راستش من با خیلی سبز بیشتر حال کردم.من شیمی پیش خیلی سبزو دارم مردونه خیلی خوبه.البته منکر بازرگان نیستم:27:
راستش من با خیلی سبز بیشتر حال کردم.من شیمی پیش خیلی سبزو دارم مردونه خیلی خوبه.البته منکر بازرگان نیستم:27:
مبتکران رو که ببینی نظرت عوض میشه!!!نقل قول:
هرگز رقیبی برای بهمن جون!!! پیدا نخواهد شد...
دوست عزیز اشتباه برداشت کردید من به هیج وجه نگفتم رمزینه واسه ریاضی پایه و حسابان کتاب مستقلی داره !نقل قول:
منظور من از کتاب کلاس "کتاب کلاس دیفرانسیل و انتگرال" رمزینه بود که فقط دیفرانسیل و انتگراله.
اینکه گفته بودم این کتابا ریاضی پایه رو دارن این بود که همه (به جز دیفرانسیل رمزینه) ریاضی پایه رو هم تو همون کتاب توضیح دادن.
اینم همه می دونن ولی بذارید یه بار دیگم بگیم.
کتاب تست "دیفرانسیل حسابان و ریاضیات پایه" ===> 3 جلد
جلد اول تست های مربوط به پیش 1
جلد دوم تست های مربوط به پیش 2
جلد سوم تست های مربوط به حسابان و ریاضیات پایه
اما
"کتاب کلاس دیفرانسیل و انتگرال" رمزینه ===>2 جلد
جلد اول اموزش پیش1
جلد دوم اموزش پیش2
دوستان واسه ریاضی کدوما بیشتر جواب میده؟
1.ریاضیات تجربی خیلی سبز
2.سی سال کنکور تجربی کانون
3.ریاضیات تجربی خیلی سبز+ 10سال کنکور
سی سال کنکور زیاد نیست؟
حداقل تا قبل عید منتظر خیلی سبز نباش.:5:نقل قول:
به نظر من ریاضیات تجربی خیلی سبز کافیه.مطمئن باش اگه 10 سال کنکور اخیر تست نکته داری داشته باشه تو خیلی سبز اون تست رو آورده پس 10 سال کانون رو هم بخوای بزنی الکی وقتت رو تلف میکنی و نکته جدیدی هم یاد نمیگیری.در ضمن داشتن چند کتاب برای یک درس باعث آشفتگی ذهنی میشه.نقل قول:
مرسی.آخه من از چند تا از رتبه خوبامون پرسیدم میگن اگه 2 دور 30 سال کنکور رو بخونی میتونی به راحتی به اکثر سوالا جواب بدی!نقل قول:
والله سوالهایه 30سال که زیاده و خیلی هاش دیگه منسوخ شده. من به نظرم شما اگه سوالهایه نهایت 10 سال اخیر رو بزنید برایه آشنایی با تیپ سوالها کافیه ولی تو یه درسی مثل ریاضی شما باید مفاهیم رو یاد بگیرید و گرنه لنگ می زنید چه 30 سال چه 300 سال. چون تو ریاضی همیشه میشه یه سوالی داد که نمونه اون هیچ جا نیومده. حل سوال زیاد زمانی میتونه به شما کمک کنه که باعث تثیت آموخته هاتون بشه. خود سوال به خودی خودش نباید مهم باشه و تعداد اون هم خیلی مهم نیست. تو ریاضی اول کیفیت بعد کمیت.
واسه اینکه در مورد تاریخ چاپ جدید کتاب سبزا اطلاع پیدا کنیم باید کجا زنگ بزنیم یعنی کسی شماره یی داره؟
نظرتون در مورد فیزیک پیش رمزینه چیه ؟همچنین خوشخوان
به نظرتون فیزیک گاج بگریم با پاسخ نامش کافیه
خواهشا راهنمایی کنید خیلی مهمه