حدود یکسال پیش مدل FW46GJ رو گرفتم. خیلی هم راضیم.
ولی یه چند وقته نمیتونم رایت کنم.
فکر می کنین مشکل از کجاست؟
Printable View
حدود یکسال پیش مدل FW46GJ رو گرفتم. خیلی هم راضیم.
ولی یه چند وقته نمیتونم رایت کنم.
فکر می کنین مشکل از کجاست؟
دوستان من این مدل ایسر را خریدم (دو سه روز پیش) مشکلش اینه که در اولین مرحله که ویندوز نصب شد روش و به خانه آورئم دیگه ویندوز بالا نیامد که فروشنده گفت چون هارد را دینامیکی کردم اینطور شده دوباره ویندوز سون 64 بیتی نصب کرد. الان این ویندوز دیر بالا میاد و اینکه نمیشه با موبایل براش بلوتوث فرستاد یا برعکس. تو قسمت device manager هم بعضی موقع نشون میده که درایو بلوتوث نصب شده و بعضی موقع نشون میده که نصب نشده.
مشکل میتونه از سخت افزار سیستم باشه یا ویندوزش مشکل داره؟
سلام ماجرا از این قراره که بنده یه ایسر اسپایر وان داره با رم 1 و هارد 160 گیگ که میخوام رمش رو به (1.5) وهاردش رو به 500 ارتقاع بدم این وسط 2 تا سوال از شما پیشکسوتان دارم .1.رمی که توی تک اسلات این مدل نت بوک هست512M DDR2-667 PC2 5300-Uرمی که من به سختی پیدا کردم اینه1G DDR2-800 PC2 6400-Uو اما سوال : این رم روی این نت بوک جواب میده ؟ اخه توی یه سری از سایت های خارجی خوندم یارو 2گیگ انداخته بود نت بوک بوت نمیشد یا یکی دیگه 1گیگ انداخته بود وایر لس و یو اس بی هاش کار نمیکرد .2..قیمت بروز رم 1 گیگ لبتاپ و هارد 500 گیگ 2.5 اینچی لبتاپ چنده ؟مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی
نقل قول:
جوال نمیده نخر چون باس یکی 667 اون یکی 800
سلام يك dell xps 1530 دارم
يكسري بزنامه شايدم درايو رو unistall كردم
الان ديگه هيچ dvd رو توي درايو مي گذارم تشخيص نميده با اينكه دي وي دي ها توي كامپيوتر خوانده ميشه
lموضوع اينه كه دي وي دي هاي خود لپ تاپ رو هم تشخيص نميده كه ريكاوري يا هر كار ديگه بتونم انجام بدم
سلامنقل قول:
برو توی دیوایس منجر ببین علامت خطر زرد رنگی داره
اگه داره گزینه اسکن رو بزن تا شاید خودش درایور رو نصب کنه
اگه علامت زرد رنگی نبود مشکل از درایور نیست مشکل از خود دیویدی رایتر هست
دوستان vaio باز لطفا کمک کنن... :19:نقل قول:
سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
اشکال کار از کجاست؟
سلامنقل قول:
تکنولوژی ساخت رم به این صورته که با باس حداقل کار میکنند یعنی صرفا احتیاج نیست رم 667 باشه و با رم 800 هم جواب میده ولی حداکثر باسش میشه 667 مشکل من اینجاست که بعضیها میگن اگه رمش مثلا از برند samsong هست باید رم جدید هم از برند samsong باشه
دوستان کارشناس لطفا نظر بدن plz
سلام این تایپیک رو یه نگاهی بنداز ببین چطورهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=466479