعلا.
احتمالا باید بسته آلفا+ بخرید برای اتصال.
من با بسته 2 تا 7 هم تست کردم باز وصل نمیشد.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
برای وصل شدن به 4G همراه اول باید بسته یک ماهه داشته باشیننقل قول: