پرایدمو بردم کارواش موتورشو شست حالا وقتی گاز میدم تپ تپ میکنه توی دور های پایین انگار جونش داره در میاد و ضعیف کار میکنه
دوستان فک میکنید مشکلش از کجاست؟ البته یه هفته از کارواش رفتنم گذشته
Printable View
پرایدمو بردم کارواش موتورشو شست حالا وقتی گاز میدم تپ تپ میکنه توی دور های پایین انگار جونش داره در میاد و ضعیف کار میکنه
دوستان فک میکنید مشکلش از کجاست؟ البته یه هفته از کارواش رفتنم گذشته
سلام . پستهای بنده در صفحه ی 513 رو بخونید ( 5125 و 5128 )نقل قول:
سلام
ماشین پراید، دیروز دادم مکانیک پولی میل سوپاپ رو عوض کرد چون تاب برداشته بود. تسمه سفت کن تسمه تایم و فنرش رو هم عوض کردم.
الان دو تا مشکل دارم :|
امروز متوجه شدم یه صدای اضافی توی موتور هست. انگار تسمه تایم به قاب میگیره. قاب بالا و پایین رو باز کردم باز صدا میداد. تسمه دینام و کولر رو هم باز کردم، باز صدا میداد. تسمه سفت کن رو یه کم شل کردم که صدا برطرف شد.
وقتی که قاب تسمه تایم رو باز کردم یه مقدار کم روغن داخلش بود. احتمالش هست که سفتی فنر تسمه سفت کن باعث شده باشه کاسنمد خراب کرده باشه؟ کاسنمد سر میل لنگ رو توی چال سرویس چک کردم که کاملن خشک بود. دیگه غیر از کاسنمد سر میل لنگ، میل سوپاپ هم کاسنمد داره؟
مورد بعدی مربوط به تایمینگش هست. به نظر میاد که مکانیگ درست تسمه رو جا نزده. از دنده میل لنگ و پولی میل سوپاپ عکس گرفتم. به نظر شما یک دنده جابجا نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می خواستم بدونم آیا موتور انژکتوری چیزی به اسم تنظیم موتور داره؟ پراید 131 مدل 90 با 33000 کارکرد که تقریبا کاری غیر از سرویس دوره ای روش انجام نشده نیاز به چه کاری در رابطه با عملکرد موتور داره؟
من خودم می خوام فیلتر سوختشو عوض کنم، گفتم شمع هم ببینم. اما ظاهرا روی کیف ابزار شرکتی آچار شمع نیست! درسته؟ کیف ابزاری که صاحب قبلی به من داده یه پیچ گوشتی دو کاره، دو تا آچار تخت، یه کیت فیوز، آچار چرخ داره. یعنی باید آچار شمعشو خودم بخرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
1- سفت بودنِ بیش از حدِ تسمه به بلبرینگ فشار میاره . اما اگر کاسه نمد بنجل باشه هم از عمرش کم میشه یعنی زودتر خراب میشه .
2- بله میل سوپاپ هم کاسه نمد داره .
کلاً هر جا که محور وجود داره و گریس یا روغن یا آب باشه درونِ اون قطعه که محور داره , برایِ جلوگیری از نشتِ آب یا گریس یا روغن , حتماً باید کاسه نمد نصب کرد . همچنین برای جلوگیری از ورود گرد و خاک یا آبِ شستشو یا باران .
.
در بعضی ماشینها تسمه تایم مستقیماً پمپِ روغن رو هم میچرخونه ( مثل ماتیز ) . بنابراین از کاسه نمد اویل پمپ هم ممکنه روغن نشت کنه .
واتر پمپ هم اگر با تسمه تایم میچرخه ( مثل ماتیز ) پس کاسه نمد واتر پمپ هم ممکنه خراب بشه اما اگر خراب بشه آب رادیاتور نشت میکنه نه روغن .
حالا شما باید ببینین تسمه تایم در ماشینتون چه چیزهائی رو میچرخونه . باید همشون چک بشند .
درضمن ممکنه روغن از کنار قالپاق سرسیلندر نشت کنه و بره توی محفظه ای که تسمه تایم توش هست و شما فکر کنین از داخل محفظه هست اون نشتی .
پس شما باید اگر بتونید روغنها رو خوب تمیز کنین و با رعایت نکات ایمنی با پارچه ی آغشته به کمی بنزین همه ی روغنها رو تمیز کنین و سپس ظرف دو سه روز همه چیز رو تحت نظر داشته باشید تا نشتی رو پیدا کنید .
3- علامت روی میل سوپاپ درست پیدا نیست اما اگر با علامتِ روی سرسیلندر منطبق نیست پس یک دندانه اختلاف داره .
دوستان به من هم راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
Sent from my LT30p using Tapatalk
دوستان به من هم راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
بهتره صبر کنی یه خورده خنک بشه حداقل .... هرچقدر خنک تر بشه موتور ، عمر مفیدش بالاتر میره !
احتمالا پرایده ماشین ....
سلامنقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد
البته در صورتی که دمای موتور از حد نرمالش بیشتر نباشه.
ولی وقتی ماشین امپر چسبونده و فن ماشین روشنه و شما ماشین رو خاموش کنید باعث ایجاد صدمه میشه و در خودروهای قدیمی گاها این کار باعث گیرپاژ هم میشد.
سلام دوستان
یکی می گفت تسمه تایم سوای کارکرد (60000 کیلومتر) بعد 3 سال باید عوض بشه، درسته؟