من یه مشکلی دارم تا حالا سه تا فلاش پلیر نصب کردم
نصب میشه ولی چیزی اجرا نمیکنه
خودش هم ارور باز شدن میده
نبود یاوری ؟
من یه مشکلی دارم تا حالا سه تا فلاش پلیر نصب کردم
نصب میشه ولی چیزی اجرا نمیکنه
خودش هم ارور باز شدن میده
نبود یاوری ؟
دیشب به 2.2.1 تغییر دادم و کلی هم با گوشی ور رفتم ، خدا رو شکر فعلا که خیلی عالی شارژ نگه داشته از دیشب تا حالا .نقل قول:
من تا اونجا که یادمه شما هم خیلی با شارژ گوشی مشکل داشتی ، شما با بهینه سازی باتری تونستی مشکلت را حل کنی ؟
چون منم خواستم بهینه بکنم ولی حقیقتا نتونستم گوشی را روت کنم و از خیرش گذشتم .
سلام دوستان
فرق بین i9000 و i9003 فقط تو صفحشه؟؟؟یکی کامل توضیح میده؟
بعد قیمت i9003 حدودا چنده ؟ یکی از دوستام یه i9003 تمیز بدون خش با کیف همه لوازم میگه 340 تومن به نظرتون میارزه؟؟؟
دوستدار شما یاشار
340؟!! اگه واقعا سالمه قیمتش عالیه!!نقل قول:
من بارها این جا گفتم رام 2.3.3 شارژش بده ولی اصلا کسی گوش نمیکنهنقل قول:
دلیلشم اینه این رام باگ داره ! واگه دقت کنیین میبینین که مصرف android os تو این رام به شدت بالا میره ! ( بعضی وقتا البته )
این مشکل تو رام های 2.3.4 اصلا نیست
در ضمن کالیبره کردن هم تاثیر تو مصرف شارژ داره ولی وقتی یه رام خودش مصرفش بالاست مثل 2.3.3 فایده نداره
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
برای منم نشون نمیده !!
نه دیگه شما میتونی از اینترنت رام رو دانلود کنی و طبق آموزشی که توی همین سایت هم هست مرحله به مرحله بری جلونقل قول:
آره منم شدید مشکل داشتمنقل قول:
من نسبت به رام غیرت ندارم : دی
ولی الآن باش مشکلی ندارم
چیزه من این روش های بهینه سازی رو انجام دادم ، بعد بازم انجام دادم ، بعد خاموش شارژ کردمو کلی از این کارا
و کم کم با گذشت زمان باطریم کالیبره شدو الآن حالش خوبه
الآنم دلم میخواد رامو ارتقا بدما ، اما به دردسره باطریو دوباره بهینه سازیش که فکر میکنم منصرف میشم : دی
نقل قول:
آره حق با شماست
یه وقتایی ،البته کم ، یهو الکی گوشی داغ میشه که باس ری استارتش کرد وگرنه باطریو میخوره
میگم شما با 2.3.4 شارژتون با یه استفاده ی معمولی چقدر دووم میاره ؟
چه جوری میشه حلش کرد برادرنقل قول:
یه سوال دیگه گوشی فایل جاوا پشتیبانی میکنه ؟ کلا چه جوری جاوا اجرا کنم ؟
امروز هر کاری کردم باطریم خالی بشه تا خاموش بشه بزنم به شارژ
با 3 درصد گذاشتم واسه خودش یک ربع فیلم پخش کرد و یک ربع هم بازی کردم البته خود گوشی درخشش صفحه رو آورده بود پایین
شما رامتون چیه ؟نقل قول:
اگه من راه حلشو میدونستم که دیگه این مشکلو نخواهم داشت : دینقل قول:
سلام . دوستان من رام 2.3.4 gingerbread xxjvr رو فلش زدم رو گوشی . مصرف باتری گوشی ( بدون رفرش کردن و .... ) عالی شده . دیشب ساعت 2 که خوابیدم تا ساعت 10 2 % کم شده از شارژ گوشی
الانم بعد نیم ساعت پلی بودن موزیک و ور رفتن و روشنایی صفحه تا آخر 1 % کم شده . فوق العاده شده :دی