اسم تاپیک بررسی وایمکس مبین نته. من 1 سال پیش که میومدم اکثریت راضی بودن(از جمله خودم) ولی حالا اینطوری شده.نقل قول:
Printable View
اسم تاپیک بررسی وایمکس مبین نته. من 1 سال پیش که میومدم اکثریت راضی بودن(از جمله خودم) ولی حالا اینطوری شده.نقل قول:
ولی محتوا ، کسانی جمع شدند که ناراضی هستندنقل قول:
من خودم وقتی میخواستم بگیرم همین 5ماه پیش دیدم همه ناراضی هستند و به این نتیجه رسیدم که ناراضیها ایتجا جمع شدند ، و توجه نکردم و خریدم و بسیار راضی هستم
من الان وایمکس ایرانسل دارم! با سرعتش مشکلی ندارم! 512 دارم و سرعت دانلودم معمولا بین 62 تا 66 e! اما از پشتیبانیش راضی نیستم و هم اینکه مث مبین نت تایم رایگان نداره! امروز تو نمایشگاه الکامپ با یکی از فروشنده ها ی مبین نت صحبت کردم و خیلی تعریف کرد از وایمکسشون (هرچند که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!) در کل وسوسه شدم که برم سراغ مبین نت! اما اومدم و بعضی از پستای این تاپیکو خوندم مردد شدم! بیشتریا ناراضین! کسی هست اینجا بتونه راهنماییم کنه که در مقایسه با ایرانسل ارزش داره 110 تومن هزینه ی مودم بدم و سرویس دهندمو تغییر بدم یا بچسبم به همون ایرانسل؟
این که چند نفر بگن ای بده نگیرین که دلیل نمیشه منم گرفتم پس چرا راضی هستم؟
حالت demo ترافیک 128 مگابایت و سرعت 1 مگابیت رو داره و صرفا برای تست شبکه توسط نصاب گذاشته شده ولی کاربر میتونه تا زمان فعال شدن طرح اصلی از اون استفاده کنه .نقل قول:
با ارسال مدارک اولیه مودم و طرح demo فعال میشه . پس از ارسال فرم گزارش نصب و مدارک مورد نیاز برای داشتن اینترنت با سرعتی بیشتر از 128 ( در صورت درخواست ) طرح اصلی فعال میشه .
کانکشن های وایمکس 3 مولفه ای هسنتد . من فقط مبین رو اطلاع دارم . به همین دلیل نمیشه اون ها رو در حالت bridge کانفیگ کرد و برای اتصال کانکشن ساخت .نقل قول:
سوکت های تلفن روی مودم برای سرویس VoIP هست که فعلا امکان استفاده از اون وجود نداره . شبکه وایمکس مبین نت کشور برای ارائه ی این سیستم بستر سازی شده . اما به زودی با هماهنگی با سازمان تنظیم مفررات رادیویی راه اندازی میشه .نقل قول:
راستی قیمت این مودم های جیبی چنده؟
سرویس من از نوع 512 یک ساله هست
مشکل اینجاست وقتی یه فایل را دانلود می کنی فایل کاملا درست دانلود نمیشه و فایل مشکل داره اما اندازه فایل دقیقا درسته.
یه فایل رو دو بار دانلود کردم و با یه ابزار مقایسه فایل مقایسشون کردم، اندازه فایل حدودا 12 مگ بود و در کل 8 جا با هم تفاوت داشتن. اندازه هر تفاوت هم حدود 2 یا 3 بایت بود.
مشکل از لپ تاپم یا تنظیماتش نیست چون سرکار یا جاهای دیگه مشکلی ندارم.
چه کار باید کنم؟
خب آره دیگه. البته اگه منظورت پسورد باشه. همون برای اتصال به شبکه کافیه.نقل قول: