مرسی عزیز.نقل قول:
Printable View
مرسی عزیز.نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم .
شما از کجا هستید ؟
تا شماره نمایندگیشو بهت بدم
شفاف سازی :31:نقل قول:
من 128 از داتک دارم و الان دقیقا 8 ماهه که دارم استفاده می کنم. سرعت دانلود 14-15-16 متغیره ، از رپید شر هم با 16 دانلود می کنه ..یعنی با ماکزیموم.. من تا حالا در عرض این چند ماه فقط یکبار مشکل جدی داشتم ، اونم موقعی بود که گفتن کابل فیبر نوری قطع شده و از این حرفا و سرعت به شدت پایین بود. هر دفعه هم که زنگ می زنم ، خیلی با احترام صحبت میکنن. و هیچ بدی تا حالا ازشون ندیدم
داتک نوسان سرعت اصلا نداره.. سرعتش آخر شب یا اول صبح بیشتر میشه..ولی هیچ وقت کم نمیشه
راستش من نشنیدم تا الان کسی از داتک بد بگه. الان اکثر همکارام از داتک گرفتن و مناطق مخابراتی مختلف هستن..همه راضین!!..
اون آشغال تک را که شنیدین ، برای آسیا تک می تونه صدق کنه ، اونم در یک سری از مناطق مخابراتی که شلوغه..ولی نه داتک
البته من معتقدم که هر چی بیشتر پول بدید آش می خورید. خودم فکر می کنم بین این آی اس پی ها، سپنتا از همه بهتره..ولی خب پولش هم بیشتره دیگه!!!
خب من الان وصلم... مشکلی نداره..اگه دیال آپه چرا زنگ نمی زنین، بهشون بگین..اونا وظیفه دارن بهتون جواب بدن.نقل قول:
مودم asus هم خوبه 602 و 604 داره، که 604 ، چهار پورت لن داره. و 602 یک پورت Usb و فکر کنم یک پورت لننقل قول:
خيلي ممنون. پس داتك هم به منطقه ربط داره. احتمالاً منطقه ما كه داتك تازه راه افتاده حالاحالاها خلوت باشه.نقل قول:
والا برا من که جدیدن بهتر شده نصبت به سال پیش(مشکوک میزنه:13:)نقل قول:
:13:نقل قول:
والا برای من از بعد از عید سرعت بهتر شدهنقل قول:
اره این مورد برای تمام شرکت ها صادق است.ادم می مونه چی کار کنه:41:نقل قول:
کاملا" موافقمنقل قول:
هر چقدر پول بدید همونقدر آش میخورید.
خود من به شخصه پول زیاد دادم و الان دارم آش خوب و زیاد میخورم:21::18:.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چقدر پول دادين؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
دهنتون نسوزه!!!!
از چه شركتي سرويس ميگيرين؟
100% اين ADSL براي شركت هست كه ماهيانه صدها هزار تومن ميدن.
من تهرانم. لطفا یه حدود قیمت هم هم به من بگو. از راهنمایی در مورد مدم asus هم ممنون.نقل قول:
به نظر شما این سرعت برای 128 خوبه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]