در نگاه اول:
قشنگ نیست که
اولا شعر، فقط شعرای حسین صفا :دی
بعدم چرا انقدر به صداش خش میده خب؟
مثل آدم بخونه چش میشه؟؟؟؟؟
Printable View
در نگاه اول:
قشنگ نیست که
اولا شعر، فقط شعرای حسین صفا :دی
بعدم چرا انقدر به صداش خش میده خب؟
مثل آدم بخونه چش میشه؟؟؟؟؟
به آقارو! بدون خش بخونه؟ یه محسنه و یه خش صداش و الا صدای عادی رو که همه دارن
شعرش هم بد نبود(اگر نگیم خوب بود)
ولی ریتم آهنگ داره بعد دو دقیقه داغ میشه و کل فکر و روحت همراهیش می کنه که یه دفعه می بینی آهنگ تموم شد!
ای کاش بعد از این تیکه اوج زیبایی موسیقیش ، یه مقدار ادامه پیدا می کرد
راستی اون ضرب آهنگی که اون وسط به عنوان پس زمینه داره زده میشه (سازش رو نمی دونم)، خیلی آهنگ رو زیبا کرده و به ایرانی بودنش زیبایی دو چندانی داده(یکبار در دقیقه 1/03 و یکبار در دقیقه 2/35 شروع میشه)
آهنگ عالي نبود ولي خوب بود
خوشحالم كه دوباره يه شعر از ارجيني خوند تا با عملش هم نشون بده اين شايعه هايي كه درباره اختلافشون هست الكيه
من خودم شعرهاي حسين صفا رو بيشتر دوست دارم ولي ارجيني هم عاليه. چاوشي آهنگ عالي با اشعار ارجيني كم نداره مخصوصا "سنگ صبور" كه تقريبا محبوب ترين آهنگ محسنه و به قول حسن صفا شعرش شاهكار ارجينيهنقل قول:
دوست عزيز صداي محسن كلا خش داره. الآنم داره مثل آدم ميخونه. اين ديگه از اون حرفا بودا :31:
------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عشق خرمشهر و ایران اجازه دادم قطعاتم از تلویزیون پخش شود / محسن چاوشی در گفتوگو با خبرآنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسیقی - کار جدیدی از محسن چاوشی به مناسبت سیامین سالگرد آزادسازی خرمشهر از تلویزیون پخش میشود.
به گزارش خبرآنلاین، در حالی که چند روز گذشته پخش قطعاتی از آلبوم «پرچم سفید» محسن چاوشی از شبکه سه سیما باعث تعجب بسیاری از علاقهمندان این خواننده شده، او از کار جدیدی خبر داد که روز سوم خرداد به مناسبت آزادسازی خرمشهر برای نخستین بار از تلویزیون پخش خواهد شد.
او در گفتوگو با خبرآنلاین در ارتباط با پخش قطعاتی از آلبوم «پرچم سفید» از شبکه سه گفت: «دوستان برای پخش این قطعات از من اجازه گرفته بودند و با توجه به اینکه در آستانه آزادسازی خرمشهر هستیم، افتخار میکنم آثار من در چنین مناسبتهایی از تلویزیون پخش میشود و بابت این اتفاق حس خیلی خوبی دارم.»
چاوشی افزود: «من فقط به عشق خرمشهر و ایران اجازه دادم که آثارم از تلویزیون پخش شود. علاوه بر این، یک قطعه جدید هم در روز آزادسازی خرمشهر از تلویزیون با همین مضمون پخش خواهد شد.»
این خواننده که آلبوم جدیدش به نام «پرچم سفید» اواخر سال قبل در بازار موسیقی کشور منتشر و با استقبال خوب روبرو شد، درباره اقبال مخاطبان به آثارش توضیح داد: «خدا را شکر میکنم که بهترین مخاطبان دنیا را دارم و از این حیث افتخار میکنم. امیدوارم مستحق این همه لطف دوستان و اهالی موسیقی باشم.»
محسن چاوشی که سال 89 از سوی کاربران خبرآنلاین به عنوان برترین چهره موسیقی کشور انتخاب شد و در نظرسنجی سال گذشته هم آراء زیادی را کسب کرد و عنوان دومین شخصیت فرهنگی پس از اصغر فرهادی را به خود اختصاص داد، در این ارتباط گفت: «این ابراز لطفها وظیفه مرا سنگینتر میکند و از اینکه کاربران شما با حضور در این رای گیری به من امتیاز دادهاند، خوشحالم و از آنها تشکر میکنم.»
ولا بنده هم میدونم صدای چاووشی چجوریه
ولی یه وقتایی خیلی خسته تر و پر خش تر میخونه مثل این آهنگ
در کل خوبه که اکتیوه
اما به شرط اینکه کیفیت فدای کمیت نشه
منم یه 20 باری گوش دادم !
عالیه
آدم با غمگین خوندن محسن بیشتر حال میکنه!
من خودم که ترکیدم!
ایول محسن
حدود دو ساعت پیش(19:40) شبکه 3 مام وطن رو داشت پخش می کرد
شنیدنش از تلویزیون با زیرنویس و تصاویر جنگ خیلی حال داد
صدای تلویزیون رو تا ته باز کردم!!!!!:31:
اینجاشو خوب اومدینقل قول:
مام وطن به معنی همون مادر وطنه یا من بد متوجه شدم؟
سلام...
آهنگ خوبی بود، صدای محسن عزیز، که مثل همیشه گـرم و دوست داشتنی بود
موسیقی خوبی هم داشت تنها نقطه ی ضعف به نظرم متن ترانه بود که میتونست
خیلی بهتر باشه چه از نظر حماسی چه از نظر احساسی و... اگرچه پخش شدن
آهنگ محسن چاوشی از تلوزیون قبلا هم اتفاق افتاده (آهنگ فلسطین) ولی ایـن،
چه چیز دیگه بود. :)
طبق مطلبی که در لغت نامه دهخدا نوشته:نقل قول:
مام وطن : اصل ریشه وطن پرستی، مادر میهن
یه نکته فرعی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا کاور قشنگی داره. خیلی بیشتر از کاور پرچم سفید به دلم نشست (هرچند این تقریبا همونه ) اما خیلی دوس داشتی تر شده