من كه ديگه تمديد نميكنم اين اخرين ماهه كه شارژ كردم...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
من كه ديگه تمديد نميكنم اين اخرين ماهه كه شارژ كردم...
Sent from my iPhone using Tapatalk
به منم زنگ زدن با شماره ۱۹۵ گفتن پیگیری میکنن..
منم تو دلم گفتم دیگه مهم نیست من ADSL گرفتم :|
هرکی مودم فروشی داره تا امشب خبرم کنه خریدارم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نقل قول:
به من هم زنگ زد. بماند من هم نگفتم ADSL گرفتم که هم خیال مبیننت راحت نشه و هم اگه قراره کاری انجام بشه، صورت بگیره که حداقل اون بندهخداهایی که هنوزم مشترک این مبیننت هستن، به جایی برسن.
بازم دم مخابرات گرم که واسه دوستانی که مثل من مشکل بدون راه حل ینی فقط وایمکس رو داشتن به یه جایی رسوند!
البته دوست من تو شهرستان مجبوره فقط مبین نت بگیره. چون هم خطشون مشکل داره هم سرویس دیگه ای اونجا ارائه نمیشه. حالا هم که نامحدود رو برداشتن. میگه یارو فروشنده گفته یه خط هم داشته باشه باید بهت مودم رو بدم.
این دیگه آخرشه!!!:n02:
دوستان اگه دقت کرده باشید بعضا ساعت کامپیوتر خود به خود یک ساعت جلو رفته .. دقت کنید که برای ساعات شبانه متضرر نشید ..
اتفاقا دیشب ساعت من یه ساعت رفته بود جلو،بعد هر بار که یه ساعت کم میکردم بعد چند دقیقه دوباره میرفت جلو .تا رفتم تیکه automaticlaly adjust clock for daylight saving رو برداشتم.نقل قول:
اره دقیقا .. باید همین کارو کرد تا دیگه اینجور نشه ..نقل قول:
به من هم زنگ زدن امروز ، پرسیدن در رابطه با شکایت چه اقدامی کردن براتون ؟
گفتم هیج اقدامی تا به حال صورت نگرفته
با سلام من تازه اومدم تو انجمن میخواستم بدونم که کسی بوده که بیشتر از 2برابر طرحش تو شب مصرف کرده باشه؟
و اینکه اگه بیشتر مصرف کنیم چی میشه ؟ شبا نمیشه دیگه دانلود کرد یا از حجممون کم میشه؟
به من هم زنگ زدن امروز
سلام من مودمم outdor هست بزای همین یه مودم دی لینک 2750 بهش وصل کردم تا بتونم به صورت وای فای اینترنت استفاده کنم
الان تو تنظیمات دی اینک ازم یوزر و پسورد isp میخواد
این منظورش همون یوزر و پسورد که باهاش وارد صفحه مشترکین مبین نت میشیم است؟
سلام
به نظرتون درست میشه این وضعیت دانلود شبانه؟ دلمون خوش بود به همین رایگان شب اونم خرابش کردند ... :n23:
منم تا قبل این قضایا نزدیک 2 گیگ دانلود میکردم الان به زور بتونم تا 1.2 گیگ بردارم دیشب هم فکرکنم سرعت رو کم کرده بودند 800 مگ دانلود زدم اونم تازه با لینک مستقیم vip
خیلی وقته میخوام از شرکت دیگه ای وایمکس بگیرم این مودم خودشون رو نمی دونم چیکار کنم؟ جایی هست خریدار باشه؟
من الان صفحه مشترکینمو چک کردم نامردا 345 مگ که از ساعت 3 تا 7 دانلود کردم از حسابم کم کردن ؟؟؟؟؟:n29::n29::n29::n30:
به خدا فقط چهار روزه طرح جدید گرفتم هیچی هم دانلود نکردم مگه نباید بیشتر از 2 برابر حجم نشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه حتی حس و حال اینترنت اومدن هم نیست الان بعد سه روز مودم را روشن کردم :19:
واسه خرید پیام بدیدنقل قول:
درود دوست عزیز. من چهار شبه شروع کردم دارم دانلود میکنم. در بهترین حالت شبی 3.5 گیگ میگیرم. ولی بعضی شبا بد جور سرعت رو میارن پایین. واسه همین هنوز به حجم طرحم که 12 گیگه نرسیدم. فکر کنم امشب از 12 گیگ بگذرم. فردا نتیجه رو اعلام میکنم.نقل قول:
به من زنگ زدن از 195 .. گفتم اوضاع بهتر نشده که بدتر هم شده
گفت در دست برسی هست مشکل شما
لعنت بر مبین نت :n24:
اینم به خاطر کسایی که هنوز مبین نت دارن وگرنه ما که ADSL گرفتیم
من یه مودم بیرونی دارم یه مودم داخلی..با مودم بیرنی شبا سرعت 30 ولی با مودم داخلی شبا سرعت 120 هست
با توجه به اینکه سیگنال قویتری داره مودم بیرونی و مودم داخلی انتن کمتری میگیره در حد دو چراغ.احساس میکنم مبین نت به صورت شانسی بعضی اکانت هارو محدود کرده
از وقتی مودم بیرونی داشتم شبا سرعت 30 بوده ولی تازه مودم داخلی دستم رسید دیشب زدم سرعت 125 بود کامل
اگه میدونستم اینجوره زودتر مودمو عوض میکردم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حتما این بلا سرت اومده:نقل قول:
متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 مارس(25 اسفند) را به عنوان آغاز ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به جلو می کشد.
در حالی که آغاز ساعت تابستانی در ایران بامداد 2 فروردین است. در فاصله این 6 روز(25 اسفند الی 1 فروردین) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت جلو تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت جلوتر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز، که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، گزینه Automatically adjust clock for Daylight Saving Time را در تنظیمات ساعت ویندوز از حالت انتخاب خارج کنید و در بامداد 2 فروردین دوباره این گزینه را به حالت انتخاب برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.
احتمالا فركانسش فرق ميكنه، برو تو تنظيمات مودم داخلي ببين كدوم فركانس داره ميگره، واسه بيروني هم همونو بذارنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان واسه شما هم پیش اومده اینترنتتون واسه چندساعتی اینترانت بشه؟یعنی فقط سایتهای داخلی رو باز کنه؟ واسه من این 10-15 روزه 2-3 بار تاحالا اینجوری شده..خودبخود هم درست میشه...دیشب میخواستم دانلود بزنم که از شانسم اینجوری شده بود....تا ساعت 11 صبح این مدلی بود.
Sent from my GT-I9300
هیچی دیگه همینو کم داشتیم اونم خدا رو شکر تکمیل شد.ماشاالله به این سیاست مدارینقل قول:
با استفاده از این کانکشن هر وقت که اینترنتتون اینترانت بشه میشه اینترانت رو تبدیل به اینترنت کرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
test
test2
تو گوگل سرچ کنید فروشنده هایی هستن که اکانتش رو میفروشن.
دوستان من سرعت 512 گرفتم قبلا یادم سرعت دانلود بین 40-50 بود اما الان بین 10-20 هست . این نرماله به نظرتون ؟؟ !
دو تا انتن دارم تو اتاقم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اتفاقا همون موقع با این کانکشن تستها امتحان کردم و شد ولی میخواستم بدونم واسه شما هم این اتفاق افتاده تاحالا؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
نقل قول:نقل قول:
سندروم 16 مارس لعنتی!!! :n15: مایکروسافت هم بخاطر تحریم درستش نمی کنه...!!!!!!!!!!
بچه ها چک کنید ساعت ویندوز زودتر جلو نرفته باشه، اگر رفته روش کلیک کنید برید توی change date and time و بعد از درست کردن ساعت، در سربرگ internet time، به change settings برید و تیک گزینه synchronize with an internet time server رو بردارید و OK کنید. روز دوم فروردین که ساعتا میاد جلو دوباره تیکشو بزنید تا ساعتتون خودکار بیاد جلو
الان همه شرکتا اگر اینترتشون قطع بشه اینترانتشون برقرار هست.نقل قول:
برای منم که adsl دارم خیلی پیش اومده که اینطوری بشه و با این اکانت کارم راه افتاده.
آقا خیلی ممنون.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
دوستان برید تو سایت مبین نت مثه اینکه به مشترکاش آنتی ویروس اورجینال عیدی میده!!!!!!!!
مبین دزد زده به سرش
- :n04:
اولن که فقط برای مشترکین جدید و اون هاییه که طرح 6 ماهه گرفتن.نقل قول:
دوما اصلن بگیم رایگان بده، نخواستم. من اومدم اینترنت بگیرم نه این مزخرفاتو. همون اینترنتشو نمیده چه برسه به این چیزا.
والانقل قول:
- :n13:
مبین نت واسه عید هیچ برنامه ای نداره ینی؟؟؟
واقعا که!
نقل قول:
اگه اینجور بشه که دیگه واقعاً نوبرش هست. ولی مطمئن هستم اگه اینکار رو مبیننت انجام بده باز بهش یه جایزه دیگه میدن که بیشتر حق مشتری رو ضایع کنه.
نقل قول:
اینکه گفتین توی گوگل دنبالش بگردیم دقیقاً چی هست و چی رو باید برای گشتن وارد کنیم؟ یه چیزی مثل iDownload هست؟
نقل قول:
این آنتیویروس رو قبلاً به بعضیها میداد. مثلاً کسانی که مدرک رسمی فوقلیسانس و به بالا داشتن. الان هم سه شرط گذاشتن که همه واجد شرایط نباشن. ولی شرط خرید اکانت ۶ ماهه از همه جالبتر هست. این شرط رو قبلاً ندیده بودم و الان اضافه کردن. احتمالاً سر این نامردی آخرشون خیلی مثل خودم دیگه طرحهای ۶ ماهه رو تمدید نکردن و شدن یک ماهه و اینها هم سر همین میخوان کاربرها رو گول بزنن برای استفاده از اکانت طولانیتر.
سلام دوستم مودم شو اورده پيش من واسش طرح بخرم نميتونم وارد صفحه مشتركين بشم اطلاعات درست وارد ميكنم ولي ميگه درست نيست مودم هم دسته دوم خريده چيكار كنم؟
نت پره کرک بهترین انتی ویروسا هست وقتی خوده سرویس مرخصه انتی ویروس به چه درد میخوره:n09:نقل قول:
نزده به سرش میدونن مشترکاشون دارن میپرن از این کارا میکنن به همین خیال باشن کامپیوتر مفتی هم به من بدن دیگه تمدید در کار نیست.
با سلام مجدد
2 روز پیش ناگهان 3/7 گیگ از حجمم کم شد. نمیدونم این بابت استفاده بیش از 2 برابر حجم اصلی بود یا نه. بهر حال ایمیل زدم به شرکت، بعد از 2 روز جواب نداد. الآن تماس گرفتم با واحد پیشتیبانی. بعد حدود 8 دقیقه مکالمه نفسگیر :n24: خانم محترم به بنده فرمودند شما متوجه نمیشید؛ مسئول رسیدگی 2 بار به شما ایمیل زده، شماره شناسه شما رو به مسئول دادم تا پیگیری کنه و آخرش هم قطع کرد! جالب این جاست که اصلا ایمیلی به من داده نشده. ضمن اینکه اگه 2 بار به من جواب داده پس چرا در حال پیگیریه؟:n10: خلاصه واقعا که متوجه نمیشیم!
شما اسپمتونو چک کردین؟نقل قول: