اگر میخوای رجیسترش را حذف کنم ولی گفتم طبیعی باشه تنها شماره پرواز دم دست این بودنقل قول:
تو صفحه اول ورژن های 1.2. تا 1.6 رو زده ولی لینک ورژن 1.6 رو برای دانلود قرار دادهنقل قول:
ورژن 1.6 همه آموزش های ورژن های قبلی رو در بر میگیره ؟
این هم بوئینگ 200-727 را طراحی کردم
برای نصب طبق مراحل زیر عمل کنید :
1-فایل زیر را در آدرس رو به رو استخراج کنید .(Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\CS_B727-200)
2-سپس Aircraft.cfg را با Notepad باز کنید در آدرس : Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\CS_B727-200کد:http://p30pcdownload.persiangig.com/new_folder/texture.ira.rar
3- متن شماره 4 را در زیر متن این قسمت کپی کنید
4-کد:[fltsim.8]
title=CS 727-100 Captain Paint8
sim=cs727100
model=re_qw
panel=
sound=
texture=sitm
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=VP-BAB
atc_airline=SITM
atc_flight_number=0001
ui_manufacturer=Boeing
ui_type=727-100 QW/RE
ui_variation=SITM
ui_typerole=Commercial Airliner
ui_createdby=Captain Sim
description=727 Captain: 727-100 Pro Pack v2.1\n(c) 2009 Captain Sim www.captainsim.com
visual_damage=1
5-بعد به آدرس زیر برویدکد:[fltsim.9]
title=CS 727-100 Captain Paint10
sim=cs727100
model=udf
panel=
sound=
texture=udf
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=N32720
atc_airline=BOEING
atc_flight_number=0001
ui_manufacturer=Boeing
ui_type=727-100 UDF
ui_variation=Boeing UDF
ui_typerole=Commercial Airliner
ui_createdby=Captain Sim
description=727 Captain: 727-100 Pro Pack v2.1\n(c) 2009 Captain Sim www.captainsim.com
visual_damage=1
Microsoft Flight Simulator X\Captain_Sim\727\ace
7-فایل ACE_727.exe را باز کنید (در ویندوز سون و ویستا Run as admin کنید)
8-بعد روی چیزی که در عکس مشخص شده تیکش را بزنید و بدون هیچ کاری دوباره تیکش را بردارید Save کنید
تشکر یادتون نره:20::11:
سلام بر اساتيد.
چند تا سوال.
من Alternate air رو فهميدم چيه. حالا فرق Alternate air با Pitot air چيه؟
سوال بعدي اينه كه 5 6 تا چراغ دارن اين هواپيما ها (Beacon , strobre , ... ) اينا هر كدوم رو چه موقعي بايد روشن كنم؟ فقط landing و taxi رو بلدم!!!!
مرسي
آره , همه ی اون قبل ها هست:10::46:نقل قول:
سلام در ادامه توضیحات خوب دوستمون بگم کهنقل قول:
Alternate Air هوایی هست که توسط مسیری که از بغل موتور پیستونی میگذره گرم شده و به سمت کاربراتور میره تا وقتی Carburator Ice گرفتی ، مشکل رو حل کنه.
حالا pitot چیه و Static چیه ؟
Pitot به هوای در حال حرکت اطراف هواپیما میگن و pitot tube لوله ای هست که هوا درون اون میره و به کمک اون سرعت هواپیما اندازه گیری میشه و به اون سرعت indicated air speed میگن و این سرعت حاصل سرعت هواپیما + سرعت هوایی هست که از روبرو میاد. pitot tube معمولا جایی هست که هوای بدون اغتشاش بتونه واردش بشه. در هواپیماهای کوچک معمولا زیر بال (گاها بال چپ) و هواپیماهای بزرگ رووی دماغه.
static به هوای ثابت اطراف هواپیما میگن و منظور فشار اون هواست. دستگاههای altimeter و vertical speed indicator و air speed indicator به کمک استاتیک کار میکنن.
altimeter فشار هوا رو در اون ارتفاع میگیره و محاسبه میکنه توو چه ارتفاعی هستی به همین خاطر بهش میگن pressure altimeter و همینطور VVI سرعت تغییر این فشار رو میگیره و نرخ صعود و نزول رو به ما میده.
air speed هم به کمک اختلاف بین pitot و static کار میکنه.
در مورد چراغ ها :
beacon : ضروری ترین چراغ هست و به معنای روشن بودن موتور هواپیماست و هشداری هست برای کسانی که اطراف اون هواپیما هستند . بعد از استارت روشن میشه
landing : هنگام take off و landing باید روشن باشه حتی در طول روز . معمولا در ارتفاع زیر 10000 پا روشن باید باشه
nav light: دو کار عمده انجام میده. وقتی رووی زمین هستی، حد نهایی چپ و راست هواپیما رو مشخص میکنه (برای خلبان و کسانی که توو فرودگاه هستن) و در هوا کاربرد بسیار مهمی در شب داره.چون شما میدونید بال چپ قرمز و بال راست سبز یا ابی هست پس فرض کنید توو شب هنگام پرواز یه نور سبز دیدی. چه نتیجه ای میگیری؟ میفهمی که یه هواپیما داره از سمت چپ به راست شما حرکت میکنه و ...
strobe و logo light و ... برای هیچ هواپیمایی ضروری نیست و نبودش مانعی برای پرواز نیست.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
آقا ممنون ... مرسی از توجهتنقل قول:
رجیسترش هم خیلی خوبه ... خاطره س دیگه ... بازم دستت درد نکنه
سلام
من فایل PDF راهنما رو دانلود کردم دیدم خیلی مشکله این و حتما موقع اجرای این شبیه ساز باید یه چیزی باشه که مطالب رو ازش ببینم و هی از تو اون نرم به آموزش و برگردم :دی چون نسخه نوین پندار دفترچه داره چند تا سوال درموردش داشتم
اولا چرا توصیه نمیشه خریدش؟دوما تا چه حدی فارسی سازی شده؟
ممنون
سلام . نوين پندار اومده بازي رو سيخونك كرده به طوري كه پك هايي كه به صورت فايل اجرايي هستن و اوتومات نصب ميشن ، ديگه رو اين نسخه نصب نميشن ! و ميدونيد اصل اين بازي به اين پك هايي هست كه نصب ميكنيد ، اما اينو بگم كه اگه تازه شروع كردين خيلي هم خوبه ! اما اگه نخريدين ،نخرين ! در مورد فارسي بودنش بگم كه فقط قسمت آموزش ها اونم موقع پرواز فارسي حرف ميزنه و بقيه اش خارجگينيه !نقل قول: