اوکی مشکلم این بود که نمیدونم اسمش چیه !! سعی میکنم بفهمم ! اگه جای سر راست تری سراغ دارین چه بهتر !
ضمنا یه چیزایی سرچ کردم ولی پیدا نشد !
Printable View
اوکی مشکلم این بود که نمیدونم اسمش چیه !! سعی میکنم بفهمم ! اگه جای سر راست تری سراغ دارین چه بهتر !
ضمنا یه چیزایی سرچ کردم ولی پیدا نشد !
نقل قول:
بفرما:
بازی گلف رو میگفتید دیگه؟کد:http://www.4shared.com/file/46243835/49c9e764/Vijay_Singh_ProGolf_3D.html
بله همین بود مرسی !نقل قول:
بفرما:
سلام رفقا.
من یه p990i دارم. میخوام اونو به کامپیوترم وصل کنم. درایورش رو هم نصب کردم.
وقتی کابلش رو وصل میکنم دو تا گزینه میاد که اولی File transfor و دومی هم Phone mode هست.
وقتی اولی رو میزنم مموری رو فقط نشون میده. و منم میخوام فایل های داخل حافظه خود گوشی رو ببینم.
نه با pc Sueit و نه با My Phone Explorer میشه فایل های ذخیره شده در حافظه گوشی رو ببینم.
یه راه حل و یا نرم افزار معرفی کنین. ممنونتون میشم.
دوست عزيز تو حالت file transfer فقط ميتوني مموري رو ببيني . براي اينكه فايل هاي داخل حافظه گوشي رو ببيني بايد از برنامه هاي مديريت فايل ها مثل x-plorer استفاده كني . لينكه دانلودش تو قسمت برنامه هاي uiq3 هست
سلام آقا من مستر ریست کردم ولی حا لا بالا نمیاد !!باید چیکارش کنم ؟لطفا یکی کمکم کنه . ممنون .
سلام
نحوه ی کانکت شدن p990 با gprs ایرانسل به اینترنت رو میخواستم
تنظیمات اولیه منظورمه
ماله من error میده . کانکت نمیشه
بارها دوستان توضيح دادن شما يه سرچ كوچيك بزني مي فهمي چه جوريه . حالا چه اروري ميده؟نقل قول:
نقل قول:
میگه could not locate remote server
اگه آدرس صفحه ی آموزشش رو هم بدید ممنون میشم
آخه یه کم بیشتر از یه کم تعداد صفحات زیاده
برای من که نتیجه داده بود. تاپیک رو هم دیدم...همون نرم افزاره...نقل قول:
به نظرم به این ترتیب ثابت میشه مشکل مشکل نرم افزاری سونی اریکسون هست....که با نصب یه نرم افزار جانبی حل میشه !!