نگیر پشیمون میشی .... من که جزو بهترین مناطق بودم چند ماهه افتضاح شده بیچاره جاهای دیگه !نقل قول:
Printable View
نگیر پشیمون میشی .... من که جزو بهترین مناطق بودم چند ماهه افتضاح شده بیچاره جاهای دیگه !نقل قول:
احتمال اختلال درمراکز قندی،اکبری،گمنام،پیام نور
روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد به دلیل عملیات کابل برگردان با هدف توسعه در مراکز مخابرات قندی ، اکبری ، گمنام و پیام نور از تاریخ شانزدهم بهمن ماه به مدت 72 ساعت احتمال اختلال در این مراکز با پیش شماره های ذیل وجود دارد .
مخابرات قندی :5515-5516-5557-5580-5581-5589-5560 الی 5563
مخابرات اکبری : 7711-7712-7714-7739-7778-7779-7796-7732 الی 7735
مخابرات گمنام : 7705 الی 7708 - 7736 الی 7738
بر اساس این گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین در مرکز مخابرات پیام نور از ساعت دو بامداد به مدت چهار ساعت دچار اختلال می شود .
سلام
من جدیدا حس میکنم ترافیکم بیشتر از اونی که خودم استفاده میکنم مصرف میشه، آخه پسوردمو یکی دو نفر میدونن میخواستم دوستان راهنمایی کنن که چطور میتونم پسوردمو عوض کنم
تو خود سایت صبانت رفتم عوض کنم ولی نوشته بود باید توی تنظیمات مودم هم اعمال بشه ولی اونشو دیگه بلد نیستم
به خود شرکتم زنگ زدم ولی خوب تو ایران خدمات پس از فروش معنی نداره، یعنی بدون پول دادن معنی نداره
یارو میگه اگه بلدی خودت درستش کن اگه نمیتونی مودمتو وردار بیا اینجا !!!
مودمم هم Tp link TD8811
ممنون :11:
عزیزان یکی میتونه توضیح بده من چجوری میتونم از صبانت 1 مگ بگیرم؟مدارک و چیزهایی که لازمه
ممنون
احتمال اختلال در مرکز کاظمیان
از ساعت 8 روز سه شنبه مورخ 25/11/90 به علت برگردان طبقه اول MDF مرکز مخابراتی کاظمیان احتمال اختلال 72 ساعته جهت پیش شماره های 4430 الی 4435 و 4495 مشترکین محترم این مرکز در محدوده ذیل پیش خواهد آمد
از شمال : پارک جنگلی کوهسار
از جنوب : بزرگراه آیت ا.. کاشانی
از غرب : رودخانه کن
از شرق : بزرگراه شهید باکری
احساس نمی کنید سرعت شبانه داغون شده؟
افتضاح شده!
ساپورتر عزیز میشه پیگیری کنید که چرا سرعت شبانه پایین اومده؟؟ برای همه تو یک زمان؟ مرسی :11:نقل قول:
احتمال اختلال در مراکز مالک اشتر و 13 آبان تهران
به علت انجام عملیات فنی در مراکز مالک اشتر و 13 آبان شهر تهران احتمال اختلال در این مراکز در مورخ 18/11/90 وجود دارد
سلام دوستان
من یه دوسالی هست دارم با اینترنت صبانت کار میکنم و مطلبی که باعث ناراحتیم شده اینکه چرا اینا دروغگو هستن
چند روز پیش بود که سرعت 256 سفارش دادم بعد از فعال شدن با کمال نا باوری دیدم سرعتم هیچ فرقی نکرده و حتی کمی هم پایین اومده با مرکز پشتیبانی تماس گرفتم بهم گفتن که سرعت 128 با 256 هیچ فرقی نمیکنه و میخواستی نگیری و بعد یه پیشنهاد دوستانه کرد که باز به همون سرعت 128 برگرد... .
این گستاخیشون جالبه که کاربرا را احمق فرض میکنن اولش که داشت میگفت سرعتتون خیلی خوبه مشکل چیه که وقتی من براش توضیح دادم که چرا سرعتم بالا نرفته اونوقت بود که همون حرفایی که در بالا نوشنم را گفت
من که به شخصه می خوام اینترنتم را عوض کنم.
شما خودتون قضاوت کنین سرعت 128 دانلود رو 108 کیلو هست و سرعت 256 باز همون 108 کیلو باید باشه...؟!
این در حالیه که یکی از دوستام اینترنت یه شرکت دیگه ای را داره همون 128 هستش ولی سرعت دانلودش به 130 و 150 هم میرسه تازه رفته سرعت 256 گرفته که سرعت دانلودش از 210 هم گذشته ؛ اینترنت شبانش که خیلی باحال تره از ساعت 1 بامداد شروع میشه تا 6 صبح رایگان بدون تغییر دادن یوزر و پسورد نه مثل صبانت که از 3 بامداد هست تا 7 صبح اونم حتما باید یوزر و پسورد را تغییر بدی تازه محدودیت سرعت هم داره !!!
اگه صبانت بخواد همین طوری ادامه بده مشتریاش رو از دست میده...!