خب مگه قدرت سیگنال کیفیت رو مشخص نمیکنه ؟! در نتیجه کیفیت بالاتر سرعت بالاتری رو داریم دیگه !:n13:نقل قول:
ممنون میشم در مورد پهنای باند و سیگنال یه توضیح مختصر بدین .
Printable View
خب مگه قدرت سیگنال کیفیت رو مشخص نمیکنه ؟! در نتیجه کیفیت بالاتر سرعت بالاتری رو داریم دیگه !:n13:نقل قول:
ممنون میشم در مورد پهنای باند و سیگنال یه توضیح مختصر بدین .
خوب کیفیت درسته مهمه ولی نویز و دوتا پارامتر دیگه هم هست که من تخصص کافی ندارم و لی توضیحاتش تو پست های اولیه هست یا در قسمت مودم ها. وقتی کیفیت خوب باشه ولی دکل رو محدود کنن چاره چیه؟ یوزر که زیاد باشه دکل رو قفل میکنن رو ی مقدار خاص.سعی کن دکل ها رو پیدا کنی و تست بگیی ازشون
Send from Tapatalk
من خودم یه نقطه از خونمون آنتن بیشتر هست اما سرعت کمتره، یه جای دیگه سیگنال خیلی ضعیف اما سرعت بالاتره، پس باید بگردی نقطه ای که سرعت بیشتر میده، فضایی باز بودن یا بسته بودن مکان مورد نظر خیلی تاثیر دارهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دقیقانقل قول:
Send from Tapatalk
با سلام .
یه مشکلی دارم ؛
فرض کنید یه بسته شبانه از ساعت 2 الی 8 صیح خریدید . IDM رو هم طوری تنظیم میکنید که ساعت 2 یا حداقل چند دقیقه دیرتر شروع به دانلود کنه . از نظر گیرندگی و آنتن هم هیچ مشکلی نیست . میرید بخوابید به امید اینکه ساعت 2 شروع به دانلود کنه .
اما میبینید که اصلاً نتونسته به اینترنت متصل بشه و تنها راهش این هست که مودم USB رو یکبار از لپتاپ یا PC یا روتر قطع و دوباره متصل کنید که اینترنت برقرار میشه .
این چه مشکلی هست و چطوری میشه برطرفش کرد ؟ البته میشه یه بسته ارزونقیمت کم حجم خرید و قبل از خواب از متصل بودن به اینترنت مطمئن شد ولی واقعاً میخوام بدونم اشکالش چی هست که باید مودم خاموش و روشن کنم تا اینترنت وصل بشه .
دوستان این بسته هایی که این هفته اضافه شده(12 گیگ +12 گیگ شبانه ) 3 ماهه شش ماهه ویک ساله میخوان برش دارن ؟؟؟
اگه بخوان بردارن چرا گذاشتن؟نقل قول:
اینا رو نه ولی احتمال اینکه بستههای به صرفهتر قبلی مثل ۳۰ گیگ شش ماهه ۶۰ تومن رو بردارن هست.
اگر بخوای هم حجمی و طول مدتش حساب کنی به صرفه ترینش 12 ماهه 12گیگ 42000 تومن من حدود آبان پارسال خریدم مواقع که بیرون میرفتم استفاده میکردم داخل حل کار و خونه از wifi یا adsl خونه استفاده میکنم که یک هفته پیش تموم شد دوباره خریدم همون بسته رونقل قول:
العان adsl دارم 15 تومن یکساله 30 گیگ !!!! البته جشنواره ای هست العان آسیاتک های وب شاتل دارن زرت زرت جشنواره فروش میدن قیمت ها تو همین حدودا
اینا بتونن قیمت ثابت نگر دارن یک آپشن در کنارش شبی یشه ازش 7-8 گیگ دانلود شبانه رایگان گرفت این ملت کوچ نمیکنن سمت نت همراه !!
نقل قول:
سلام
منم این مشکل رو داشتم با این روش حلش کردم یه بسته ماهانه 200 مگ خریدم به اینصورت همیشه به نت وصل هست بعد کنترل مصرف رو هم فعال کنی و بسته شبانه .
دانلودمنیجر رو تنظیم کن چند دقیقه بعد از ساعت 2 و بسته ای ک مثلا خریدی سه ساعته اس که میشه حدودا ساعت 5 صبح و قطع دانلود رو بزار برای اون موقع . به این صورت مودم وصل هست به اینترنت و اون موقع هم از بسته شبانه دانلود میکنه و دیگه نیاز نیست مودم رو از pc یا روتر و... قطع کنید و دوباره وصل کنید.
البته این روش کمی آماتوری هست ولی با این وجود این مشکل رو میتونه حل کنه درواقع من با این روش این مشکل رو حل کردم
اگه به چراغ مودم توجه کنید درحالت اتصال هست ولی هیچ دیتایی انجام نمیشه شاید به خاطر استفاده از کنترل مصرف باشه ؟:n36:
این جشنواره ها بیشتر حالت جذب کاربر رو داره بعد از خرید میفهمید چ آشغالی تحویل گرفتید :n02:نقل قول:
نقل قول:فکر کنم چون من بسته اینترنت روی خطم داشتم نیازی به خاموش روشن کردن مودم برای رفتن روی شبانه نبوده . با این حساب پس اگه بسته دیگه ای روی خط فعال نباشه برای شبانه باید مودم خاموش روشن کرد.نقل قول:
دوستان سرعت بشدت افتضاح شده
ديگ ١٢ كيلوبايت اونم با ٤جي واقعا نوبره
مصرف منصفانه همچين چيزي نداره ايرانسل؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
به خوای حساب کنی همین نت ایرانسل بدترین پینگ و تایم اوت داره ولی بحث حجم و قیمت و دانلود میشه مناسبه !!نقل قول:
فعلا همین جشنواره ها استفاده میکنیم اگر اوضاع خوب بود میمونیم اگر خراب بود اثباب کشی میکنیم میریم جای دیگه:n33:
توجیه منطقی چنین وضعیتی میتونه این باشه در نقطه ای که سیگنال قوی تره اما سرعت کمتره شما به دکلی وصل میشین که فاصله کمی از محل استقرار شما داره ولی پهنای باند اختصاص یافته به اون کمه یا احتمالاً ترافیک کاربران روی این دکل زیاد است و در نقطه ای که سیگنال ضعیفه اما سرعت بهتری دارین به دکلی متصل میشین که در فاصله دورتری از شما قرار داره اما پهنای باند بیشتری به اون اختصاص داده شده و احتمالاً کاربران کمتری هم به اون وصل میشن.نقل قول:
الان من با گوشیم سرچ کردم یه شبکه پیدا کرده با نام ۴۳۲۱۲ 4G ،مربوط به کدوم اپراتوره؟
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
برای 4g شرکت hiweb هستنقل قول:
منظور از نویز چیه ؟! از چی به وجود میاد ؟! منظورت اینه نویز روی کیفیت تاثیر می زاره درسته ؟!نقل قول:
دوستان یه سوال دارم (ببخشید شاید بی ربط به موضوع این پیج باشه) دوستان من یه مدت مصرف اینترنتم خیلی بالا رفته بود اول فکر کردم شاید وای فایم هک شده ...الان با مک فیلتر کردن و کارهای دیگه ای که انجام دادم خیالم راحته که از این لحاظ مشکلی ندارم تا اینکه دیروز یه چیزی رو امتحان کردم که شوکه شدم ... من در قسمت Estimated Usage در ویندوز 8.1 که میزان تخمینی مصرف اینترنت شما رو نشون میده اون رو ریست کردم یا صفرش کردم بعد با قند شکن یه فایل 200 مگی رو دانلود کردم در کمال تعجب دیدم که تقریبا هر ده مگابایتی که دانلود میشه تو این قسمت میزان مصرف اینترنت رو حدودا 100 مگابایت نشون میده تا اینکه دانلود کامل شد و دیدم برا دانلود یه فایل 200 مگابایتی حدودا 2 گیگ اینترنت مصرف شده ... اول گفتم شاید estimated usage دقیق نباشه و مشکل داشته باشه ولی وقتی رفتم تو سایت isp که ازش اینترنت میگیرم و حساب کاربریم رو چک کردم دیدم اونجا هم حدود 2 گیگ از حجم اینترنتم کم شده :n38: ...حالا میخواستم بدونم چرا استفاده از قند شکن اینقدر زیاد اینترنت مصرف میکنه؟؟؟ ...حدودا 10 برابر .. در ضمن من از دو تا قندشکن مختلف استفاده کردم نتیجه تقریبا همین بود..
بله اما من با یک دکل در دو نقطه تست زدم، جایی که سیگنال ضعیف تر بود سرعت بالاتر بود احتمالا به خاطر موانع کمتر، اما نقطه دیگر با همون دکل سیگنال بهتر بود اما سرعت کمتر، البته شاید هر سکتور سرعت متفاوتی میده، اما کاملا مطمنم به یک دکل وصل بودم در هر دو حالتنقل قول:
دوستانی که مشکل وصل شدن مودمشون رو دارن و اخطار از دست دادن پروتکل در ویندوز 10 میگیرن (برای زمانی که همزمان ADSL هم میخوان استفاده کنن) مایکروسافت 5 تا راه حل داده که من به صورت PDF قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، یه سوال من بسته یکساله دارم و تقریبا داره تموم میشه، حالا چون ممکنه بسته رو بردارن الان میخوام بخرم. اگه الان بخرم حجم و زمان بسته قبلیم میپره یا رزرو میشه واسه وقتی که بسته قبلیم تموم شد؟!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
نقل قول:
درود،
بسته یکساله 100 گیگ سرجاش خواهد ماند.
در مورد بسته جدید می توانید بسته مورد نظر را خریداری کنید و پس از اتمام بسته فعلی بسته جدید شما فعال خواهد شد.
دوست من سلام
بسته هاي ساعتي ايرانسل قابليت رزرو رو دارن اونم تا زمان مشخص
بقيه بسته ها با خريد بسته شروع ميشن
حالا چون شما بسته هم زمان دارين فقط زمان رو از دست ميدين ولي حجم ميمونه تا بسته قبلي تمام بشه ولي شروع بسته از زمان خريد حساب ميشه شما اگر همزمان هم دو بسته يكسال خريد كنيد جمع بسته ها ميشه يكساله ٢٠٠ گيگ نه دوساله ٢٠٠ گيگ زمان جمع نميشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
پیشنهادهایی برای کف قیمت اینترنت/ نمیتوان اینترنت ثابت را فدای موبایل کرد
نقل قول:
عمیدیان در پاسخ به این سوال ایسنا که اجرای چنین طرحی در نهایت موجب افزایش قیمت بستههای اینترنتی موبایل برای مشترکان خواهد شد این در حالی است که همین حالا هم مشترکان گلایههای متعددی نسبت به اینترنت دارند و حتی در آغاز به کار اپراتورهای قالب در ارائه خدمات نسل سه انتقادات مردمی باعث تغییر تعرفه این بخش شد، توضیح داد: مردم روی قیمت معترض نبودند ما نیز در ابتدای کار یک بار تعرفهها را بازنگری کرده و در نهایت رقمی به عنوان سقف تعرفه در نظر گرفتیم.
سلام دوستان خبر دارند که TD-LTE ایرانسل از کی راه اندازی میشه و مودم هاش چه ویژگی هایی داره؟
10 بسته جدید سه ماهه، شش ماهه و یک ساله اینترنت همراه، مخصوص مشترکان دائمی و اعتباری معرفی شدند.
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
تست ۴جی
سلام من 60 تومن شارژ کردم برای خرید بسته 6 ماه 30 گیگ
الان 8 گیگ نت شبانه داده :|
تا 30 گیگ تموم نشه نمیشه استفاده کرد ؟
دوتا بسته مختلف مشكل ندارهنقل قول:
فقط شبانه اول از ٨ گيگ كم ميشه
بسته چي ٨ گيگ
8 تا بسته یک گیگابایتی هدیهنقل قول:
اول بسته رو گرفتم بعد متوجه هدیه شدم :)نقل قول:
ممنون
اول هديه استفاده ميشه دوست مننقل قول:
بگير بسته ٦ ماه رو
دوستان اگه من یه بسته 12+12 گیگ شبانه بخرم بعد یه بسته نامحدود هم فعال کنم و مثلا ساعت 3 تا 4 صبح شروع به دانلود کنم آیا از 12 گیگ شبانم کم میشه یا از بسته نامحدود؟
انشاءالله نامحدودنقل قول:
داداش خبر قطعیشو میخوام.آخه اگه از 12 گیگ کم کنه توی یک ساعت همش به فنا میرهنقل قول:
برونقل قول:
اگر ساعتي باشه كه حتما ساعتي اول استفاده ميشه تا اين شبانه بسته
تا الان كه اينطوري بوده حالا شانس شما
يكمم حساسيت داري
حتما موقع استفاده چک کن ببین از کدوم کم میکنه من یه بار یادمه بسته ماهانه داشتم ولی اومدم نامحدود استفاده کنم از 2:10 شروع کرده بودم فرداش دیدم بسته ماهانم تموم شده :n27: حدود 200 مگ بود فک کنم پرید بسته روزانه بود کلانقل قول:
- - - Updated - - -
حتما موقع استفاده چک کن ببین از کدوم کم میکنه من یه بار یادمه بسته ماهانه داشتم ولی اومدم نامحدود استفاده کنم از 2:10 شروع کرده بودم فرداش دیدم بسته ماهانم تموم شده :n27: حدود 200 مگ بود فک کنم پرید بسته روزانه بود کلانقل قول:
-------------------------------------------
- - - Updated - - -
-------------------------------------------
البته هميشه سر ساعت نت و قطع و وصل كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
قبلا همچین مشکلی داشتم.نقل قول:
به خاطر استفاده از وب گارد هست(یکی از قابلیت های ویروس کش)
قبلا اویرا اینطوری بود.بعدم فکر کنم کاسپر اسکای هم تا حدودی این مشکل رو داشت.
خلاصه فکر کنم یکی از برنامه های کنترل پهنای باند یا فایروالت این مشکل رو به وجود میاره.
عزیزم پایین صفحه در لینک زیر نوشته پشتیبانی آنلاین. همینجا به صورت چت از کارشناس ایرانسل سوال کن:نقل قول:
من قبلا این مورد رو با چند نمونه قند شکن مختلف آزمایش کردم که از 6 تا 8 برابر مصرف بیشتر میشد. فکر کنم به دلیل Redirect شدن بسته ها در هنگام استفاده از قند شکن و طولانی شده مسیر و اینکه بسته ها اول باید به سرور مقصد که قندشکن در اونجا قرار داره منتقل بشن و بعد برای شما ارسال بشن یعنی یجورانی مسیر رو دور میزنن، مصرف بیشتر میشهنقل قول: