این تاییدیه تحصیلی که باید بری تو پست فرمش را بگیری موقع فارغ التحصیل شدن فرستاده میشه تا مدارک تایید بشه یا همون موقع ثبت نام؟
ممنون
Printable View
این تاییدیه تحصیلی که باید بری تو پست فرمش را بگیری موقع فارغ التحصیل شدن فرستاده میشه تا مدارک تایید بشه یا همون موقع ثبت نام؟
ممنون
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم با تراز ۴۰۰۰تا ۴۵۰۰ تو استان تهران رشته معماری یا وری اطلاعات یا مهندسی کامپیتر چه لیساس چه فوق ترجیحا لیسانس شانس قبوای هست؟؟؟
دوست عزیز مهندسی کامپیوتر رو یادم رفته و دقیق یادم نیست ولی معماری و IT که نوشتین جزء رشته هایی هستن که تراز بالا میخوان حالا چه تهران چه حومه تهران + هر دانشگاهی هم آی تی نداره در مقطع کارشناسی !!!!!!
+
4000تا4500 هم 100% برای هر2تا رشته اول که گفتین خیلی کمه :دی مهندسی کامپیوتر هم فکر نمیکنم با این تراز بشه !!!!
شک دارم ولی شما به پاره وقت آی تی پرند فکر کن :دی احتمال داره اونجا بشه :دی
رشته دیگه چی؟یعنی کارشناسیم نیست؟نقل قول:
سلام!من میخوام اعتراض کنم به یکی از نمره هام ولی نمیدونم چی بنویسم که نه سیخ بسوزه نه کباب! :دی
حداقل 4 نمره بهم کم داده!چطوری درخواستمو بگم.میشه راهنمایی کنین؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
فقط هرچه زودتر این لطف رو بکنین ممنون میشم
سلام دوستان. من فيزيك 1 رو امتحان ندادم يكي از دوستان هم گفتن كه لازم نيست كاري بكني و خودش حذف ميشه ولي امروز رفتم سايت دانشگاه جلوي فيزيك 1 نوشتن غيبت و جلوي واحد افتاده در ترم هم نوشتن 3 و تو معدلم هم صفر تاثير دادن ولي جلوش ننوشتن صفر نوشتن غيبت. الان من چي كار كنم اين درس رو حذف كنم ؟
مگر دانشگاه آزاد نیستی؟نقل قول:
اصلا نمیشه چنین چیزی
یک بار من دیدم ای نطور شد که فرداش برای بچه ها درست شد.
نری سر جلسه = حذف درس.
چقدر زود هم نمرات رو زدن :31:
نگران نباش اشتباه شده برو آموزش برات درست می کنننقل قول:
.
دوستان میشه بفرمایید حذف ماده 35 و ماده 41 چطوری هستن و چه فرقی با هم دارن؟
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شودنقل قول:
=============
ماده 41: حداقل نمره قبولي در هر درس از دروس 10 ( استثنائا درس آشنايي با قرآن کريم 12 ) مي باشد. دانشجويي که در هر يک از دروس الزامي حداقل نمره قبولي را کسب نکند ملزم به تکرار آن درس است .
دوست عزیز شما کجاشو مشکل دارید؟