آدرس پارتاک رو بی زحمت بدید
Printable View
آدرس پارتاک رو بی زحمت بدید
10.232.139.186نقل قول:
اصلا من تاحالا با 2.185چنین پینگی نگرفتمنقل قول:
شایان the raid2 رو ببین آخر فیلم اکشنه البته قبلش باید یکشو ببینی چون ادامشه:n02:
کی تمدید کردی؟نقل قول:
۴چهارم یک گیگ ترافیک خریده بودمنقل قول:
ترافیک نهنقل قول:
کی تمدید کردی؟
۲۰ روز پیش
یکی معنی اینو به من توضیح بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n22:
ترافیک رزروه وقتی بشه یک گیگ به حجم اصلی اضافه میشه مخابرات اعشار رو قبول نمیکنه هر یک گیگ 250 مگ هدیه میدهنقل قول:
الان 2.185.2x هستم اخرش هم سه رقمیهنقل قول:
-------------------------------------------
دیدمش اونو
تو برو fury رو ببین عالیه:n02:
اینم ببین اگر ندیدیش , چند وقت پیش تلویزیون هم گذاشتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو پارسال گرفتمش ولی ندیدمش:n02:نقل قول:
اینجور که مشخصه هیچکدوم از فیلمای خوبو ندیدی:n02:نقل قول:
نمیدونم از سرور 4 اپلوده یا از ایپی 2.185 ولی همیشه سرعتم با 4 اپلود روی 650 قفل بود اما الان نوسان میکنه:n13:
از سبک جانگو خوشم نیوم
حالا خوبه برا تو نوسان داره برا من همش صفحه پارتاک میاد میگه ترافیک یا زمان شما تمام شده از امروز بجای بعضی از سایتا همش پارتاک میاد حتی بجای سایت دانشگاه هم پارتاک میاد:n02:
قضیه چیه؟:n36:
اينترنت پرسرعت ADSL شما به دليل اتمام روز يا اتمام ترافيک شما قطع گرديده است و شما به همين دليل به اين صفحه ارجاع داده شده ايد . جهت برقراري مجدد اينترنت خود بايد از طريق دکمه اي که در پايين همين صفحه به نام ورود به سامانه مديريت مشتريان وجود دارد ، به صفحه ورود به سامانه اينترنت رفته و حساب کاربري اينترنت خود را شارژ نماييد .
در صورتي که نام کاربري و کلمه عبور خود براي ورود به سامانه را در اختيار نداريد با واحد پشتيباني جهت دريافت آن تماس بگيريد
لطفاً به اين نکته توجه داشته باشيد که پس از ورود به سامانه ، سيستم به صورت دقيق به شما اعلام خواهد کرد که روزهاي شما تمام شده يا ترافيک شما پايان يافته است . پس بنابراين ابتدا پيام سيستم را در صفحه اول بعد از ورود بخوانيد و سپس از طريق منوي تمديد و تغيير سرويس اقدام به شارژ حساب کاربري خود به صورت آنلاين نماييد .
پيشاپيش از حسن انتخاب شما کمال تشکر را داريم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم برا من که نمیادنقل قول:
احتمالا بخاطر اینه که ضحی رو جمع کردن مشترکاش بی خانمان شدن:n02:
---------------
سبکو چکار داری بشین ببینش اصل قیلمه:n19:
مگه ضحی جمع شده؟:n13:نقل قول:
خودت گفتی جمع شده:n13:نقل قول:
سلام دوستان ما حالا خواستیم از سایت پاس مارمالاد تمدید کنیم 1 مگ میخوام بگیرم شبانه داره دیگه ؟؟؟
بعد راجب فیلم چون شبی 3 تا فیلم میبینم چنند تا فیلم خوب بهتون پیشنهاد میکنم که حرف ندارن
gone girl دیوید فینچر fury براد پیت ناموسه فیلم equlizer دنزل واشنگتن Rurouni.Kenshin اینم یه ساگانه توپه که هر که نیبنه نصف عمرش بر فناست هر سه امده آخره فیلمه
من كي گفتم جمع شده؟:n13:نقل قول:
من گفتم انگار منتقل شديم مارمالاد
شایان امروز مشکلش حل شد دیگه پارتاک نمیاد
10مگ بگیر بهترهنقل قول:
چون 1مگش مثل پارتاک نیست که 550کیلوبایت باشه سرعتش
پس حتما از کار مخابرات کشیده بیرون زده تو کار دیگهنقل قول:
به هر حال واسه مشترکاش فرقی با جمع شدن نداره:n09:
همینی که صفحه پیش لینک دادم دانلود کن خیلی توپهنقل قول:
شایان مشکوک میزنی نکنه تو هم کارمندی چیزی هستی؟:n24:نقل قول:
شایان سامسونگ که زنگ زده بود گفته بود پشتیبانی فقط شده ضحی کیش پس تو چطور میگی ضحی جمع شده؟:n13:
اینجا روزانه10نفر متهم میشن به کارمند مخابرات بودن:n19:نقل قول:
خوب اواسیس هم یه مدت از کار مخابرات کشید بیرون بعدا دوباره برگشت
وقتی پورتاش منتقل بشن یعنی جمع شده دیگهنقل قول:
وگرنه نمیاد که پشتیبانی خشک و خالی بده بعد پورتاشم ماناماد برداره و سودشو ببره
خب پس خیالم راحت شد کارمند مخابرات نیستینقل قول:
اونی که از مخابرات کشید بیرون کیش اوآسیس بود و اونی که برگشت ماناماد بود به اسم اوآسیس :n09:
کیش اوآسیس اصلی رفته تو یه کار دیگه اصلا دیگه تو خط اینترنت و adsl نیست
چرا اتفاقا همون اواسیسهنقل قول:
من از خود مارمالاد پرسیدم گفتم من میخوام برم اواسیس شما چه نسبتی باش داری ؟ گفت که همکاریم با هم
پورتا هم دست اواسیسه فکر کنم
پشتیبانیش هم اواسیسه
حتی اگر بری جلو دفتر ماناماد یه تابلویی گذاشته که توش هم اسم مارمالاد بزرگ نوشته هم اون گوشه نوشته اواسیس
دو شرکت متفاوتن حالا اینا با هم رفیقن دلیل نمیشه که یکی باشن:n06:نقل قول:
پشتیبانی و پورتا هم دست خود مارمالاده وقتی وارد اتاقشون میشی سمت راست پشتیبانیه پشتیبانی اوآسیس خیلی بهتر از مارمالاد بود یادمه یه بار تماس گرفتم راحت دان استریممو بالا برد ولی مارمالاد گفت همینه که هست پشتیبانی و سیاستشون کاملا متفاوته پشتیبانی اوآسیس خیلی افراد مودب تری داشت مثلا بعد از اینکه دان استریممو بالا برد کلی عذر خواهی هم کرد چون دان استریمم رو 256بود
الان کیش اوآسیس در زمینه سیمکارت GSM کار میکنه
آقا فرشاد الان خودم 10 مگ هستم ولی چه فایده مال این مارمالاد شبانه نداره با سیترا ضحی کیش شبانه داشت 10 میگم شبی 17 گیگ دان داشتم:n19::n19::n19:
الانم دان استریمم رو 10 مگ میخوام 1 مگ این مارمالاد بگیرم ببینم چطوری میشه بعد شبانه داره یگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقی نداره اگه پارتاک نیستی شبانه دارهنقل قول:
ولی پشتیبانیش چیز دیگه ای میگهنقل قول:
میگه ما اواسیسیم
نه داش فرشاد دان کردم شارژم پوکوند همون موفعی که از ضحی رفتیم شب بعدش دان کردم نمیدونستم شارژم ترکوند
پس شاید شبانشو حذف کردننقل قول:
نقل قول:
خب پشتیبانی بگه
برا جذب مشتریه حالا بگو پشتیبانیش هم همون افراد باشن وقتی اخلاقشون عوض شده باشه و دیگه حوصله نداشته باشن کار مردمو راه بندازن چه فایده؟!:n06:
کسی کد تقلب بسته 100مگابایت 1روزه رو داره؟
فردا چک میکنم اگه از شارژم کم شده بود میرم مخابراتو به آتیش میکشم :n25::n24::n24::32::grrr:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود ... :n24:
امشب ثبات سرعت درست شده
رو 650 قفله:n10:
برا من امشب خرابه:n09:نقل قول:
هاردت پر نشد :n09:نقل قول:
هاردت پر نشد :n31:نقل قول:
خیلی وقت پیش پر شده بود یه چند تا از این بازی های سنگین که قبلا دانلود کرده بودمو پاک کردم:n29:نقل قول:
من فیلم که میبینم بعد از یه مدت پاکش میکنم وی سریال رو نگه میدارمنقل قول:
امشب سرعت ای بدک نبود :n07: