دوستان وقتی مکالمه میکنید قشنگ ثانیه میندازه اما از وقتی که مستر ریست کردم دیگه ثانیه نمیندازه
کسی میدونه که باید چی کار کنم؟
برای این گوشی کی آپدیت میاد؟
Printable View
دوستان وقتی مکالمه میکنید قشنگ ثانیه میندازه اما از وقتی که مستر ریست کردم دیگه ثانیه نمیندازه
کسی میدونه که باید چی کار کنم؟
برای این گوشی کی آپدیت میاد؟
نقل قول:
توی تنظیمات اونو تنظیم کردی کاظم جان ؟؟؟
--
در مورد آپدیت هم چیزی جدید نشنیدم ...
نه من اصلا به تنظیمات ور نرفتمنقل قول:
مشکل فیلمبرداریم هم حل نشد منتظرم تا آپدیت بیاد اون موقع مطمئنم حل میشه
در ضمن من الان دوباره میخواستم مستر ریست کنم ولی پسوردم رو قبول نکرد اعصابم خراب شد چند بار تکرار کرد و گفت تا چند دقیقه بعد قفل میشه الان هر چی میزنم مستر ریست نمیشه و البته مهم هم نیست
کاظم جان منم یه بار پسورد یادم رفته بود کلا با اون روشی که چند تا دکمه رو میگیرند فرمتش کردم ...نقل قول:
تمام شماره ها و مسیج ها رو ریختم روی سیم کارت و فرمتش کردم...
با سلام..من گوسی 5700 دارم..و میدونم که حافظه خود گوشی یعنی Phone Memory ان 35 مگ هست..میخواستم بدونم چگونه میشه رجیستری این گوشی را تمیز کرد..اخه من دیروز دیدم که حافظه گوشی من را زده 9 مگ خالیه...در صورتی که من فقط Sms و تم ها را روی گوشی نصب میکنم که اینها هم فکر نکنم حجم زیادی داشته باشه!!!حالا چطور این همه از 35 مگ اشغال شده که فقط 9 مگ از ان باقیمانده!!!؟ برای همین فکر کردم شاید به خاطر این باشه که برنامه های زیادی تا حالا نصب کردم و بعد حذف کردم و حالا رجیستری گوشی پر شده..میخواستم بدونم چگونه میتونم رجیستر گوشی را پاک کنم....؟؟!!!ایا برنامه ای هست؟یا باید فلاش کنم؟؟
سلام به همگی!سال نو مبارک!بابا پدر این 5700 رو دراوردید!!دیگه چقدر سوال دارید!!!!527 صفحه؟؟؟!!!!دی::8::8::11::11::10::5::31::18:
شما چند تا تم داری ؟؟نقل قول:
بهتره که تمام تم ها رو روی مموری کارت نصب کنی ..من الان تعداد بسیار زیادی تم دارم اما چون همش رو روی مموری کارت نصب کردم الان حدود 32مگ خالی دارم ..
شما هم همین کارو کن ...
شما باید گزینه Show Call Duration رو از مسیر Menu - Setting - Phone Setting - Phone - Call روی ON بزاری .....نقل قول:
در مورد آپدیت هم من دربدر دنبال آپدیت جدیدش هستم ... مثل اینکه نمیخواد براش آپدیت بده ...
سامان جان دمت داغ.نقل قول:
علی جان از تو هم ممنون.
بابا چرا هیچکس جواب منو نمیده؟ من تازه این گوشیو خریدم چیزی ازش سرم نمیشهنقل قول: