من که گفته بودم اعلام کردن قطعی نیست.نقل قول:
Printable View
من که گفته بودم اعلام کردن قطعی نیست.نقل قول:
دوستان کسی میدونه سپاه (امریه)برای مهندس عمران کجا پذیرش داره؟هر جا میرم می گن عمران نه!:n28:
فکر کنم جهاد سازندگی خاتم الانبیاء یا یه چیزی تو این مایه ها اسمشه و فکر کنم ستادش تو تختی بالاتر از میدان مطهری هستنقل قول:
سلام دوستان
من 2 هفته پیش دفترچه پر کردم و برای معافیت پزشکی اقدام کردم چند روز پیش نامه اومد گفتن بیا بیمارستان سجاد.
امروز رفتم بیمارستان سجاد برای معاینه که نوار قلب و اکو گرفتن و مدارک پزشکیم رو دکتر دید و گزارش نوشت.
فقط یکی از مدارکم (که مربوط به بستری توی بیمارستان و انژیوگرافی و حمل قلبی بود )گفت باید ببرم عکس دار کنم و همون دکتر خودم تایید کنه و مهر و امضا بزنه و ضمیمه پرونده کنم.
بعد که از اتاق دکتر اومدم بیرون یه دکتر دیگه اونجا بود مدارکم رو دوباره نگاه کرد گفت تا یک ماه دیگه بهت زنگ میزنن اگه نزدن خودت به همراه مدارک پزشکی برو نظام وظیفه.
این عکس دار کردن و تایید و مهر و... مسخره بازیه جدیده؟ :n02:
حالا شانس معافی دارم یا آش خوریم؟
من اگه تا آخر 92 دفترچه پست کنم امکان داره 19فروردین 93 اعزام بشم ؟؟
بــعد یکی یه کلیاتی از سربازی بگه:n02:لامصب چسبیده به گلو:n04:
بعیده که فروردین اعزام بشی:n13: چون احتمالا ظرفیتشون تکمیله.نقل قول:
در کل باید گفت تو سربازی شما مثل یه کارمند دولت میمونی که دستورات با یه لهن گاهی ( قالبا" ) بد به شما ابلاغ میشه و اگر کار درست انجام شد که وظیفت بوده و اگه خیلی طرف حال کنه تشویق میشی و اگه درست انجام نشد که یارو بهت گیر میده و جریمشم به جای کسر از حقوق ، حداکثر اضافه خدمت هست .:n05:
و شما یاد میگیری که منظم باشی و از یک سری قوانین پیروی کنی.:n01:
زیادم سخت نیست . الان دیگه فقط باید بتونی با بعضی از این کارمندا که گاهی کوچکتر از شما هستن مدارا کنی
آخه یادمه پسرعموم که قرار بود بره نیروی دریایینقل قول:
به خطشون کرده بودن و بهشون گفته بودن که حالا همه با هم *****
:-))))))
حالا گفتم نکنه تو این معاینه پزشکی برای سربازی هم تک تک اینو میگن :دی
سلام من معاف پزشکی شدم به دلیل ضعیف بودن چشم ولی معلوم نیست کی کارتم بیاد ( تازه دیروز معاف شدم )
میخوام ببینم راهی داره یعنی میشه نامه ای چیزی از نظام وظیفه گرفت که ببرم آموزشگاه رانندگی و ثبت نامم کنن؟
بعد من دانشجو هستم اما معافیت تحصیلی نگرفتم تا بتونم درخواست معافیت پزشکی (تاریخ برگه ای که دانشگاه زده بود برا معافیت تحصیلی می افتاد قبل از اقدامم برای معافیت پزشکی) بعدم رفتم دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم گفت برو نظام وظیفه یه نامه ای بیار که معاف شدی تا ما اشتغال به تحصیل بدیم یعنی نظام وظیفه همچین کاری می کنن؟
نرم اونجا بگم نامه برا دانشگاه می خوام طرف برگرده بگه پس نباید معاف میشدی چون برا دیپلم چشم شماره 8 معافه بالای دیپم باید بالای 10 باشه
اصولا معاینه پزشکی کشکیه ما که رفتیم فقط چند تا سوال پرسید بعد همه ی تیک های دفترچه رو زد:n04: کلا انگار عجله داشت ما رو بفرسته خدمت فقط مونده بود ماشین بیاره کچلمون کنه :n09:نقل قول:
زودتر برید خدمت قال قضیه رو بکنین:n06:
اگه منظورت بازدید بدنی هست اون برای گزینش هست معمولا .نقل قول:
برا پست کردن دفترچه بیشتر فرمالیته هست :n15:
تبریک میگم:n01:نقل قول:
انشاالله به سلامتی ازکارتت استفاده کنی... :n13:
اگر اطلاعات شما تو سیستم ثبت شده باشه میری نظام وظیفه و فقط اسم جایی رو که میخوای نامه براش صادر بشه رو میگی ( مثلا دانشگاه آزاد واحد فلان یا ... ) و اونا با همین نام فورا یه نامه بهت میدن.
مهم اینه که اطلاعاتت ثبت شده باشه.
بین شما و بقیه هیچ فرقی نیست این که نمیتونی از خونه دور باشی مشکل خوودته خدمت برای اینه که مرد بشینقل قول:
اشتباه میکنی یه فرقایی هست ..آخرین باری که رفتم روانپزشک برام بستری تیمارستان نوشت..حالم خیلی بد بود البته الان بهترم با قرصهایی که میخورم...فلوکسامین و کلونازپام و دپاکین ...حملات عصبی دارم...نقل قول:
ماهی 200 هزار تومن پول قرص اعصابمه....من اگر پروندمو ببرم میدون سپاه 100% معافم...دیگه ا زتیمارستان بالاتر نداریم که..اسم دکترمم محسن حسین پور متخصص اعصاب و روان...تشخیصش حملات عصبی میتونی از خودش بپرسی هیچ دروغی هم ندارم
سلام نه باید بگم که مطمین هستم که حقوقش نصف هست من دوماه اموزشی رو تموم کردم یک ماه هم تو یگان خدمت بعدش که عابر بانکمو گرفتم کلا 100 هزار تومان توش بود یعنی 50 هزار تومان حقوق یک ماهم 50 هزار تومان هم حقوق دو ماه اموزشی از کرگزینی هم پرسیدم همین جوابو دادن بهمنقل قول:
من فقط از کارت قرمز میترسم...وگرنه اقدام میکردم...دوستم مثل خودم روانیه...مشکل روانی داره ...منظورم از روانی اینه که مثلا حمله عصبی یا پانیک یا صرع یا جنون یا دیگر کشی یا سادیسم/ایناست منظورم ...
اون اقدام کرد کارت قرمز گرفت ولی فاییده نداره حتی خارج هم نمیتونه بره...کار دولتی هم بهش نمیدن خودش مغازه تعمیرگاه موتور سیکلت زد...هیچ کار ی نمیتونست بکنه..منم اقدام بکنم فاییده نداره...کارت قرمز میگیرم.
کسی آمار داره مراکز آموزش مثل مراپش تعطیلات عیدشون دونیمه هست یا کلا از 26 اسفند تعطیل میشه تا 16 فروردین ؟
شاید بعدا بریزن :n13:نقل قول:
نیرو انسانی هم کی جواب درست داده که این دفعه دومش باشه:n25:
در هر صورت من وقتی خدمتم تموم شد یه حساب سرانگشتی کردم دیدم 2 ماه آخر رو نریختن .:n04: گفتم شاید بعدا بریزن که دیگه کلا بیخیالش شدم:n15:
ارزش نداره بهش فکر کنی.:n29:
سلام یه دوستان گل ---
میخواستم بدونم قانون جدید واسه مدت زمان خدمت و کسری ها نیومده که ؟؟؟
یعنی هنورم میشه تو ساله 93 کسری رزمندگی جبهه گرفت ؟؟؟ اونایی که میدونن کمک کنن
راستی به ازای هر ماه جبهه چند روز کسری میدن ؟؟؟
و به ازای هر درصد جانبازی چند روز کسری میدننننننننن؟؟؟؟؟
هنوز هیچ خبر رسمی و تصمیم نهایی درباره مدت زمان خدمت و کسری در سال 93 ابلاغ نشده است
دوستان من امروز شورای پزشکی داشتم. متاسفانه یا خوشبختانه معاف از رزم شدم.
مشکلم پای پرانتزی یا ژنوواروم بود.
اندازه زدنشون هم توی بیمارستان امام سجاد و هم میدون سپاه، کلا 3 ثانیه می شد.
بیمارستان امام سجاد 2 تا دکتر نشسته بودن، یکیشون که اندازه هم نزد فقط گفت پاتو جفت کن و یه نگاه کرد و نظرشو نوشت. اون یکی هم همون رسید ویزیت رو بین زانوهام گرفت نگاه کرد. کلا از روی شلوار! 40 تومن هم هزینه ش شد.
شورای پزشکی هم که 3 تا دکتر بودن ولی هر کی واسه یه نفر رو نگاه می کرد. من موندم این چه شوراییه! بازم از روی شلوار فقط گفت پاتو جفت کن و مشتشو بین دو زانوم گذاشت و گفت برو بیرون.
کل زمانی که برای معاینه من استفاده شد رو جمع ببندی به 10 ثانیه نمیرسه! البته جدا از معاینه اولیه که اتفاقا پزشک محترم زمان زیادی گذاشت.
از بین نزدیک به 40 نفری که امروز اونجا بودیم 5 یا 6 نفر معاف دائم شدند و نزدیک به 10 نفر بندگان خدا سرباز شدند و بقیه معاف از رزم.
من هیچ پرونده پزشکی نداشتم یا عکس یا آزمایش و سیتی اسکن انجام ندادم. الان که نظر شورا اعلام شد حس می کنم کوتاهی کردم و باید یه اسکن بیرون می کردم. چون توی خونه که خودم اندازه می زدم 11 سانت بود حداقل، ولی چون سرباز لازم داشتن سخت گرفتن.
حس کردم تجربه م شاید به درد بعضیا بخوره چون خودم خیلی به همچین توضیحاتی نیاز داشتم.
دوستان هیچ کس جواب ما رو نمیده :n03:
من نه خانواده شهیدم و نه عضو بسیج هستم . اما تو یه شرکت دولتی یه اشنا دارم که میتونه کمکم کنه . من مدارک تخصصی مرتبط با رشته ام دارم . حال :
به لیسانسه های ممتاز هم امریه میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار کنیم که شانس امریه برامون بیشتر بشه ؟؟؟؟؟
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان احتیاج به راهنمایی دارم.من الان دوره آموزشی سربازی هستم میخواستم بپرسم کسی میداند این عکس پرسنلی سربازی باید سیاه و سفید یا رنگی باشد؟و در چه سایزی باید باشد؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
امریه خیلی خیلی کم شدهنقل قول:
رو بقیه هیچ حسابی باز نکنید
به اداره ها سر بزنید و شرایط امریه رو بپرسید و خودتون پیگیری کنید
در غیر این صورت شما سرباز معمولی اعزام میشید
فقط همین
دلتون رو به هیچی الکی خوش نکنید،شرایط امریه بسیار سخت و کم شده
عکس تمام رخ رنگی زمینه سفید سه در چهارنقل قول:
بعد از آموزشی که در یگان تقسیم شدین و درجه و اسم و رسم پیدا کردید هم میری یه عکس میگیری با همون مشخصاتی که بالا گفتم
به دردتون میخوره از جمله:گواهی خدمتی-گرفتن گواهینامه-پایان دوره و ترخیص و ...
دوستان عزیز سربازای جدید و قدیمی
کسی هست که روی پروژه تحقیقاتی واسه کسری خدمت نیروهای مسلح کار کرده باشه ؟ سوالم این بود که پروژه تحقیقاتی شما ویا دوستانتون باعث ممنوع الخروجشون از کشور نمیشه (منظورم ممنوع الخروج شدن از داخل هست نه از طرف سفارت) , مثلا پروژه های دفاعی مثل جنگ افزار , طراحی یا ساخت اسلحه، راکت، موشک انداز از این قبیل پروژه ها که مربوط به وزارت دفاع هست ممکنه طرف رو ممنوع الخروجش کنن یا خیر ؟
علی جان مگه عکس تو حین آموزشی سربازی لازم نیست برای دفترچه های بیمه سربازی؟من فکر می کردم سایزش 3*2؟مطمئنی؟
اینا رو همه میگن ولی تا به حال کسی تجربه نکرده.نقل قول:
میشه گفت شبیه شایعه میمونه که هنوز صحتش تایید نشده.
ولی عقلانیش اینه که هرگونه ممنون الخروجی تو این مورد معنی نداره چون شما به کشورت خدمت کردی! ( قسمت طنزش رو بخوای شاید اونطرف بیان ترورت کنن :n04::n10: )
برای دفترچه بیمه نیروهای مسلح از همون عکس که برا دفترچه پر کردی و دادی پلیس +10 استفاده میشهنقل قول:
سایز عکس نظامی حین آموزشی از ما گرفتن سه در چهار بود
کسی که معافیت دارد ( کارت نگرفته و میخواهد اقدام کند) باید سه ماه آموزشی بگذراند؟ ( عضو بسیج هم نبوده)
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
نقل قول:
فقط در صورتی که معافیت شما از نوع پزشکی باشه ملزم به گذروندن دوره آموزشی نیستین
برای مابقی معافی ها ( کفالت و ....) 2ماه آموزشی رو دارید مگر اینکه سربازیتون بیافته سپاه و یه دوره خاصی رو توی بسیج گذرونده باشید ( اسم دوره دقیقا یادم نیست)
اگر معافیت پزشکی داشته باشیم ( صافی کف پا - هالوکس والگوس یعنی خم شدن انگشت شصت پا به داخل. مشکل زانو که البته حاد نیست که البته اطلاع ندارم جز معافیت ها هستند یا نه) و معافیتاز نوع دیگر . ان موقع باز هم اموزشی دارد؟ ایا میتوان از دو نوع معافیت اقدام کرد؟نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
دوست عزیز یعنی چی دو تا معافیت ؟؟ فقط یک معافیت به شما داده میشود .شما اول برای موارد دیگر اقدام کنید اگر معاف نشدید بعد برای پزشکی که با این شرایطی که گفتید بعد میدونم معاف پزشکی به شما داده شودنقل قول:
tapatalk
...............
viva la vida
اینکه کسی کجا میفته ربطی به زودتر یا دیر تر پست کردن دفترچه داره یا نه ؟نقل قول:
اگه سرماخوردگی داشته باشیم که نیاز به استراحت داشته باشه،موقع مرخصی از کجا باید گواهی بگیریم که تو برگشت در اموزشی قبولش کنن و ترتیب عمل بدن؟
اگه ارتش باشی که میری بیمارستان خانواده ارتش اونجا تایید میکنن بعد میبری پادگان!
به ما که گفتن سرما خوردگی جزء بیماری حساب نمیشه:blink:نقل قول:
تو آموزشی هممون سرما خورده بودیم و به هیچکدوم مرخصی داده نشد
دوران آموزشی فکر نکنم جز استعلاجی حساب بشه
من سینوزیت مزمن دارم چن ساله و کلی هم مدرک ،از روزی هم که رفتم آموزشی به زور هفته ای 1 بتامتازون تونستم سرپا باشم ولی الان دیگه شدید حالت تهوع و سردرد دارم،پنجشنبه رو که مرخصی دادن رفتم کلینیک و چن تا آمپول زدم،الان فقط دنبال راهیم که بذارن یه روز تو همون آسایشگاه باشم و استراحت کنم یا نهایتش بذارن کلاه یا هدبند بذارم.نقل قول:
کسی راهی میدونه؟
سلام.می خواستم بپرسم یگان های ارتش در تهران که کار اداری باشن کجا هستن؟و ستاد نیرو در پاسدارانه یا لویزان؟تشکر
با سلام خدمت دوستان قدیم و جدید، من دیشب از دوره آموزشی پادگان ولیعصر اردکان برگشتم. از 12/25 هم باید خودمو به یگان معرفی کنم. یگان من افتاده معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) نیروی هوافضای سپاه. می خواستم از دوستان راهنمایی بخوام که چه جور جایی هست؟ خوبه یا نه؟ شاید بتونم جامو عوض کنم و البته فقط تا فردا وقت دارم. از دوستان خواهش می کنم کمکم کنن:n11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
جای کویتی افتادی
فقط ممکنه شیفت عید رو نگتون دارن! شایدم نگه ندارن!
فقط در همین حد بهت بگم که 3 تا از همدوره ای های من اونجا افتادن و الان دارن عشق و حال میکنن