نقل قول:
قیمتش همین حدوداست و خوب قیمتی داده ولی سعی کن 22 بخری چون بیمه دیگه آخرشه
نقل قول:
قیمتش همین حدوداست و خوب قیمتی داده ولی سعی کن 22 بخری چون بیمه دیگه آخرشه
در واقع 23 گفته بود و به 22/5 راضی شده بعید می دونم دیگه پایین تر بیاد پس تو همین رنج قیمته ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
بقیه دوستان و اساتید هم اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم
سلام ، ممنون بابت مشورتتون ، ميشه بگيد اين تويوتا كدوم نوعشه؟ منظورم مدلش كه بتونم تو سايت هم مشخصاتش رو ببينم ...نقل قول:
مگه مزدا 3 رو ميشه حول و حوش 20 تومن گرفت؟
مدل 87 يا 86 البته تميزش چطوره؟ چند ميشه گير آورد؟نقل قول:
ELX رو صفر نخر چون افت قیمت شدید داره اما از نظر سرعت و شتاب خوبه با اینکه کیفیتش نسبت به مدل های قبلیش پایین تر اومده.
با تشكر .
سلام به همه دوستان
راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)
من هم تازه کار با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:
1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000
2. 207 اتوماتیک---------------------19580000
3.لیفان 620 فوری -----------------20000000
4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000
5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000
6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000
دو نکته رو هم تو پرانز می گم :
1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .
2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی نو پیشنهاد بدین
پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم
سلام.نقل قول:
دوست من تو گزینه هایی گه شما پیشهناد میدین خودروی صفر بهترین گزینه 206 SD V9 هستش.
نسباتا آشنایی دارین باهاش از همه نظر مناسبه برای خانواده شما.
راحت-شتاب و قدرت خوب-امکانات و امنیت خوب-ایربگ و ABS هم که داره.تهویه هوای اتوماتیک
دنده اتوماتیک که رانندگی رو خیلی عالی میکنه و راحت.
فضای کافی هم داره.خلاصه تکمیله برای شما.
آقا من امروز يه مگان 1600 تميز ، ساخت 88 ديدم ، قيمت 23 تومن داد! به نظرتون به صرفه هست؟ در ضمن رنگش سفيد و سياه نبود همون رنگي كه شبيه خاكستري هست رو داشت كه فكر كنم اين رنگ نسبت به ساير رنگ هاي قيمتش پايينه! چون مگان رنگ سفيدش ، 1 ميليون گرون تره !
بله اگر مدل 86 یا 85 تمیز گیربیاری خوبه برا ELX به صرفه تره.نقل قول:
فوق العاده شتاب و سرعت خوبی داره.
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
23000000 تومان رو خوب گفته اما کمترم خریدی مشکلی نداره.نقل قول:
سوزوکی که ESP نداره!نقل قول:
تو مدل سفارشی میتونی از ایران خودرو لیستشو بگیری و در موقع خرید هم دقیقا چک کنی ببینی روش هست یا نه!!!
دوربین دید عقب - کروز کنترل - راهنمای اینه های بغل - گرمکن اینه ها - پخش DVD بلوتوث - مهم تر از همه مانیتور 7 اینچی!
یه سری هم هست که یادم نیست اما امکانات خوب و کاملی داره در کل!
اقا اگه واسه رانندگی تو شهر میخوای این عالیه.کلاس 8 رو بگیر.3 تا مونیتور داره(2 تا واسه عقب)نقل قول:
DVD Player و دوربین دید عقب و ماساژور صندلی و گرم کن صندلی اینا داره که خیلی عالی اند.
سوالی در مورد این ماشین داشتی تو پروفایلم بگو...