همشهری کدوم مرکزی؟ سرعت دانلود شبانت چطوره؟منم روی یکی از خط هام از نوین نت سرویس دارم می خوام تخلیه کنم.نقل قول:
Printable View
همشهری کدوم مرکزی؟ سرعت دانلود شبانت چطوره؟منم روی یکی از خط هام از نوین نت سرویس دارم می خوام تخلیه کنم.نقل قول:
چند روز ه upload زیاد شده مثلا 300 مگ دانلود بوده --200 مگ اپلود داشتم
از تورنت استفاده میکنم
حتی تنظیماتش هم جوری کردم که اپلود 4k باشه --عصابم خورد شده تو رو خدا کمک کنید اکانت از 5 گیگ به 2 گیگ اومده
این سرویس 128 نامحدود pol
اوایل سرعتش120 بود الان شده 60:n13:
هر چی میره جلو تر سرعت رو کمتر می کنن؟؟
ممکنه از این کمتر هم بشه؟؟:n17:
من سرویس 1 مگ دارم ، سرعت روزانم خوبه و بین 300 تا 350 هست ولی شبانه افتضاح هست و بیشتر از 20 نمیشه!!
به نظرتون اگر پیگیری کنم و برم شکایت کنم تاثیری داره؟ یا اینکه جون سرویس شبانه هست و رایگان ، طبیعیه؟
دوست من ، من 256 داشتم حداقل شبا 30 سرعت بود.الان 512 دارم شبا 80-100 سرعتمه.شما حداقل سرعتت باید بالای 110 باشه.اقدام کن.اول به خودشون بگونقل قول:
به به.مخلصم:n26: والا من سرویس 1 مگ دارم.شبانه متغیره.یه شب روی 100-110.یه شب روی 160 یا یه ذره بالاتر.80-90 هم تجربه کردم.نقل قول:
من حاضرم سرعتم پاین باشه ولی همیشه ثابت باشه.نه اینکه یه روز دانلود حدود 400 نه یه روز مثله امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این سرویس رو داشته ؟ POL-256-U+
33 گیگ بدون مشکل میشه دانلود کرد ؟
دوست عزیز این سرویس نامحدود در اصل همون سرویسی است که ماهیانه 20 گیگ به شما فضا میداد و من به دلیل دانلود زیاد از این سرویس استفاده میکردم.نقل قول:
یعنی محدودیت شما برای هر ماه 20 گیگ بود ... الان همون سرویس با تغییر نام به اسم سرویس نامحدود شناخته میشه .
من برای اشتراک 3 ماه که میشد 60 گیگ حدود 125 هزار تومان هزینه میکردم که الان همین سرویس به اصطلاح نامحدود به 130 هزار تومان رسیده.
اصل قضیه فرقی نکرده و اون نامحدودی که مد نظر شماست وجود نداره ... بیشتر حالت ظاهری داره و اگه حجم دانلودتون در یک بازه زمانی زیادتر از حد معمول باشه سرعتتون افت میکنه.
ولی اگه زیاد دانلود میکنید به نظرم سرویس به صرفه تری است.
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند :n01:
موفق باشید
سرویس 128 نامحدود که الان 27 تومانه سرعت دانلودش 120 هست ؟ و اینکه از نظر قطعی مشکلی نداره ؟نقل قول:
آره بی پدر و مادرها قطع کرده بودنش:n24:
نقل قول:
آره بی پدر و مادرها قطع کرده بودنش:n24:
درودنقل قول:
راستش من قبلا 128 داشتم ولی سرعت دانلود تا 80 بیشتر نمیشد . فکر نمیکنم با سرویس 128بتونین 120 تا دریافتی داشته باشین !
یعنی شخصا تا حالا همچین موردی رو ندیدم . مگر این که خیلی خوش شانس باشین .
در مورد سرویس مورد نظرتون بهتره دوستانی که استفاده کردن نظر بدن . چون خودم در حال حاضر 256 دارم :n02:
دوستان من 2 ماه پیش سرویس 128 نامحدود داشتم وسرعت دانلودم 130 بود اما لان که این سرویس گرفتم سرعتم 20 تا 40 هست... زنگ ردم پشتیبانی میگه باید بین 10 تا 16 باشه داریم بهتون لطف میکنیم بیشتر میدیم ! بهش میگم شما خودتون تو سایت تو قسمت جایزه مصرف منصفانه زدین تا 20 گیگ میتونین 1 مگابیت دریافت کنین بهم میگه منظورش اینه تا 1 مگابیت میتونین دریافت کنین یعنی ممکنه تا 1 مگابیت سرعتتون باشه ولی دلیل نمیشه همیشه سرعتتون این باشه فقط بعضی وقت ها که شبکه خلوته و کلی چرندیات دیگه..............................
اینم تست سرعتم
بعضی حرفاشون منطقیه و بعضی حرفاشون فوق العاده دروغ و خنده داره !!!! منطقیش اینه که : سرعت 128 باید حول حوش 15 16 سرعت دانلود باشه و شکی توش نیست.نقل قول:
دروغش همون وعده های پوشالی هست که خودتون اون بالا گفتید !!! راه چاره ای نیست جز ساختن چون همه جا و همه سرویس دهنده ها همین شکلیه !
قبلا از اومدن این سرویسهای نامحدود لعنتی سرعت اشتراک من با تست از سرور پاریس 1500 کیلو بیت بود اما الان که تست کردم از سرور تهران 750 کیلو بیته!!!:n13:
خب تست جدیدنقل قول:
سرعت دانلودم شد سرعت واقعی قرار دادم همون ساعت اول ! خیلی جالبه من 2 ماه پیش این سرویس داشتم و فوق العاده ازش راضی بودم اما الان این شد !
دوباره زنگ زدم پارس آنلاین اینبار لطف کردن با teamviewer اومدن سیستم من و چک کردن ببینن مشکلی داره یا نه بعد از چک کردن گفت الان دانلود کن بگو سرعتت چنده گفتم 20 کیلوبایت گفت خب مشکلت حل شده... گفتم کجا حل شده این که همون سرعت قرار داده گفت نه سرعت قرار دادتون بین 12 تا 16 این بیشتر از 16 !!!!! گفتم این جایزه مصرف منصفانه فقط چند کیلوبایت بیشتره ؟ گفت سیستمت که مشکلی نداشتی فردا زنگ بزن نمایندگی شهرتون ببین میتونن درستش کنن !
دوستانی که 128 نامحدود دارن لطف میکنن بگن وضعیت سرعتشون چیه ؟
واسه من kb256 و تو ساعت رایگان سرعت دانلود از 26 تا نهایت 46 متغیره
حالا اگه 512 بگیرم زمان رایگان هم سرعتش بالا میره؟!
بعدش من شنیدم هر قدر سرعت بالاتر باشه ترافیک هم زودتر خالی میشه (تو زمان عادی نه رایگان) این حرف درسته؟!
من سه ماه قبل 256 داشتم در ساعت رایگان سرعتم 80-100 بود.ماه قبل سرعتم میانگین 30-40 بود.این ماه 512 گرفتم فعلا سرعت شبانه ام میانگین 90-100 است.نقل قول:
معلومه که در زمان رایگان هر چه سرعتت بیشتر باشه ترافیک هم زودتر تموم میشه چون داری با سرعت بالاتر در زمان کمتری فایلتو میگیری که منطقی هم هست
سلام. وقتی یه سرعت بالا برمیداری چون سرعتت زیاده و مشغول گشتن سایتها بصورت خیلی سریع هستی زود ترافیکت میاد پایین دلیلش هم همون سرعت بالا هست. چون آدم اصلا حس نمیکنه .نقل قول:
دوستان منتظر افزایش شدید قیمت اینترنت باشید شرکت ارتباطات سیار قیمت اینترنت فروشی به ای اس پی ها رو هفتاد درصد گرون کرده
براساس مصوبه ای که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است، پهنای باند اینترنت از این پس با افزایشی حدود 70درصد در قیمت تمام شده در اختیار توزیع کنندگان اینترنت در کشور قرار میگیرد. و براساس آمارهای موجود، قیمت دسترسی به اینترنت در ایران تا پیش از این مصوبه رقمی حدود 10 برابر کشورهای همسایه بوده و با توجه به فراگیر شدن اینترنت در دنیا و پیشرفت تکنولوژیهای مرتبط، این افزایش قیمت در مقایسه با دیگر کشورها نیز کم سابقه به نظر می رسد.به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه ای را به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ کرده که براساس آن نرخ پهنای باند اینترنت از حدود 37 میلیون تومان به ازای هر لینک STM1 که معادل 155 مگابیت بر ثانیه پهنای باند است به 54 میلیون و 826 هزار تومان افزایش یافته که این مصوبه نشان از افزایشی بالغ بر 70 درصد در قیمت تمام شده اینترنت برای توزیع کنندگان اینترنت پرسرعت در کشور دارد.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که ریاست آن را رضا تقی پور وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات به عهده داشت، در جلسه شماره 153 خود، تعرفه فروش پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات زیر ساخت را بررسی و "سقف تعرفه پهنای باند اینترنت" را با افزایش قیمتی تا سقف 70 درصد به تصویب رساند.
این افزایش تعرفه در نرخ پهنای باند اینترنت به گفته شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در کشور افزایش حدود 50 تا 70 درصدی را در نرخ اینترنت تمام شده شرکتهای اینترنتی به همراه خواهد داشت و باعث افزایش قیمت اینترنت حداقل 50 درصد برای کاربران نهایی خواهد شد.هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت که زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، تنها وارد کننده پهنای باند اینترنت به کشور است که به نظر می رسد به دلیل افزایش نرخ ارز و عدم تخصیص ارز مرجع به این بخش، پیشنهاد افزایش نرخ پهنای باند اینترنت را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرده است.
براین اساس شرکت ارتباطات زیرساخت می تواند این تعرفه ها را از هم اکنون اجرا کند.
در همین حال و براساس این مصوبه جدید، کلیه تخفیفات در نظر گرفته شده در مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات در تاریخ 8 مهرماه سال 87 و مصوبه شماره 86 این کمیسیون در 16 خرداد سال 89 که مربوط به تخفیفات 20 درصدی نرخ پهنای باند به شرکتهای اینترنتی در دو مرحله بود از این پس اجرای آن توسط شرکت ارتباطات زیرساخت حذف می شود.
با این وجود و با افزایش بالغ بر 26 میلیون تومانی نرخ هر STM1 که برای توزیع اینترنت به توزیع کنندگان – شرکتهای PAP، شرکت مخابرات ایران، اپراتورهای وایمکس و دیگر اپراتورها – سپرده می شود قیمت اینترنت که تا پیش از این روند نزولی داشت با احتساب هزینه های داخلی انتقال پهنای باند، برای نخستین بار طی 14 سال اخیر با افزایش قیمت ناگهانی حدود 50 درصدی به کاربران ایرانی ارائه خواهد شد.
جدول نرخ های جدید پهنای باند اینترنتکمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات همچنین در این مصوبه اعلام کرده است که این مصوبه برای پهنای باندهای بالاتر از 155 مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و براساس مضارب STM1 محاسبه خواهد شد.
پهنای باند (بیت بر ثانیه) ضریب افزایش با توجه به پهنای باند سقف تعرفه های جدید (به ریال) 64 کیلو 1 برابر 64 کیلو 1287000 128 کیلو 2 برابر 64 2574000 256 کیلو 3 برابر 64 3861000 512 کیلو 5 برابر 64 6435000 1024 کیلو 9 برابر 64 11583000 2048 کیلو 16 برابر 64 20592000 4 مگا 27 برابر 64 34749000 8 مگا 45 برابر 64 57915000 20 مگا 91 برابر 64 117117000 32 مگا 128 برابر 64 164736000 100 مگا 330 برابر 64 424710000 155 مگا (STM1 ) 426 برابر 64 548262000
تعرفه های تجمیعی برای پهنای باند مورد تقاضا در صورت وجود امکانات فنی برای ارائه پهنای باند بصورت تجمیعی در مراکز ارائه خدمات مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.
منبع خبرگزاری مهر
دوستان در تصویر زیر ، منظورشون از تنظیم بودن مودم در حالت NAT چیه؟
ممنون :11:
مدیر عامل شاتل گفته در این صورت قیمت سرویس ها 3 برابر میشه!نقل قول:
یا خدا!!!!
من که همین الان ی 3 ماهه شارژ کردم....
اینا یا قیمتو میبرن بالا یا اشتراک زیاد میکنن که تو هر دو مورد وضع ما بدتر میشه.
هر روز بدتر از دیروز...
اینترنت مملک ما با کمترین رضایت مندی و بدترین کیفیت گرون میشه در حالی که....
کاهش ۳۴ درصدی قیمت اینترنت در ژاپن/ کاهش قیمت اینترنت سوپر سرعت در انگلیس به نصف
بنظرم الانم که سرعتت 20 40 هست خوبه چون قانونن حق شما 16 هست پس هیچ چیزی نمیتونید بگیدنقل قول:
دوستان یه ترفندی بود که وقتی حجم تموم بشه قبل از انقضا تا وقتی مودم رو خاموش کنیم میتونیم همین جوری دان کنیم؟
میشه توضیح کامل تری بدبد
دوستان من 3 ماه تمدید کردم یعنی بکنمش 6 ماه --یا صبر کنم ؟؟؟
256 سرعتش چنده ؟! :n02:نقل قول:
گفتن که افزایش قیمت ای اس پی ها 10 تا 15 درصد خواهد بود !
میگم اگه قراره قیمتا بره بالا بریم یه قرداد پنج شش ساله ببندیم خدا بهمون رحم کنه:n02:
khoda rahm kone:n28:
سرعت پیج بازکردن روزانه سرویس ها باهم فرقی میکنه؟
سلام
دوستان من این چند روزه سرعت پیچ باز کردنم خیلی کند شده و مرتب هم تایم اوت دارم
dns خوب سراغ ندارین که باعث افزایش سرعت بشه ؟؟
dns خود پارس آنلاین چنده ؟؟
درودنقل قول:
من با 256 معمولا تا 180 کیلوبایت دریافتی دارم که بعضی وقتها تا 200 یا 220 هم میرسه .
ولی حد معمولش همون 180تاست :n01:
سلام خدمت دوستان عزیز
من نماینده فروش و پشتیبانی شرکت پارس آنلاین هستم
هر کدوم از دوستان اگه مشکل یا سوالی دارن در خدمتشون هستم
فقط تو سوالاتون اسم شهر و مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید
یه سری طرح و ایده دارم که به بهتر شدن کیفیت خدمات و قیمت پارس نسبت به بقیه شرکت های pap کمک میکنه,که به کمک شما دوستان عزیز می خوام عملیش کنم.
با توجه به این چند صفحه آخر اومدن به پارس ریسکه بزرگی هست ظاهرا داره مثل شاتل رفتار میکنه ...
واقعا موندم از کجا سرویس بگیرم ، برم مخابرات ریسک کمتری داره حداقل وضعیت از اول مشخصه .
سلام
من الان سرویس 3ماهه دارم که دو ماهش مونده
اگه الان بخوام تمدید کنم تو رزرو میره یا دو ماه باقیموندم میسوزه؟
سلام دوستان ُ کسانی که 128 نامحدود با عنوان جایزه منصفانه که تا 20 گیگ میتونی 1 مگ دانلود کنی دارن میشه بگن واقعا همینجوری که میگن هست یا نه یعنی تا 20 گیگ با سرعت دانلود 128 میشه دانلود کرد ؟
سلام
20روز باقی مونده تا اینترنتم تموم بشه ولی چون ترافیکم فقط 400 مگ باقی مونده اگه امروز اشتراکم رو تمدید کنم آیا اون 20روز و 400 مگ حجمم به اشتراکم اضافه میشه یا نه اونها از بین میرن و فقط اشتراک جدید می مونه؟
دوست عزیز من 2 ماه پیش که این سرویس داشتم میشد در اکثر مواقع 130 گرفت و در کمترین حالت 50 بود اما الان که گرفتم دچار یه سری مشکلات شدم که تو پست های قبلی توضیح دادمنقل قول:
نقل قول:البته در بعضی ساعات مثل 1تا 2 شب یا 8 تا 9 صبح تا 130 میره اما در اکثر اوقات سرعت قرار داد (16 کیلوبایت) در بعضی مواقع ممکنه تا 30 و 40 برهنقل قول: